οι μαυροι;
ναι τρελενομαι!!!!!!!!είναι καυλες
οι μαυροι;
Μπα...οι μελαχροινοι ναι αλλα μαυροι δεν θα το λεγα.ναι τρελενομαι!!!!!!!!είναι καυλες
Μπα...οι μελαχροινοι ναι αλλα μαυροι δεν θα το λεγα.
Κούκλες, crossakia και λοιποί τραβεστο-καυλιάρηδες εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
σε που ακριβώς λες μαν γιατί εγω περασα την τρίτη 2 φορές νωρίς κατα της 22.00 κ δεν είδα ούτε 1 για δίγαμμα .εθεαθει κροσαρα ξανθη φυσηκια συγγρου ψιλα τ φωτα σας καεικα .....εκει που κανει πιατσα η ν1 ξεπετα της αθηνας στο υδιο σημειο....ομολογο ότι μ γυρησε τ ματι κολαρα π σπαει κοκακκακαλλλααα .......δεν γαμησα γιατι τ φοβηθηκα αν κ εδειξε ν γουσταρει τ παζαρι τ εκανε από μονη της.....
ρε μεγάλε σοβαρά κατάλαβες τι έγραψε ο βάτραχος;;;σε που ακριβώς λες μαν γιατί εγω περασα την τρίτη 2 φορές νωρίς κατα της 22.00 κ δεν είδα ούτε 1 για δίγαμμα .
ρε μεγάλε σοβαρά κατάλαβες τι έγραψε ο βάτραχος;;;
εγω κατάλαβα εσυ μάλλον οχι..ρε μεγάλε σοβαρά κατάλαβες τι έγραψε ο βάτραχος;;;
στο σημειο που βγενει η κορηνα η ξεπετα....θα περημενω για πολύ ακομα από τ βλεπω...
σε που ακριβώς λες μαν γιατί εγω περασα την τρίτη 2 φορές νωρίς κατα της 22.00 κ δεν είδα ούτε 1 για δίγαμμα .
εν τελει αυτό τ σιμειο είναι τ μονο που εχει φυλοξενισει τις ποιο πολλες ξεπετεςείναι ο ορισμός του landmark
εχθες τ βραδυ όμως κατι μου λεγε να τ παρω τ μωρο νομιζω εκανα μαλακιαLandmark ξεπετουά , τότες
ψιλά εννοεις κοντά στην παντειο ;εθεαθει κροσαρα ξανθη φυσηκια συγγρου ψιλα τ φωτα σας καεικα .....εκει που κανει πιατσα η ν1 ξεπετα της αθηνας στο υδιο σημειο....ομολογο ότι μ γυρησε τ ματι κολαρα π σπαει κοκακκακαλλλααα .......δεν γαμησα γιατι τ φοβηθηκα αν κ εδειξε ν γουσταρει τ παζαρι τ εκανε από μονη της.....