nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
το 45 δεν ειναι νούμερο τάφος μικρού παιδιού ειναισε ευχαριστω παρα πολυ. απλα βλεπω μεχρι νουμερο 45 και με ενδιαφερει το 46. Υπαρχει κατι αλλο η και το 45 ειναι αρκετα μεγαλο?
κοιτα στο googleσε ευχαριστω παρα πολυ. απλα βλεπω μεχρι νουμερο 45 και με ενδιαφερει το 46. Υπαρχει κατι αλλο η και το 45 ειναι αρκετα μεγαλο?
:S :S :S :S :S :S :Sτο 45 δεν ειναι νούμερο τάφος μικρού παιδιού ειναι
oντως φρικτο σχολιο:S :S :S :S :S :S :S
το έλεγε ένας καθηγητής μου για εναν συμφοιτητη που φόραγε 46 νούμερο παπουτσιούoντως φρικτο σχολιο
εχω γνωρισει ανθρωπο με νουμερο πανω κατω πενηντα κ μου ελεγε κατι ιστοριες τρελες...ο καθηγητης μαλλον διαβαζε King η Poe γι αυτο κι ανατριχιασαμετο έλεγε ένας καθηγητής μου για εναν συμφοιτητη που φόραγε 46 νούμερο παπουτσιού
μακάβριο σχολιο..το 45 δεν ειναι νούμερο τάφος μικρού παιδιού ειναι
τελειώνει και ο Ιούλιος μωρο μουμακάβριο σχολιο..
ε που θα παει...καλοκαιρι είναι θα περασει..τελειώνει και ο Ιούλιος μωρο μου
ε που θα παει...καλοκαιρι είναι θα περασει..
κανει ζεστη πολύ τωρα ετσι και αλλιως..
θα μας αφήσεις με τον πουτσο στο χέρι; :Sκανει ζεστη πολύ τωρα ετσι και αλλιως..
ποτε δεν αφηνω κατι τοσο πολυτιμο σε αλλα χερια.... ;) :-*θα μας αφήσεις με τον πουτσο στο χέρι; :S
άντε να δουμε . Εχουμε την ζέστη εχουμε και τις καυλες μαςποτε δεν αφηνω κατι τοσο πολυτιμο σε αλλα χερια.... ;) :-*
καλησπερα,
μπορει να μου προτεινει κανεις καποιο σαιτ στο οποιο να μπορεις αν αγορασει γοβες σε μεγαλα νουμερα?
ευχαριστω
αν και δυσκολο τωρα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε από εξωτερικο,κοιτα αν θες και στο