Νέα

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ, τις έχουμς πετύχει εκτος δουλειάς??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΓΙΑΝΝΗΣ DR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ανοιγω το θεματάκι, μιας και έκανα μια αναζητηση και δε βρήκα κατι ανάλογο.

Το θεματακι όπως αναφερει και ο τίτλος έχει να κάνει με το αν έχουμε πετύχει κάποια κοπέλα τυχαία εκτος δουλειας.

Βασικα κοπελα που δουλεύει σε οικο ανοχης είτε σε μασατζιδικο. Αλλα οτιδηποτε άλλο, μπορει ο καθενας μας να γράψει την εμπειρια του.

Εμένα προσωπικα μου έχει τυχει δυο φόρες. Την πρώτη πετυχα μια σεριφησσα να πινει καφε με εναν αντρα και απλως περασα μπροστα της και με θυμηθηκε.

Και τη δευτερη ηταν μασατζου και την πετυχα σε μποτιλιαρισμα στο δρόμο σε διπλανο αυτοκινητο με κοσμο μεσα στο αμαξι της. Αγχώθηκε απ' οτι καταλαβα λιγο, και μου το είπε πιο μετα στο μαγαζι που δουλευε.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
ελαχιστες αλλα δεν εδωσα σημασια.

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Εγώ είχα ένα τυχαίο add στο Facebook, ωραίο μιλφάκι, και τα είχαμε πει στα πεταχτά 2-3 φορές. Μια μέρα την τράκαρα σε μια τσάρκα ως "διεύθυνση" του οίκου αλλά δεν της μίλησα. Ξέρω 'γω, ψιλοντράπηκα..  :jerking:  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω δει στην αχαρνων αρκετες
την ωρα που εφευγαν ή πηγαιναν για δουλεια
η κορυφαια μορφη ειναι η ζανα
πολυ εκκεντρικη στα ντυσιματα της :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εχω πετυχει αρκετες στην θαλασσα  και στην αγορα, αλλα η θεσσαλονικη με τις γυρω παραλιες ειναι μικρο μερος και ειμαι συχνα στην γυρα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αχαρνων κοντα στο erotica strip club

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Να απαντήσουμε ναι ή όχι, που ποιες και πότε, πώς?  

Δεν ξέρω προσωπικά αν πρέπει να το λέμε, έιναι βέβαιαο πως όσοι έχουν ένα μ'εσο αριθμό εμπειριών έχουν πετύχει τυχαία και κάποια εκτός δουλειάς.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πίνω καφέ στην πλατεία Βικτωρίας, πριν πολλά χρόνια μόνος μου. Ακόμα δούλευε το μασατζίδικο στη Γ΄Σεπτεμβρίου 25. Σε λίγο έρχεται με κάποιον άντρα μία από τις κοπέλες στην διπλανή καφετέρια για καφέ επίσης. Κάποια στιγμή με βλέπει και καταλαβαίνω ότι με θυμάτε. Μετά από μισή ώρα που σηκώνομαι να φύγω πάω κατευθείαν προς το μέρος της. ΄΄Όταν έφτασα στα τρια μέτρα, γουρλώνει τα μάτια και με κάθε μόριο του προσώπου της μου δείχνει να μην της μιλήσω. Συνέχισα απτόητος και τελικά πέρασα ξυστά χωρίς φυσικά να της μιλήσω. Σε τρεις μέρες που ξαναπήγα στο μαγαζί μου είπε γελώντας. Καλά είσαι πολύ γάδαρος (εννοώντας γάιδαρος)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Εγω ειχα πετυχει στριπτιτζου (απο το x dream στον πειραια) το 2004 καλοκαιρι ηταν, περιπου τετοιες μερες, στο καραβι οταν γυρναγα μια κυριακη απο Αιγινα που ειχα παει με ενα φιλο για 2ημερο εκδρομη. Ηταν με εναν ουκρανο η ρωσο αγκαλιτσα κ καθοταν απεναντι μου ! Με καταλαβε αλλα δεν της μιλησα τελικα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Βρήκα ρωσίδα της δουλειάς στο αεροδρόμιο και ήπιαμε καφεδάκι μαζί!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

τυπε μαλλον δεν ενδιαφερεται να κρυφτει και πολυ,ε;  :S

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κατα καιρούς έχω δει αρκετές. Μερικές με αναγνώρισαν κιόλας και μου έγνεψαν διακριτικά αλλά δεν μιλήσαμε.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Έχω πετύχει γυναίκα από κωλόμπαρο επαρχιακής πόλης τυχαία στο δρόμο ήταν χεράκι,χεράκι μ'έναν μπάρμπα, με είδε και ήθελα να της πω μια καλησπέρα αλλά μόλις έφθασε στα δύο μέτρα γύρισε το κεφάλι από την άλλη... μου έδειξε πως δεν ήθελε να της μιλήσω και το σεβαστηκα... Επί της ευκαιρίας συναγωνιστές, τον τελευταίο καιρό είμαι σε μια ''σχέση'' με μια πρώην κωλομπαρού η οποία μου ορκίζεται πως δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με πελάτες με ή χωρίς αμοιβή. Λέτε να τη πιστέψω? Πώς είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο?

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Έχω πετύχει γυναίκα από κωλόμπαρο επαρχιακής πόλης τυχαία στο δρόμο ήταν χεράκι,χεράκι μ'έναν μπάρμπα, με είδε και ήθελα να της πω μια καλησπέρα αλλά μόλις έφθασε στα δύο μέτρα γύρισε το κεφάλι από την άλλη... μου έδειξε πως δεν ήθελε να της μιλήσω και το σεβαστηκα... Επί της ευκαιρίας συναγωνιστές, τον τελευταίο καιρό είμαι σε μια ''σχέση'' με μια πρώην κωλομπαρού η οποία μου ορκίζεται πως δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με πελάτες με ή χωρίς αμοιβή. Λέτε να τη πιστέψω? Πώς είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο?

τάξης και ηθική τύπε  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εσενα τυπε πως και δε σε πετυχαμε ποτε σε καμια Αχαρνων η Λιοσιων? :grin:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Έχω πετύχει γυναίκα από κωλόμπαρο επαρχιακής πόλης τυχαία στο δρόμο ήταν χεράκι,χεράκι μ'έναν μπάρμπα, με είδε και ήθελα να της πω μια καλησπέρα αλλά μόλις έφθασε στα δύο μέτρα γύρισε το κεφάλι από την άλλη... μου έδειξε πως δεν ήθελε να της μιλήσω και το σεβαστηκα... Επί της ευκαιρίας συναγωνιστές, τον τελευταίο καιρό είμαι σε μια ''σχέση'' με μια [size=10pt]πρώην κωλομπαρού η οποία μου ορκίζεται πως δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με πελάτες με ή χωρίς αμοιβή[/size]. Λέτε να τη πιστέψω? Πώς είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο?

:2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως είναι και παρθένα μ@ν??? Να προσέχεις γιατι αν είσαι ο πρώτος της μπορεί να φάει κόλλημα!!!

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: Γειά σου ρε καυλάρχη, κι εγώ αυτό της είπα σιγά μην είσαι και παρθένα!!! Για να πάρω την απάντηση φυσικά και όχι αλλά δε θα έκανα ποτέ σεξ για χρήματα και ποτέ δε θα έκανα κάτι με τους loosers που πάνε στα κωλόμπαρα... Για ποτό εκτός μαγαζιού πήγαινε με αυτούς που χαλούσαν πολλά χρήματα γι αυτήν αλλά τους ξέφευγε πριν την γαμήσουν... Καλά τώρα που τα βλέπω γραμμένα αυτά που μου λέει η χυδαία εταίρα μου φαίνεται πως με περνάει για στόκο... Εδώ ισχύει αυτό που λέει ένας συναγωνιστής εδώ μέσα ''μη πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια''  ...Πουτάνα κενωνοία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom