You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παίζουν μπουρδέλα στον δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης.Στην διασταύρωση για Θάνα πάνω στο δρόμο για Σπάρτη(πηγαίνοντας προς Σπάρτη)στρίβεις δεξιά.Πίσω από κάτι μαγαζιά με κεραμεικά έχει 2-3 μπουρδελάκια,με μπάζα κατά κανόνα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το bar ''ΑΓΑΠΗ'' τι λέει φίλε;
[
Φιλε μου,γινεται να μας δωσεις πληροφοριες και τιμες?to "ΑΓΑΠΗ" ειναι πιο πέρα απο τον "ΑΝΕΜΟ". Εκει μπαινεις διαλέγεις γυναίκα, την πέρνεις και φευγεις για hotel ή αμαξι. όπου θες.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
που ειναι αυτα ρε παιδια?
megasakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
αρκας ειμαι και εγω φιλάρα. στον άνεμο κότσο δεν σε πιάνουν. ο ανεμος ειναι κολομπαρο. δεν εχει μοντέλα. εχει χύμα πράγματα όμως που τα ζητάς εσυ γιατι απο μόνες τους δεν κάνουν τίποτα. στο μπαρ αγαπη χρόνια πολλα εχω να πάω. πηγαινα με χαρτζιλίκι και θυμάμαι πως δεν ήταν πανακριβες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τζιβανιώτης εγώ κατά ένα μέρος.Σήμερα το απόγευμα θα είμαι εκεί.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
στον ανεμο εχεισ παει?
εχει μεταφερθει πριν κανα χρονο πιο πέρα. στον ίδιο δρόμο νομίζω ειναι ακομα
Όχι δεν έχω πάει.Αλλά είναι εκεί που λες.Πάντως το ''Αγάπη'' είναι πολύ παρακμή.Μέχρι κ κόκκινο φωτάκι έχει απέξω,λες κ είναι μπουρδέλο.Πρώτη φορά βλέπω σε κωλόμπαρο κόκκινο φωτάκι
Όχι δεν έχω πάει.Αλλά είναι εκεί που λες.Πάντως το ''Αγάπη'' είναι πολύ παρακμή.Μέχρι κ κόκκινο φωτάκι έχει απέξω,λες κ είναι μπουρδέλο.Πρώτη φορά βλέπω σε κωλόμπαρο κόκκινο φωτάκι
Έλα Χανιά να δεις πολύχρωμες γυρλάντες από έξω........χαχαχαχαχαχα
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ο ανεμος και το αγαπη που ειναι ρε παιδια...?? ασσος και διας λενε τιποτα?
Λοιπον φιλοι μου,ακοθστε πληροφοριες για Τριπολη!
Μολις μπαινεις στην Τριπολη αριστερα ειναι ο ASSOS!Εχει πολυ καλα μωρα!Αμα γουσταρει η γκομενα φορτωνεται!
Πιο κατω στα 50 μετρα ειναι ο ΔΥΑΣ!Πολυ καλο μαγαζι!Στα8ερη αξια αλλα κοβουν κεφαλια!
Μετα τα φαναρια τα δευτερα ειναι το PRIVE και ο ΑΝΕΜΟΣ στο δεξι σου χερι!Στο PRIVE φορτονεις δυσκολα γκομενα ασε που 8α σε εχει γδαρει πρωτα!
Στον ΑΝΕΜΟ ειναι ετσι οπως τα λεει ο φιλος για την Αντριαννα,ειναι επαγγελματιας!
Μολις περνας την πρωτη πλατεια κ κανεις αριστερα στα 20 μετρα ειναι το ΑΓΑΠΗ!Γνωμη μου?Μακρια απο κει!
Μολις μπαινεις στην Τριπολη αριστερα ειναι ο ASSOS!Εχει πολυ καλα μωρα!Αμα γουσταρει η γκομενα φορτωνεται!
Πιο κατω στα 50 μετρα ειναι ο ΔΥΑΣ!Πολυ καλο μαγαζι!Στα8ερη αξια αλλα κοβουν κεφαλια!
Μετα τα φαναρια τα δευτερα ειναι το PRIVE και ο ΑΝΕΜΟΣ στο δεξι σου χερι!Στο PRIVE φορτονεις δυσκολα γκομενα ασε που 8α σε εχει γδαρει πρωτα!
Στον ΑΝΕΜΟ ειναι ετσι οπως τα λεει ο φιλος για την Αντριαννα,ειναι επαγγελματιας!
Μολις περνας την πρωτη πλατεια κ κανεις αριστερα στα 20 μετρα ειναι το ΑΓΑΠΗ!Γνωμη μου?Μακρια απο κει!
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
γιατι μακρυα...??? δαγκωνουν..??Λοιπον φιλοι μου,ακοθστε πληροφοριες για Τριπολη!
Ποτα μπομπα!Γκομενες πατσαβουρες!κλπ.γιατι μακρυα...??? δαγκωνουν..??
Αρα δεν αξιζει!
Σωστα?
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
σωστοςςςςςςςςςςς................
Παρόμοια θέματα