MariaKellyCD-TV
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για τους απαιτητικούς...
Για τους απαιτητικούς...
Για τους απαιτητικούς...
Προσπαθώ να απαντάω σε όλους, δυστυχώς τα μηνύματα πολλά... Μόνη προϋπόθεση μου παιδιά η στοιχειώδης ευγένεια, είμαι άνθρωπος βλέπετε και γω...
εντάξει τώρα τόσωσες...όπως θελεται
εντάξει τώρα τόσωσες...
τι θες ρε Αναστασία;; να γίνουμε φίλοι στο ΦΒ ;;
μου θημησε λιγο την Ria Trans συγγρου φιξ!! εε?
kai egw to idio file vatraxomouri alla ....den thelei kamiaείμαι στην αναζητηση καινουρια κορασιδας ενδιαφέρεται καμια???????
ναι ρε μουτρο αλλα εσενα ποτε σ μαθαν εγω είμαι καιρο στ θαμα.....kai egw to idio file vatraxomouri alla ....den thelei kamia
Καλημέρα σε όλους!
Καλέ μου glykomoutsoune είσαι πάντα τόσο ιππότης με τα κορίτσια; σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ενδιαφέρθηκες και με υποστήριξες!
Όσο για το θέμα "αν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ", θεωρώ πως εδώ είμαστε όλοι για να ενημερωνόμαστε για τον συγκεκριμένο "κόσμο" και αυτός είναι και ο λόγος που έκανα κι εγώ το προφίλ. Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να βρω κάποιον σύντροφο ή κάποιον για σεξ μέσα από αυτό το site, την στιγμή που δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα μηνύματα του facebook. Ωστόσο φυσικά δεν αποκλείω και αυτήν την περίπτωση, την στιγμή όμως που ο χρήστης που θα δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για μένα θα έχει ή θα παραθέσει τις προσωπικές του φωτογραφίες. Ειδάλλως δεν βρίσκω κανένα νόημα στο blind date.
Να προσθέσω πως η περίπτωση του adult με ενδιαφέρει σαν σκέψη...
Γλυκά & Ναζιάρικα φιλάκια σε όλους!!!
Για τους απαιτητικούς...