You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ένα από τα στάδια της εκπαίδευσης
toxotis655
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
με τρανς ολλα παιζουν οτι γουσταρης!!ρε παιδιά το ανάποδο δεν παίζει;
Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως πριν ενα μηνα περιπου πηγα με τη Νίνα. Ηταν η πρωτη μου επαφη με αντιστοιχη κοπελα. Το δωρακι 50. Πολυ καλη εμπειρια, ανεση χρονου, καμια βιασυνη, κουβεντα, ολα με προφυλαξη. Φαινεται γενικα πολυ καλο παιδι και γουσταρει πολυ αυτο που κανει.
Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως πριν ενα μηνα περιπου πηγα με τη Νίνα. Ηταν η πρωτη μου επαφη με αντιστοιχη κοπελα. Το δωρακι 50. Πολυ καλη εμπειρια, ανεση χρονου, καμια βιασυνη, κουβεντα, ολα με προφυλαξη. Φαινεται γενικα πολυ καλο παιδι και γουσταρει πολυ αυτο που κανει.
Ποια Νίνα εννοείς ?
Ποια Νίνα εννοείς ?
Την Αθηναία Νίνα. Που μένει στο Γκάζι.
Αυτή φίλε είναι η Ελίνα από το Γκάζι!Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή από κοντά,ξέρει να κάνει τρομερό ρετουδάρισμα στις φωτό τις αλλά είναι εμφανίσιμη και πολύ καλό παιδί!Ευγενέστατη και πολύ περιποιητική στο κρεββάτι!Μην ψάχνεις όμως πλέον να τη βρεις γιατί σταμάτησε το crossdressing!
Αυτή φίλε είναι η Ελίνα από το Γκάζι!Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή από κοντά,ξέρει να κάνει τρομερό ρετουδάρισμα στις φωτό τις αλλά είναι εμφανίσιμη και πολύ καλό παιδί!Ευγενέστατη και πολύ περιποιητική στο κρεββάτι!Μην ψάχνεις όμως πλέον να τη βρεις γιατί σταμάτησε το crossdressing!
Μάλλον μπερδεύεσαι. Νίνα είναι σίγουρα αυτή που λέω εγώ και δεν έχει σταματήσει. Μπορεί να υπάρχουν και οι δύο φυσικά ;)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
σου ειναι ευκολο να μας δωσεις καποιο λινκ απο αγγελια της ?Μάλλον μπερδεύεσαι. Νίνα είναι σίγουρα αυτή που λέω εγώ και δεν έχει σταματήσει. Μπορεί να υπάρχουν και οι δύο φυσικά ;)
oti einai apo ta pio wraia cd , mikrokamomeno thylliko kai poly naziara ! to thema einai den vrisko tropo epikoinwnias !
Edit_ Γραφουμε ελληνικα
Παιδιά αυτή η cd λέγεται Ελίνα κ μένει στο Γκάζι!Δυστχώς πλέον σταμάτησε να κάνει crossdressing!Οπότε μην την ψάχνετε άλλο!
σου ειναι ευκολο να μας δωσεις καποιο λινκ απο αγγελια της ?
;)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
αυτη ρε χοτυ δεν ειναι ελληνιδα... μαλλον για αλλη λενε... μια Νινα που ειναι μονο παθητικη...
Μάλλον μπερδεύεσαι. Νίνα είναι σίγουρα αυτή που λέω εγώ και δεν έχει σταματήσει. Μπορεί να υπάρχουν και οι δύο φυσικά ;)
Είχε πριν κάποιο διάστημα και στο adoos αλλά δεν τη βρίσκω τώρα.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Και τοτε δεν μας ενοιζε και τσαμπα να μην ηταν.Υπηρχε χρημα.Τωρα και τσαμπα να ειναι σκευτεσαι την βενζινη!ωραίες εποχές, έ ?
Και τοτε δεν μας ενοιζε και τσαμπα να μην ηταν.Υπηρχε χρημα.Τωρα και τσαμπα να ειναι σκευτεσαι την βενζινη!
Μέ μουλάρι ίππο ή γάϊδαρο λύνεται το πρόβλημα!!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Φέτες ο επιβήτορας!