kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ρέ σεις μην κράζετε!
ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αφήστε τον τύπο να εκφραστεί. .
είμαι σίγουρος ότι θα βρει για πλακα να ψωνίστει.
εδώ υπάρχουν αντίστοιχες που ζητάνε κ λεφτά.
Άποψη μου πάντα..
το ίδιο πόσταρε και ο Ιάκυνθος :
20 ευρώστην Καλλιθέα με άνεση χρόνου και κάνει μόνον πίπες. Εξαιρετικό σώμα, καθαριότητα, πολύ καλή συμπεριφορά, ευγένεια στο φουλ ! Το μόνο αρνητικό : δεν δίνει πίσω πόρτα !
μιλησα μολις τωρα με την κοπελα!μπορει να παω για καμια πιπα πιο μετα!κρος ειναι ?το ίδιο πόσταρε και ο Ιάκυνθος :
20 ευρώ στην Καλιθέα με άνεση χρόνου και κάνει μόνον πίπες. Εξαιρετικό σώμα, καθαριότητα, πολύ καλή συμπεριφορά, ευγένεια στο φουλ ! Το μόνο αρνητικό : δεν δίνει πίσω πόρτα !
Πέρασα πάρα πολύ καλά, πλην όμως για να πω την αλήθεια, πήγα χθες στην Τζένη κι έγινε το έλα να δεις ! Με έκανε διαστημόπλοιο η παλιοπουτάνα.
πηγαινε και θα δεις εκει ιακυνθεμιλησα μολις τωρα με την κοπελα!μπορει να παω για καμια πιπα πιο μετα!κρος ειναι ?
δεν εχω βενζινη κα8ολου !θα αραξω σπιτι τελικα!πηγαινε και θα δεις εκει ιακυνθε
βαλε 3 ευρω ρε τυπεδεν εχω βενζινη κα8ολου !θα αραξω σπιτι τελικα!
δεν εχω βενζινη κα8ολου !θα αραξω σπιτι τελικα!
αμαξιπαπακι εχεις?
και εγω χθες πέρασα δν είδα κατιΙάκυνθε η δικιά σου η Βερόνικα που χάθηκε; δεν τη βλέπουμε δυο φορές που ανεβήκαμε Συγγρού
και εγω χθες πέρασα δν είδα κατι
μονο πίπα ; Γλωσσοφυλλα δίνει ; Το κωλομουνο της το δίνει για σπάτουλα ;Θα κάνει διακοπές... Είδα μια εκεί που κάνει πίπες... αλλά 20 ευρώ είναι πολλά που ζητάει..... για πίπα.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΠαιδιά, συγγνώμη που διακόπτω την κουβέντα σας αλλά υπάρχει cd απίστευτο με το οποίο πήγε ο μύστης Σπουγκένας οπότε πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο.
αυτο στο adult λες ;Παιδιά, συγγνώμη που διακόπτω την κουβέντα σας αλλά υπάρχει cd απίστευτο με το οποίο πήγε ο μύστης Σπουγκένας οπότε πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο.
αυτο στο adult λες ;