kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
μασαζ στην πουτσα και ξεφτιλισμα 8ελει!χαχαχαχα οχι στη τυπισα!!ελπιζω να βλεπει....
μασαζ στην πουτσα και ξεφτιλισμα 8ελει!χαχαχαχα οχι στη τυπισα!!ελπιζω να βλεπει....
μασαζ στην πουτσα και ξεφτιλισμα 8ελει!
αντε να το δοκιμασουμεκαλημερα συνοδευα φιλο που περασε τελικα για παιχνιδι ,30 ευρω ηταν για μιση ωρα αλλα βγηκε μετα απο 40 λεπτα και απο οτι ειπε καλο το τεμαχιο δεν βιαζεται με σπεσιαλ πιπα που γλυφει τα παντα απο κεφαλακι μεχρι τα αρχιδια,αντεχει στο σφυροκοπημα και αναφεραι οτι εκει δουλευει παρασκευη η σββατο και τις αλλες μερες μπορει και σε ξενοδοχειο να ερθει...δεν δοκιμασα αλλα τον εμπιστευομαι στο οτι ειναι καλο κομματι
ωωωπ καινουριο αιμα?KALHSEPRA MWRA MOY TI KANETE...EPLIZW NA SAS DW SYNTOMAI..EPESTREPSAAA
KALHSEPRA MWRA MOY TI KANETE...EPLIZW NA SAS DW SYNTOMAI..EPESTREPSAAA
καλημερα συνοδευα φιλο που περασε τελικα για παιχνιδι ,30 ευρω ηταν για μιση ωρα αλλα βγηκε μετα απο 40 λεπτα και απο οτι ειπε καλο το τεμαχιο δεν βιαζεται με σπεσιαλ πιπα που γλυφει τα παντα απο κεφαλακι μεχρι τα αρχιδια,αντεχει στο σφυροκοπημα και αναφεραι οτι εκει δουλευει παρασκευη η σββατο και τις αλλες μερες μπορει και σε ξενοδοχειο να ερθει...δεν δοκιμασα αλλα τον εμπιστευομαι στο οτι ειναι καλο κομματι
το εκεί είναι Ομόνοια ?(γιατί γράφει κέντρο - Μετρό), είναι μπουρδέλο , σπίτι ?
ετσι μωρο μ!Σε ευχαριστώ πολυ.Εισουν πεντακάθαρος, αρσενικό και μου έκανες τέλειο γλυφό ...μουνι!επρεπε να ειμαι συνεπής στα καθήκοντα μου σαν καλο κροσσακι!
καλα βαφτισια
εγινε καμια βαφτιση???
και εγω!psoloarpaxtra και steficrossaki ενδιαφέρομαι για φαση