Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
δηλαδη θα δινω το αφμ μου στα σουβλακια??
γαμηθηκες στα σουβλακια. αντε κανε λιγο διαιτα που το μονο που σε νοιαζει ειναι αν θα πληρωνεις με καρτα......
δηλαδη θα δινω το αφμ μου στα σουβλακια??
μπορεί απλα πλέον αγάπη δε θα μπορείς να τρως τα λεφτά του μπαμπά χωρίς τρανσακτιον τρακινγκ.στην Αμερική γίνεται αγάπη εδώ και δεκαετίες.δεν αμφιβαλλω,αλλα αυτο δε μπορει να γινει σε ολες τις περιπτωσεις.......
εαν στο αεροπλανο δωσω μετρητα,δεν τα δεχονται?απο οσο ξερω ναι.ναι... όπως και ο μπάτσος που θα σου κόψει κλήση, οπως πάνω στο αεροπλάνο αν πάρεις από duty free και πληρώσεις με πιστωτική κάρτα..
Απ' ότι φαίνεται, δε χρειάζεται και να σε γνωρίσουμε... η χαζομάρα ξεχειλίζει από το πληκτρολόγιό σου......εμενα δε με ξερεις για να με κρινεις σαν χαζη...
φυσικα και θα υπαρχουν και μετριτα,τωρα σε λεω χαζη γιατη υποστιριζεις τι γνωμη σου προβαλοντας <<δυσκολιες>> για τι λειτουργικοτιτα του συστιματος οι οποιες ομως ειναι αρκετα ευκολα αντιμετοπισιμες..Αρα χαζες.δεν οργανωνεται τοσο ευκολα ο ελληνας και ειδικα οταν δουλευουν τοσοι ανασφαλιστοι,εμενα δε με ξερεις για να με κρινεις σαν χαζη,οσο υπαρχουν μετρητα θα κυκλοφορουν ΚΑΙ μετρητα ειτε το θελετε ειτε οχι.
δε νομιζω να σου ζητησα ποτε να με γνωρισεις.......Απ' ότι φαίνεται, δε χρειάζεται και να σε γνωρίσουμε... η χαζομάρα ξεχειλίζει από το πληκτρολόγιό σου...
κατ εσενα,οταν θα ακουσεις τα σχολια τους επομενους μηνες θα με θυμηθεις......φυσικα και θα υπαρχουν και μετριτα,τωρα σε λεω χαζη γιατη υποστιριζεις τι γνωμη σου προβαλοντας <<δυσκολιες>> για τι λειτουργικοτιτα του συστιματος οι οποιες ομως ειναι αρκετα ευκολα αντιμετοπισιμες..Αρα χαζες.
με ό,τι αγαπάς.τις τσιχλες απο το περιπτερο,με τι θα τις κανω με πιστωτικη?η χρεωστικη?
"Κανένας δε σε ξέρει και ούτε χρειάζεται να σε μάθει για να καταλάβει πόσο χαζή είσαι. Η χαζομάρα ξεχειλίζει από το πληκτρολόγιό σου."δε νομιζω να σου ζητησα ποτε να με γνωρισεις.......
θα προσαρμοστουν λελοντας και μη ;) ;)κατ εσενα,οταν θα ακουσεις τα σχολια τους επομενους μηνες θα με θυμηθεις......
ομως θελω να πω και κατι αλλο,αυτο το μετρο μου θυμιζει τα καρτοκινητα.....
κατ εσενα,οταν θα ακουσεις τα σχολια τους επομενους μηνες θα με θυμηθεις......
ομως θελω να πω και κατι αλλο,αυτο το μετρο μου θυμιζει τα καρτοκινητα.....
αποψη σου,ειναι γνωστη η αποψη μου για την ελευθερια του λογου,ειναι γνωστο πως καποιοι εδω μεσα δε γουσταρουν να λενε τις αποψεις τους γυναικες,τις εχουν ως αντικειμενα."Κανένας δε σε ξέρει και ούτε χρειάζεται να σε μάθει για να καταλάβει πόσο χαζή είσαι. Η χαζομάρα ξεχειλίζει από το πληκτρολόγιό σου."
Καλύτερα τώρα;
οχι παντα,φιλε.προχτες χαλασα 35 λεπτα χωρις αποδειξη!εαν θες σου δινει εαν δε του πεις οχι.με ό,τι αγαπάς.
το περίπτερο ήδη σου δίνει απόδειξη για την τσίχλα οπότε έχει ταμειακή αρα έχει κωδικό στο ΤΑΧΙS αγάπη.
Ξέρεις πόσες γυναίκες εδώ μέσα λένε την άποψή τους χωρίς να τις αποκαλούν χαζές; ΠΑΡΑ πολλές. Η χαζομάρα δεν είναι θέμα φύλου, αλλά θέμα εγκεφάλου. Εσύ είτε δεν έχεις, είτε ακόμα κι αν είχες κάποτε (πολύ παλιά) τον έχεις κάψει εντελώς.αποψη σου,ειναι γνωστη η αποψη μου για την ελευθερια του λογου,ειναι γνωστο πως καποιοι εδω μεσα δε γουσταρουν να λενε τις αποψεις τους γυναικες,τις εχουν ως αντικειμενα.
αγάπη χειμερινοί εφιάλτες θα είναι για τον απατεώνα πλέον.Αυτά στην Ελλάδα θα παραμείνουν όνειρα θερινής νυκτος προς το παρόν.
Εδω γίνονται συναλλαγές ακόμα και με το κρατος χέρι με χέρι
χαχα εαν θες την παίρνεις. αυτός είναι υποχρεος να την κόψει αγάπη. Γιατί αλλιώς για 35 λεπτά ενδέχεται να πληρώσει 35 χιλιάρια πρόστιμο αγάπη.οχι παντα,φιλε.προχτες χαλασα 35 λεπτα χωρις αποδειξη!εαν θες σου δινει εαν δε του πεις οχι.
χαλας το θεμα αγορι μου...και το τι ειναι ο καθενας πισω απο το πληκτρολογιο το ξερει ο ιδιος.Ξέρεις πόσες γυναίκες εδώ μέσα λένε την άποψή τους χωρίς να τις αποκαλούν χαζές; ΠΑΡΑ πολλές. Η χαζομάρα δεν είναι θέμα φύλου, αλλά θέμα εγκεφάλου. Εσύ είτε δεν έχεις, είτε ακόμα κι αν είχες κάποτε (πολύ παλιά) τον έχεις κάψει εντελώς.
ρε περσονα και αυτον αγαπη???αγάπη χειμερινοί εφιάλτες θα είναι για τον απατεώνα πλέον.
Είτε το θες είτε οχι τα αφεντικά του μνημονίου σου δωκαν 120 δις για να μη χρεοκοπήσεις και θέλουν να έχουν ανα πάσα στιγμή τον έλεγχο που τα πάς...
Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο.
Σε 2-3 χρονάκια ο μπάτσος από το περιπολικό με το λάισενς πλέιτ σου θα ξέρει που μένεις, πόσα χρωστάς, πόσα έχεις τι ποινικό μητρώο εχεις κλπ κλπ, αριθμό ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, εκκρεμότητες κλπ. κλπ..
Ο Π Ω Σ Α Μ Ε Ρ Ι Κ Η αγάπη.