kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κρος ειναι?Ωραια φενεται η αντα, και μενα με ψηνει
κρος ειναι?Ωραια φενεται η αντα, και μενα με ψηνει
κρος ειναι?
πολυ θηλυκη κρος(κατεμε ειναι στη γνωστη κατηγορια στυλ feminime boy, που στο εξωτερικο εχει ανθηση πολυ αυτο το στυλ, αλλα αν την δεις και απο κοντα σαν κοριτσι ειναι)..με πολυ καλο χαρακτηρα, πολυ καλες υπηρεσιες και καλα προσοντα.κρος ειναι?
Καλώς σας βρήκα (για κάποιο λόγο το προηγούμενο μήνυμα μου δεν πέρασε)...
ωραιοςπολυ θηλυκη κρος(κατεμε ειναι στη γνωστη κατηγορια στυλ feminime boy, που στο εξωτερικο εχει ανθηση πολυ αυτο το στυλ, αλλα αν την δεις και απο κοντα σαν κοριτσι ειναι)..με πολυ καλο χαρακτηρα, πολυ καλες υπηρεσιες και καλα προσοντα.
πολυ θηλυκη κρος(κατεμε ειναι στη γνωστη κατηγορια στυλ feminime boy, που στο εξωτερικο εχει ανθηση πολυ αυτο το στυλ, αλλα αν την δεις και απο κοντα σαν κοριτσι ειναι)..με πολυ καλο χαρακτηρα, πολυ καλες υπηρεσιες και καλα προσοντα.
στηθος οχι..μαλλι αποσο ξερω φυσικο.ρεμουτρο ν σ ρωτήσω κάτι εχει στηθος εχει αποτριχωση τ μαλι ειναι φυσικό ??????/
Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια. Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει 5 post οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα σας. (Άλλη μια προσπάθεια για να το δουν οι αγαπητοί Moderators).
ωραιος πατοςΚαλησπέρα αγόρια και κορίτσια. Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει 5 post οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα σας. (Άλλη μια προσπάθεια για να το δουν οι αγαπητοί Moderators).
προτινο αν και θα το ξερετε το βουλγαρακι γκαλινα κρος στο λητο ξενοδοχειο στην αθηνα.
μαυρο μαλλι σενιο αβιζο αρα φορτσατο κρος γαματο θηλυκο προσωπο λεπτη με ωραιο κορμι και μικρο κωλαρακι μονο παθιτικο ρολο.
Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια. Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει 5 post οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματα σας. (Άλλη μια προσπάθεια για να το δουν οι αγαπητοί Moderators).
ξέρουμε τι ωρες βγαίνει αυτή η Γκαλίνα και πόσα χρεώνει;προτινο αν και θα το ξερετε το βουλγαρακι γκαλινα κρος στο λητο ξενοδοχειο στην αθηνα.
μαυρο μαλλι σενιο αβιζο αρα φορτσατο κρος γαματο θηλυκο προσωπο λεπτη με ωραιο κορμι και μικρο κωλαρακι μονο παθιτικο ρολο.
αν εννοεις το καστανο με το τατου στο μπουτι και μουρη γλυκοσκυλε με βιζακι πλαστικ προσεγμενο σε ενεργπαθητικο ξεχασε τη φορ εβερ. :- την φαγαν τα λονδινα εκτος αν γινει κανα μπραφ και γυρισει.
βραδια μετα τις 12 . με παζαρια 20 ευρω + χοτελξέρουμε τι ωρες βγαίνει αυτή η Γκαλίνα και πόσα χρεώνει;
βραδια μετα τις 12 . με παζαρια 20 ευρω + χοτελ