marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μια απορια,φωστηρες......ο διανομεας των ψητοπωλειων θα φερει πανω του ον λαιν μηχανημα που θα δεχεται καρτα????
μια απορια,φωστηρες......ο διανομεας των ψητοπωλειων θα φερει πανω του ον λαιν μηχανημα που θα δεχεται καρτα????
ααααααααααααχχαχαχααχαχαχα πουστάκι τι θες να σου αγοράσω στο χαλουμόνησο με τις καταθέσεις που έφερες;
αλλο,ρωταω εγω αλλα τετοιος στοκος που να καταλαβεις?καλα ολο απ εξω παραγγελνεις εσυ? θα χαλασεις τη σιλουετα σου με αυτα που τρως
Αυτό να το ρωτήσεις στον πανέξυπνο Παπακωνσταντίνου. Εμείς τι να σου πούμε;μια απορια,φωστηρες......ο διανομεας των ψητοπωλειων θα φερει πανω του ον λαιν μηχανημα που θα δεχεται καρτα????
Αυτό να το ρωτήσεις στον πανέξυπνο Παπακωνσταντίνου. Εμείς τι να σου πούμε;
δηλαδη θα δινω το αφμ μου στα σουβλακια??αγάπη στην Ευρώπη οι μπάτσοι σε γράφουν με μηχάμημα μεγέθους πιστωτικών κατρών συναλλαγής.
Περνάνε το δίπλωμα οδήγησης που είναι σαν πιστωτική κάρτα σου κόβουν το τίκετ, σου δίνουν την απόδειξη και όταν με το καλό γυρίσουν από τη βάρδια κολλάνε το μηχανάκι σε μια τρύπα που συνδέεται με το κεντρικό, περνιουνται τα στοιχεία σου, οι πόντοι του ποιντ σύστεμ και το ΑΦΜ σου....
επόμενη ερώτηση αγάπη.
Eisai τοσο χαζη?? δεν καταλαυενεις οτι μια συσκευη σε μεγεθος κινιτου ειναι αρκετη.επειδη τα ξερετε ολα.ο κουριερ που μου φερε ενα πακετο,θα χει πανω του μηχανημα?
η η καθαριστρια της πολυκατοικιας?
επειδη τα ξερετε ολα.ο κουριερ που μου φερε ενα πακετο,θα χει πανω του μηχανημα?
οι περισσότερες εταιρείες κούριερ έχουν μηχανήματα μαζί τους.. η UPS μάλιστα έχει μηχάνημα στο οποίο βάζεις και υπογραφή σε οθόνη..
ναι αγάπη. δεν μπορεί να κάνουν ανάληψη τα σουβλάκια απ το ΑΦΜ σου.δηλαδη θα δινω το αφμ μου στα σουβλακια??
δεν οργανωνεται τοσο ευκολα ο ελληνας και ειδικα οταν δουλευουν τοσοι ανασφαλιστοι,εμενα δε με ξερεις για να με κρινεις σαν χαζη,οσο υπαρχουν μετρητα θα κυκλοφορουν ΚΑΙ μετρητα ειτε το θελετε ειτε οχι.Eisai τοσο χαζη?? δεν καταλαυενεις οτι μια συσκευη σε μεγεθος κινιτου ειναι αρκετη.
Ο courier από UPS π.χ. έχει μηχάνημα έτσι κι αλλιώς που υπογράφεις ότι παρέλαβες (tracking). Μια αναβάθμιση είναι όλο κι όλο. Η καθαρίστρια της πολυκατοικίας κόβει αποδείξεις; Δε νομίζω... Κανονικά οι καθαρίστριες και γενικά οι ημερομίσθιοι/ωρομίσθιοι είναι σε άλλο καθεστώς, όχι σε αυτό των αποδείξεων.επειδη τα ξερετε ολα.ο κουριερ που μου φερε ενα πακετο,θα χει πανω του μηχανημα?
μιλαω για την πληρωμη οχι την υπογραφη
μιλαω για την πληρωμη οχι την υπογραφη
αυτό τι σχέση έχει αγάπη με τις δυνατότητες μηχανοργάνωσης μιας εταιρείας ή του κράτους;δεν οργανωνεται τοσο ευκολα ο ελληνας και ειδικα οταν δουλευουν τοσοι ανασφαλιστοι,εμενα δε με ξερεις για να με κρινεις σαν χαζη,οσο υπαρχουν μετρητα θα κυκλοφορουν ΚΑΙ μετρητα ειτε το θελετε ειτε οχι.
δεν αμφιβαλλω,αλλα αυτο δε μπορει να γινει σε ολες τις περιπτωσεις.......όταν πετάς με αεροπορική υπάρχει το λεγόμενο ShopInAir αγάπη.
παίρνεις την Κοκο σανέλ σου, δινεις πιστωτική, την περνάνε αγάπη στο θαυματουργό μηχανάκι, σου δίνουν απόδειξη, υπογράφεις και όταν το αεροπλανάκι προσγειωθεί γίνεται τρανσακτιον τράνσφερ στα κεντρικά αγάπη. Transaction Clearance λέγεται αγάπη αυτό και υπάρχουν εταιρείες παγκοσμίως που κάνουν ΜΟΝΟ αυτή τη δουλειά ΑΓΑΠΗ.
τις τσιχλες απο το περιπτερο,με τι θα τις κανω με πιστωτικη?η χρεωστικη?αυτό τι σχέση έχει αγάπη με τις δυνατότητες μηχανοργάνωσης μιας εταιρείας ή του κράτους;
Που σαι αγάπη.
Από 1/1/2011 αγορές πάνω από 1500 ευρώ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
Κατάλαβες ΑΓΑΠΗ;
αυτό τι σχέση έχει αγάπη με τις δυνατότητες μηχανοργάνωσης μιας εταιρείας ή του κράτους;
Που σαι αγάπη.
Από 1/1/2011 αγορές πάνω από 1500 ευρώ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
Κατάλαβες ΑΓΑΠΗ;