Νέα

Ίλιον: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυει τιποτα και ειναι μια συκοφαντια της γυναικας του για λογους που ξερει η ιδια. Ειλικρινα το ελπιζω

τυπε ειτε το ενα να συμβαινει ειτε το αλλο,ο συμπερασμα ειναι πως ο ενας απο τους δυο γονεις ειναι αθεραπευτα αρρωστος :confused::confused::confused:
ωραια οικονενεια :confused::confused::confused:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ποιό μέλος είναι;

ΜΗΝ δείτε πατέρα να καμαρώνει τί κόρη έβγαλε κατευθείαν να τον πείτε ανώμαλο....

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.322
Πόντοι
1.056
Θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυει τιποτα και ειναι μια συκοφαντια της γυναικας του για λογους που ξερει η ιδια. Ειλικρινα το ελπιζω

Πολύ ρομαντικός είσαι θείο....και εγω θέλω να πιστεύω οτι "Ο Καλός Νεοδημοκρατης" δεν βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη αλλα ειναι ολα μια πλεκτάνη,

διότι ως γνωστόν οι καλοί νεοδημοκράτες δεν πηδάνε ανήλικα, έχουν ήθος και αρχές.......τι οχι ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πολύ ρομαντικός είσαι θείο....και εγω θέλω να πιστεύω οτι "Ο Καλός Νεοδημοκρατης" δεν βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη αλλα ειναι ολα μια πλεκτάνη,

διότι ως γνωστόν οι καλοί νεοδημοκράτες δεν πηδάνε ανήλικα, έχουν ήθος και αρχές.......τι οχι ?
Πού κολλησες παλι τη ΝΔ ρε τυπε. Μιλαμε για εμμονη, οχι αστεια

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
είναι νδ ο κάμεραμαν;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
delenda

• Like
Αντιδράσεις: alex71

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Άλλοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, και κάποιοι άλλοι έχουν και τους συμπεριφέρονται με τέτοιους (και χειρότερους) τρόπους!
Αχ και να είχα 10 λεπτά με έναν τέτοιο "γονιό" ...

Εδώ θα συμφωνήσω με ένα φίλο που λέει πως θα έπρεπε, για να κάνεις παιδί, να περνάς από ψυχολογικά τεστ, να σε ξεσκονίζουν. Όταν πας να υιοθετήσεις ένα παιδί, πραγματικά σε ξετινάζουν! Θα 'πρεπε πλέον να γίνεται και στους υποψήφιους γονείς!
Έχει ξεφύγει το πράγμα, δεν αντέχω πλέον να ακούω τέτοια περιστατικά. Και οι ποινές χάδια, πρέπει να σταματήσουν! Όποιος απλώνει χέρι σε παιδί (και όλα τα συναφή) ... ΘΑΝΑΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ! Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή γι' αυτούς τους "ανθρώπους"!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.759
Πόντοι
2.816

Κ ο Γεωργούλης ΝΔ τύπε μου;

Για τις αριστεροαπλυτες λεσβίες που κακοποιούν παιδάκια θα γίνει ντόρος ή μόνο οι δεξιοί στρέιτ είναι ανώμαλοι;

Άντε γιατί πολύ την έχουμε μπουκωσει την καραμέλα

gizaha

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2011
Like
89
Πόντοι
0
Κ ο Γεωργούλης ΝΔ τύπε μου;

Για τις αριστεροαπλυτες λεσβίες που κακοποιούν παιδάκια θα γίνει ντόρος ή μόνο οι δεξιοί στρέιτ είναι ανώμαλοι;

Άντε γιατί πολύ την έχουμε μπουκωσει την καραμέλα
Μην τους το θυμίζεις.
Με τη λογική τους τύπος τραβάει βίντεο κρυφά του κόρη του "χημικός ευνουχισμός", "ψυχανώμαλος", "θάνατος" (απο arxidakos, chauvinist, panbar)
ΑΛΛΑ όταν μια γυναίκα φασώθηκε με 10χρονη πριν απο κάποια χρόνια, αβαβά, κανένα παρόμοιο σχόλιο από κανέναν. Το ξέχασαν.
Υποκριτές.

Επίσης έχω 2 ερωτήσεις:
1) Τι από τα 2 είναι χειρότερο, να τραβάει κάποιος κρυφά βίντεο τη κόρη του, ή να τραβάει κάποιος κρυφά βίντεο τη κόρη του και να διατυμπανίζεται σε όλο το internet;
2) Χαίρω πολύ ρε φιλαράκι, αλλά ποιο από τα 2 είναι χειρότερο;

Για να σας βοηθήσω, στη πρώτη φάση έχουμε έναν που τον παίζει με την κόρη του, στη δεύτερη περίπτωση έχουμε έναν που τον παίζει με την κόρη του ΚΑΙ ένα στιγματισμένο κορίτσι για όλη της τη ζωή.

Φυσικά το θέμα όλο βρωμάει και ζέχνει αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ;
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Οι πολλες τσοντες εχουν κανει το μυαλο κιμα μερικων

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Ποιό μέλος είναι;
Μήπως να περιμένατε; εάν είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτές τις φωτογραφίες στο Κινητό του, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα τις βρει, ακόμα κι αν τις έχει διαγράψει. Απλό είναι ας μην προτρέχουμε, ειδικά αυτή την εποχή

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Ώπα παιδιά, γράψτε λάθος. Δεν είχε κακό σκοπό! Ο άνθρωπος απλά ήθελε να ........ προστατέψει την κόρη του !!!

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας δήλωσε ότι δεν είχε κακό σκοπό και ότι ντρέπεται για όσα του καταλογίζουν.

«Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος. Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο. Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα γενικά και πονηρά… Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό», ανέφερε αρχικά και υποστήριξε ότι το έκανε για να προστατέψει την κόρη του.

«Κάπου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι», υποστήριξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom