You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 826
- Εμφανίσεις 43K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
johntheon333
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με τίποτα....
Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 293
- Πόντοι
- 21
θέλει σκέψη το ηλεκτρικό αλλά η βενζίνη πέθανε...το υδρογόνο το ψάχνουμε αλλά το πετρέλαιο του κάναμε και τα 40.....Σκεπτικισμός για τα υβριδικά πχ αλλά όχι άλλη βενζίνη ε?
Enkidu
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 944
- Πόντοι
- 96
Επειδή μετά την Αράχοβα έγινε συζήτηση μεγάλη για τα ηλεκτρικά και την απόδοσή τους στο κρύο, όποιοι ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά σε αυτήν την σημερινή ανάρτηση με τίτλο:
"Winter Test 1.000 χλμ στην παγωμένη Φινλανδία με 41 EVs – Δείτε τι έγινε"
bit.ly
"Winter Test 1.000 χλμ στην παγωμένη Φινλανδία με 41 EVs – Δείτε τι έγινε"

Winter Test 1.000 χλμ στην παγωμένη Φινλανδία με 41 EVs - Δείτε τι έγινε - Cars Electric
Γενικά, τα σύγχρονα EVs, μπορούν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις με άνεση, αρκεί να υπάρχουν αρκετοί σταθμοί φόρτισης.

Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 206
Ζεσταίνω το νήμα με αφορμή το άνοιγμα άλλου νήματος για ηλεκρικό σκούτερ.
Εγώ ήμουν από τους επιφυλακτικούς με την ηλεκτροκίνηση, μέχρι που ένας φίλος από τα παλιά με επισκέπτηκε στην πόλη μου. Είχε έρθει με ηλεκτρικό αυτοκίνητο αρκετά ακριβό μιας κινέζικης εταιρείας κια μου φάνηκε ιδιαίτερα προχωρημένο και υπερσύγχρονο. Μάλιστα είχε επιταχύνσεις που μου πάγωνε το αίμα. Με αποτέλεσμα να σκέφτομαι πλέον ότι το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι ηλεκτρικό. Όμως ακόμα οι χρόνοι φόρτισης και η αυτονομία είναι θέμα
Εγώ ήμουν από τους επιφυλακτικούς με την ηλεκτροκίνηση, μέχρι που ένας φίλος από τα παλιά με επισκέπτηκε στην πόλη μου. Είχε έρθει με ηλεκτρικό αυτοκίνητο αρκετά ακριβό μιας κινέζικης εταιρείας κια μου φάνηκε ιδιαίτερα προχωρημένο και υπερσύγχρονο. Μάλιστα είχε επιταχύνσεις που μου πάγωνε το αίμα. Με αποτέλεσμα να σκέφτομαι πλέον ότι το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι ηλεκτρικό. Όμως ακόμα οι χρόνοι φόρτισης και η αυτονομία είναι θέμα
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 206
Πού να δεις δηλαδή κανένα σοβαρό ηλεκτρικό Ευρώπης ή Τέσλα.Ζεσταίνω το νήμα με αφορμή το άνοιγμα άλλου νήματος για ηλεκρικό σκούτερ.
Θα πηδήξεις από κανένα βουνό όταν δεις τι γκάζι έχουν.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 98.650
- Πόντοι
- 46.423

Σε άλλον πλανήτη: Η BYD ανακοίνωσε εξωπραγματικές ταχύτητες φόρτισης στα επερχόμενα μοντέλα της | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Η BYD πηγαίνει την ηλεκτροκίνηση στο επόμενο στάδιο, ανακοινώνοντας τώρα ένα σύστημα που λέει ότι θα κάνει τόσο γρήγορη τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος όσο και τον ανεφοδιασμό ενός βενζινοκίνητου αυτοκινήτου.