Strapon_Boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βρες τηλεφωνο τυπε
Που έχει χαθεί αυτή η Γυναικάρα? Γνωρίζει κανείς?βρες τηλεφωνο τυπε
Που έχει χαθεί αυτή η Γυναικάρα? Γνωρίζει κανείς?
Οχι γυναικαρα εμφανισιακα αλλα γιαυτα που μπορει να κανει...ξερω τυπε τα γουστα ειναι υποκειμενικα,αλλα οχι κ γυναικαρα η ηλεκτρα μη τρελαθουμε
Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ με την έννοια γυναικάρα. Λόγω της απόδοσης που βγάζει σε αυτό που κάνει.Οχι γυναικαρα εμφανισιακα αλλα γιαυτα που μπορει να κανει...
Σαν γυναικα δεν με χαλαει παντως. Την εσκιζα!
Οχι γυναικαρα εμφανισιακα αλλα γιαυτα που μπορει να κανει...
Σαν γυναικα δεν με χαλαει παντως. Την εσκιζα!
εχει κανεις τηλεφωνακι?
παρακαλω πμ
υγ: αν κανει στραπον μην με ενοχλησετε
Αφού ρε φίλε, μάς το παίζει "αφέντρα" κι έτσι. Τι περιμένεις από αυτή αν όχι στραπόν; Μήπως GFE?
Θέλω κι εγώ να την ταράξω. Στείλτε πληροφορίες !!να την ταραξω στον πουτσο
δεν την εχω δει σε καμια ταινια του σιρινα να γαμαει καποιον αντρα με στραπον
ολο να τον τρωει την βλεπω
σιγα την απωλειαείδα στα πρώτα post που παίζουν διάλογοι με την ηλέκτρα...αλλα δεν vrisko τα post τις.
πείτε μου ότι πήγε να συμμετάσχει στο site η ηλέκτρα και καταφέρατε να τι διώξετε....
το κοριτσι δουλευει με τηλεφωνακι μαγκες.χρεωνει ενα 100 αρικο στο ξενοδοχειο προιαμος.σιγα μη κατεβαινει μη λετε μαλακιες οχι τιποτα αλλο υπαρχουν μερικοι που τα πιστευουν
το κοριτσι δουλευει με τηλεφωνακι μαγκες.χρεωνει ενα 100 αρικο στο ξενοδοχειο προιαμος.
το κοριτσι δουλευει με τηλεφωνακι μαγκες.χρεωνει ενα 100 αρικο στο ξενοδοχειο προιαμος.
θα στο στειλω σε μυνημα.την ειχα παρει πριν κανα μηνα μεσω ενος φιλου τακτικος πελατης.και αυτο το τηλεφωνακι που θα το βρουμε γιοκα μου?
φιλε εγω την πειρα τηλ. και της ειπα οτι ειμαι μονο ενεργητικος και στραπον και τετοια δεν με ενδιαφερουν.μου ειπε οτι κανει και τετοια σκηνικα.εγω την πηδηξα κανονικα συν πρωκτικο και χυσιμο στην μαπα.φιλε μιλας εκ πειρας? οταν λες δουλευει,δουλευει κανονικα σαν cg κ προσφερει ερωτικες υπηρεσιες ή σαν mistress κ τετοιες μαλακιες?οχι τιποτα αλλο μη παμε κ αντι να πηδηξουμε μας κυνηγαει με κανα στραπον
φιλε εγω την πειρα τηλ. και της ειπα οτι ειμαι μονο ενεργητικος και στραπον και τετοια δεν με ενδιαφερουν.μου ειπε οτι κανει και τετοια σκηνικα.εγω την πηδηξα κανονικα συν πρωκτικο και χυσιμο στην μαπα.
θα στο στειλω σε μυνημα.την ειχα παρει πριν κανα μηνα μεσω ενος φιλου τακτικος πελατης.