Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
ΠΈΡΑΣΜΑ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΤΆ ΤΙς 19 00 ΑΠΌ ΣΑΤΩΒΡΙΆΝΔΟΥ της κακομοίρας από κρος και τρανς στο γνωστό μέρος μέσα στο ξενοδοχείο απ έξω ακόμα και μέσα σε αυτοκίνητο
γενηκα αυτό τ καιρο εχει ωραια θεα η αθηνα κικλοφωρουν πολλα κροσακια εξω τ βραδακι γ ψώνισμα......

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ένα μάλιστα αρκετά καλό μίλαγε με άλλη φωναχτά στα βουλγαρικα οπότε παίζει να χει και αλλοδαπά εκεί

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καλα ολα αυτα αλλα εγω το αμαξι μου εκει τη νυχτα δεν το παρκαρω για να ανεβω σε ξενοδοχειο ...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα αλλα εγω το αμαξι μου εκει τη νυχτα δεν το παρκαρω για να ανεβω σε ξενοδοχειο ...
ελα ρε τυπε! 500 φορες το εχω αφησει! σημερα που περασα ηταν 4 κρος και η περιβοητη εμα που σταματησε απο τα μπουρδελα φαινεται

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Καλά κάνεις. ..εμένα μου το σπασαν στα πέριξ. .το ότι είναι δημόσιο εδώ και ο καθένας διαβάζει και ξέρει που και πότε γίνονται οι συνεύρεσεις είναι εύκολο γι αυτούς να ξέρουν πότε θα βγουν για δουλίτσα. .

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
Καλά κάνεις. ..εμένα μου το σπασαν στα πέριξ. .το ότι είναι δημόσιο εδώ και ο καθένας διαβάζει και ξέρει που και πότε γίνονται οι συνεύρεσεις είναι εύκολο γι αυτούς να ξέρουν πότε θα βγουν για δουλίτσα. .
εμ μουτρο σε φαγαν

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
χ8ες περασα γυρω στις 6μιση και ειδα 4 κροσακια απο σατωβριανδου  βουλγαρικης καταγωγης! επισης  πιατσα εκανε και η περιβοητη εμα

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
χ8ες περασα γυρω στις 6μιση και ειδα 4 κροσακια απο σατωβριανδου   βουλγαρικης καταγωγης! επισης  πιατσα εκανε και η περιβοητη εμα

Τη σαβουρα! πλακα πλακα με τις δοκιμες τη καναμε πλουσια. προχθες εκει ειχε ερθει μ ενα smart που μολις αγορασε και δεν ηξερε να παρκαρει. αναστατωσε ολη την Σατωβριανδου.

Επισκέπτης
:pipa1:
Εγω παντως που περασε αποκει δεν ειχε κινηση :)
Τι ωρα μαζευονται τα αγορια με τις ορεξεις τους;; :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
Τη σαβουρα! πλακα πλακα με τις δοκιμες τη καναμε πλουσια. προχθες εκει ειχε ερθει μ ενα smart που μολις αγορασε και δεν ηξερε να παρκαρει. αναστατωσε ολη την Σατωβριανδου.

φαντασου να μην ειχαμαι κανει κ αναφορες τη φραγκα θα ειχε
:pipa1:
Εγω παντως που περασε αποκει δεν ειχε κινηση :)
Τι ωρα μαζευονται τα αγορια με τις ορεξεις τους;; :)

ότι ωρα σ παιρνουμαι κ δεν τ συκωνεις

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ποια είναι αυτή η Έμα παίζει καμιά αγγελία ρε τραβεστόλαγνοι ?  :sunglasses: