Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.694
- Πόντοι
- 9.931
Δεν είναι απίθανο αλλά φαντάζει αρκετά δύσκολο.Και τι την εμποδιζε να φωτογραφησει η ΙΔΙΑ την κορη τους απο το κινητο του, και να του το φορτωσει?
Δεν είναι απίθανο αλλά φαντάζει αρκετά δύσκολο.Και τι την εμποδιζε να φωτογραφησει η ΙΔΙΑ την κορη τους απο το κινητο του, και να του το φορτωσει?
Τον ειχε ραγίσει να βαραει μαλακια για την κορη του ο τύπος, μιλαμε για μορφη.
Θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυει τιποτα και ειναι μια συκοφαντια της γυναικας του για λογους που ξερει η ιδια. Ειλικρινα το ελπιζω
Ποιό μέλος είναι;Ίλιον: Πατέρας βιντεοσκοπούσε τη κόρη του γυμνή με κρυφή κάμερα στο μπάνιο
Ενώ έψαχνε φωτογραφίες στο κινητό του 45χρονου η σύζυγος βρήκε έναν κρυφό φάκελο με τις φωτογραφίεςwww.skai.gr
Θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυει τιποτα και ειναι μια συκοφαντια της γυναικας του για λογους που ξερει η ιδια. Ειλικρινα το ελπιζω
Πού κολλησες παλι τη ΝΔ ρε τυπε. Μιλαμε για εμμονη, οχι αστειαΠολύ ρομαντικός είσαι θείο....και εγω θέλω να πιστεύω οτι "Ο Καλός Νεοδημοκρατης" δεν βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη αλλα ειναι ολα μια πλεκτάνη,
διότι ως γνωστόν οι καλοί νεοδημοκράτες δεν πηδάνε ανήλικα, έχουν ήθος και αρχές.......τι οχι ?
Δεν εχει σημασια τυπε. Cartago deleta est.είναι νδ ο κάμεραμαν;
Κ ο Γεωργούλης ΝΔ τύπε μου;Πολύ ρομαντικός είσαι θείο....και εγω θέλω να πιστεύω οτι "Ο Καλός Νεοδημοκρατης" δεν βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη αλλα ειναι ολα μια πλεκτάνη,
διότι ως γνωστόν οι καλοί νεοδημοκράτες δεν πηδάνε ανήλικα, έχουν ήθος και αρχές.......τι οχι ?
Μην τους το θυμίζεις.Κ ο Γεωργούλης ΝΔ τύπε μου;
Για τις αριστεροαπλυτες λεσβίες που κακοποιούν παιδάκια θα γίνει ντόρος ή μόνο οι δεξιοί στρέιτ είναι ανώμαλοι;
Άντε γιατί πολύ την έχουμε μπουκωσει την καραμέλα
Μήπως να περιμένατε; εάν είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτές τις φωτογραφίες στο Κινητό του, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα τις βρει, ακόμα κι αν τις έχει διαγράψει. Απλό είναι ας μην προτρέχουμε, ειδικά αυτή την εποχήΠοιό μέλος είναι;Ίλιον: Πατέρας βιντεοσκοπούσε τη κόρη του γυμνή με κρυφή κάμερα στο μπάνιο
Ενώ έψαχνε φωτογραφίες στο κινητό του 45χρονου η σύζυγος βρήκε έναν κρυφό φάκελο με τις φωτογραφίεςwww.skai.gr
Ώπα παιδιά, γράψτε λάθος. Δεν είχε κακό σκοπό! Ο άνθρωπος απλά ήθελε να ........ προστατέψει την κόρη του !!!Ίλιον: «Δεν είχα πονηρό σκοπό» λέει ο πατέρας που κατηγορείται ότι έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραφε την κόρη του
«Ντρέπομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είχα πονηρό σκοπό» λέει ο πατέρας από το Ίλιον, ο οποίος κατηγορείται από τη σύζυγό του ότι έβαλε κρυφή κάμεραwww.enikos.gr