Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MariaKellyCD-TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Για τους απαιτητικούς...

mk1.jpg

MK2.jpg

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εμενα και που μου ανοιγει δεν μου εχει απαντησει ... αντε ρε κουκλα παμε κανα adult να γουσταρουμε ολοι

MariaKellyCD-TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ να απαντάω σε όλους, δυστυχώς τα μηνύματα πολλά... Μόνη προϋπόθεση μου παιδιά η στοιχειώδης ευγένεια, είμαι άνθρωπος βλέπετε και γω...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
nastazia απλα απο 2 φωτος μου την φερνεις πολυ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
παντως χαρα μου να σε ανοιξω μια μερα  :fuck2:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
είμαι στην αναζητηση καινουρια κορασιδας ενδιαφέρεται καμια???????

The_Legendary_Cross

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους!

Καλέ μου glykomoutsoune είσαι πάντα τόσο ιππότης με τα κορίτσια; σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ενδιαφέρθηκες και με υποστήριξες!

Όσο για το θέμα "αν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ", θεωρώ πως εδώ είμαστε όλοι για να ενημερωνόμαστε για τον συγκεκριμένο "κόσμο" και αυτός είναι και ο λόγος που έκανα κι εγώ το προφίλ. Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να βρω κάποιον σύντροφο ή κάποιον για σεξ μέσα από αυτό το site, την στιγμή που δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα μηνύματα του facebook. Ωστόσο φυσικά δεν αποκλείω και αυτήν την περίπτωση, την στιγμή όμως που ο χρήστης που θα δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για μένα θα έχει ή θα παραθέσει τις προσωπικές του φωτογραφίες. Ειδάλλως δεν βρίσκω κανένα νόημα στο blind date.

Να προσθέσω πως η περίπτωση του adult με ενδιαφέρει σαν σκέψη...

Γλυκά & Ναζιάρικα φιλάκια σε όλους!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
Καλημέρα σε όλους!

Καλέ μου glykomoutsoune είσαι πάντα τόσο ιππότης με τα κορίτσια; σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ενδιαφέρθηκες και με υποστήριξες!

Όσο για το θέμα "αν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ", θεωρώ πως εδώ είμαστε όλοι για να ενημερωνόμαστε για τον συγκεκριμένο "κόσμο" και αυτός είναι και ο λόγος που έκανα κι εγώ το προφίλ. Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να βρω κάποιον σύντροφο ή κάποιον για σεξ μέσα από αυτό το site, την στιγμή που δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα μηνύματα του facebook. Ωστόσο φυσικά δεν αποκλείω και αυτήν την περίπτωση, την στιγμή όμως που ο χρήστης που θα δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για μένα θα έχει ή θα παραθέσει τις προσωπικές του φωτογραφίες. Ειδάλλως δεν βρίσκω κανένα νόημα στο blind date.

Να προσθέσω πως η περίπτωση του adult με ενδιαφέρει σαν σκέψη...

Γλυκά & Ναζιάρικα φιλάκια σε όλους!!!

κανε ότι θες μ ζαλησες εγω δεν σ γ@μαω οποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom