μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
παπεπιφτοντος
νομίζω ότι με πήρε ξώφαλτσα ένα φτύσμα :S
παπεπιφτοντος
Εξαρτάται τύπε
Άμα χάσω και αλλη τελική φαση συνέντευξης για δουλεια απο γκομενα
Στην επομενη αναγνωριστικη φαση, θα σκάσω με βυζια
τυπε θα με παρεις μαζι σου στο επομενο λατιν παρτυ που παιζει ελληνικα :S
να μεθυσουμε και να τα ξεχασουμε ολα;
Νομιζω οτι βρηκες γαμπρο
Εγω παντως καλη μου αν ήμουνα εκδιδομενη-μελος του φόρουμ και είχα γαμηθει να ανεβάζω φωτογραφιες με τουρλωμενο κωλο, αγκραφες (που λεει και ο αλεξ), ποστ πονηρά, γαργαλιστικα, υπονομευτικα και τελικα τυπος ρωτούσε πλεροφοριες για έναν μαντραχαλο, θα προβληματιζομουν έστω και ενδόμυχα για την στρατηγική μου
Δε πειραζει ,θα αποκαταστησω εσενα ,κατι ειναι κι αυτο
Κοκοκοκοοκοτ!
Έχει καταργηθεί και το +75% του Σ/Κ...Αν μου επιτρεπεται να πω τη γνωμη μου ,η οποια πιθανον θα εκφραζει και τη συναδελφο που αναφερεται.
Μετα απο χρονια αγωνων του εργατικου κινηματος ,τον ιουνιο του 1920 καθιερωθηκε το περιφημο πενθημερο !!! Κανενας σεβασμος στους αγωνες των προγονων μας κυριε; ΟΧΙ κυριε ,δε θα μας υφαρπαξετε το τιμιο ρεπο μας !!
Προσφορα ,προσφορα ! Μονο για την κυριακη 1-4!
Θέλοντας να τιμησουμε την ημερα της πρωταπριλιας..
30% εκπτωση σε οσους εχουν μεγαλη... μυτη :S
Ξεκινήστε πρωτα με πρωτοφανη αύξηση στο 30% των πιθανοτήτων να παραστειτε πραγματι σε ραντεβου θανάτου το οποιο η ιδια ζητήσατε, και μετα φτάνετε και στο οικονομικό
Γνώμη μου (Τζίμυ τζιμ all rights reserved)
τυπε και σε μενα εχει συμβει αλλα επειδη δεν ειχα λεφτα να πληρωσω :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.0euro.biz/site/upload/Main/0euro.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ειμαστε ολοι εδώ μεσα ομορφοι και πλούσιοι τυπε? :think: ;D
Εχω ρεπο
Ζηλεψα απο τη συναδελφο
Καλώς.
Ασχοληθείτε ομως και με καμια φασίνα στο σπιτι, κανενα τιναγμα χαλιών, κανένα γενικό μποτέ σας, καθότι καθισταται πλέον πασιφανές οτι οποιον συναγωνιστη βάζετε υπό την προστασία των φτερών σας, τον σημαδευει αμεσα μια μητσοτακικης φύσεως εύνοια της τύχης και καταλήγει προσωρινά ή μονιμα μουγκός: Πικερ, μπλιτς, Πουσης και η λίστα δεν εχει τελειωμό....
Ενα παππουδι εχω να ξεπαστρεψω και θα φυγω .
Silver alert ,silver alert