You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ikariam online game!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Συμμετέχει κανείς συναγωνιστής?
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Σαν κλώνος του Travian μοιάζει....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
george 70 άσε το ikariam και έλα στο travian!70 είμαστε από εδώ μέσα και ΣΚΙΖΟΥΜΕ σαν ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!Για να βλέπουμε σιγά σιγά ποιοι έχουμε γραφτεί εκεί .
Εγώ σαν george70 στο κόσμο beta
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Kαλο φενεται............
Ποιος κοσμος ειναι ο καλυτερος?
Ποιος κοσμος ειναι ο καλυτερος?
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γραφτηκα τωρα αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα....
Παίδες,εδώ και 2 μήνες ξεσκίστηκα στά "browser games" και το ikariam και πιο πολύ το travian.Δέν θά μπώ σέ πολλές λεπτομέρειες αλλά ένα είναι το σίγουρο : "ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΓΚΕΣ" και όπως όλες οι ντρόγκες έτσι κι αυτές "ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ" κοινώς ν'αγοράζετε gold γιά να μπορείτε να παίξετε με αξιώσεις.
Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι έχωσα στο τράβιαν 180€ συνολικά αποχώρησα από το παιχνίδι και δέν τα ξαναπιάνω στα χέρια μου.
Γιά παράδειγμα σύγκρισης να σας πώ ότι για να παίξετε το "AGE OF CONAN" που στό κάτω κάτω είναι παιχνιδάρα θέλετε 12,90€ το μήνα.
Αυτά είχα να καταθέσω ώς εμπειρία μου και τα συμπεράσματα δικά σας.
Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι έχωσα στο τράβιαν 180€ συνολικά αποχώρησα από το παιχνίδι και δέν τα ξαναπιάνω στα χέρια μου.
Γιά παράδειγμα σύγκρισης να σας πώ ότι για να παίξετε το "AGE OF CONAN" που στό κάτω κάτω είναι παιχνιδάρα θέλετε 12,90€ το μήνα.
Αυτά είχα να καταθέσω ώς εμπειρία μου και τα συμπεράσματα δικά σας.
Το Ikariam δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα ...
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα ban από το Ogame γιατί είχα 2 account και έστελνα πράγματα από το ένα στο άλλο ...
Το Gladiatus είναι άλλη μία WebBrowser αηδία για καμένο κόσμο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα (να ΜΗΝ το παίξετε ...)
Το Age of Conan το πήρα, καλό είναι αλλά θέλει περισσότερο χρόνο από ότι μπορώ να διαθέσω ...
Το Σεπτέμβριο (26 νομίζω) έρχεται το WARHAMMER Online το οποίο απλά θα τα σπάσει όλα ...!!!
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα ban από το Ogame γιατί είχα 2 account και έστελνα πράγματα από το ένα στο άλλο ...
Το Gladiatus είναι άλλη μία WebBrowser αηδία για καμένο κόσμο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα (να ΜΗΝ το παίξετε ...)
Το Age of Conan το πήρα, καλό είναι αλλά θέλει περισσότερο χρόνο από ότι μπορώ να διαθέσω ...
Το Σεπτέμβριο (26 νομίζω) έρχεται το WARHAMMER Online το οποίο απλά θα τα σπάσει όλα ...!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις