You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλικιωμένος πέθανε πάνω στο σεξ με ιερόδουλη –Στο νοσοκομείο για να ξεκολλήσουν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
απορώ πώς τον θεωρείτε τον καλύτερο θάνατο.
Ο καλύτερος θάνατος θα ήταν να την έχυνε στη μάπα, να έπινε ένα ποτάκι και μετά να τα κακάρωνε.
Αυτό που διαβάζω μου φαίνεται ίσως τη μεγαλύτερη ατυχία που μπορεί να σου τύχει...
ψοφάς ανικανοποίητος.
Ο καλύτερος θάνατος θα ήταν να την έχυνε στη μάπα, να έπινε ένα ποτάκι και μετά να τα κακάρωνε.
Αυτό που διαβάζω μου φαίνεται ίσως τη μεγαλύτερη ατυχία που μπορεί να σου τύχει...
ψοφάς ανικανοποίητος.
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.127
- Πόντοι
- 6.796
Απ το να πέθαινε σε ένα κρεββάτι ανήμπορος και άρρωστος καλύτερα που τον έφαγαν οι ίδιες του οι καύλες, τουλάχιστον έφυγε καυλωμένος μέσα σε μουνί ο παππούς ![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Μεγάλο Ρεσπεκτ από μένα στον πορνογέροντα
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Τη κορασίσα λυπάμαι μόνο που θα χει πάθει το σοκ της ζωής της μετά από αυτό :o
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Μεγάλο Ρεσπεκτ από μένα στον πορνογέροντα
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Τη κορασίσα λυπάμαι μόνο που θα χει πάθει το σοκ της ζωής της μετά από αυτό :o
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Πηγε ευτυχισμενος ο άνθρωπος ... απο το να πεθαινε στον υπνο του έπεσε ηρωικα την ώρα του αγωναάξιος χυστης ζωη σε λογου μας ο θεος να τον συγχωρέσει.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Το καπάκι του φέρετρου άραγε θα κλείνει ???
Επισκέπτης
Αξιος ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 739
- Πόντοι
- 316
Γαμω τα κοκτειλ απο βιαγκρολεβιτρα.... θα ηπιε ο παπους,για να σκισει το πορνιδιο..![]()
Και σίγουρα όλα ντόπια (κινέζικα)....πόσο να αντέξει;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
megaSponsoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τα παντα ολα η ειδηση
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πσντως ρε μαγκες λιγο μουφα μου ακουγεται η ειδηση. Τι ειναι οι ανθρωποι λυκοσκυλα για να "κολησουν" στο γαμησι ??
Τελος παντων δε ξερω μπορει και να ειναι αληθεια αλλα παραξενο μου ακουγεται !!
Επισκέπτης
Είναι πολύ σπάνιο αλλά γίνεται όταν ο κολπος κάνει αντιδραστικές έντονες συσπάσεις τότε το πέος μαγκώνει μέσα :p
Λουλη και δω εχεις αποψη?Πσντως ρε μαγκες λιγο μουφα μου ακουγεται η ειδηση. Τι ειναι οι ανθρωποι λυκοσκυλα για να "κολησουν" στο γαμησι ??
για πεσ μας λοιπον μονο τα λυκοσκυλα κολανε? ή και τα λαμπραντορ?
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Λουλη και δω εχεις αποψη?
για πεσ μας λοιπον μονο τα λυκοσκυλα κολανε? ή και τα λαμπραντορ?
Βρε σαλτα κσι γσμησου τραβελογσμη που θα πιασω κουβεντα μαζι σου.
Ουστ τρολακι !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K