You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιερόδουλες λήστεψαν οδηγό στην Ευριπίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pontik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
το πρόβλημα με αυτές είναι οτι μπορεί να έχουν ασθένιες και να γίνουν επικύνδυνες. Δυστηχώς όμως οταν το κράτος (και όλη η Ευρωπαική Ένωση πίσω του) δεν κάνει τίποτα τότε τι να γίνει. Νομίζω οτι στο τέλος μερικοί θα αιδίασουν τόσο που θα πάρουν τα όπλα και όποιον πάρει ο χάρος. Εγώ σκέυτομαι σοβάρα να πάρω κανα σουγιαδάκι μαζί μου για ώρα ανάγκης. Πάντως μια φορά που μου την έπεσαν δύο πρέζακες έφαγαν κλωτσιές.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Συν ενας για την επανασταση... Ελα μαζευεστε σιγα σιγα... Ισως και να το χετε... Δεδομενου βεβαια οτι καποιος θα χασει τ' αρχιδια και θα τα βρειτε εσεις ετσι?
Του ΙΕΚ Λαζόπουλος και εσύ;
(Μας διέλυσες ακόμη άλλη μια φορά με την εμπεριστατωμένη ανάλυση...)
Ισως και να το χεις... Δεδομενου βεβαια οτι καποιος πρέπει να είναι gay για να πάρει εκπομπή...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε tsampo είπαμε είπες μερικά λογικά πράγματα αλλά μη τα παραλές κ εσύ. Όταν ο άλλος αισθάνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, και πάει να κάνει κάτι δε μπορείς να του το απαγορεύσεις. Και να το κάνεις απλά θα σε γράψει στα αρχίδια του. Ειλικρινά πες μου ένα λόγο που κάνεις αυτές τις παραινέσεις και μάλιστε με αυτό το ύφος? Για να τους μαλώσεις και να φοβηθούν? Για να τους αποτρέψεις? Να τους πείσεις? Για πιο λόγο ακριβώς?
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Χμμμμ... Οταν ο αλλος λεει οτι πρεπει να ξεφορτωθουμε τους αριστερους και τους μεταναστες νομιζωντας οτι ζει στη χουντα ή ακομα καλυτερα στον εμφυλιο, τοτε μπορω να του πω δυο πραγματα...Ρε tsampo είπαμε είπες μερικά λογικά πράγματα αλλά μη τα παραλές κ εσύ. Όταν ο άλλος αισθάνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, και πάει να κάνει κάτι δε μπορείς να του το απαγορεύσεις. Και να το κάνεις απλά θα σε γράψει στα αρχίδια του. Ειλικρινά πες μου ένα λόγο που κάνεις αυτές τις παραινέσεις και μάλιστε με αυτό το ύφος? Για να τους μαλώσεις και να φοβηθούν? Για να τους αποτρέψεις? Να τους πείσεις? Για πιο λόγο ακριβώς?
1)Να διοχετευσει την οργη του με μορφη πιεσης στους απο πανω που δε φτιαχνουν μια αστυνομια της προκοπης ή/και
2)Να κοψει τις παλικαριες που λεει επι σελιδες και σελιδες και σελιδες και να παει να τις κανει πραγματικοτητα...
Ξερεις και πολυ ευγενικος ειμαι... Αυτες ειναι συμβουλες που θα τον βοηθησουν... Ή θα καταλαβει οτι πρεπει να γινουν με νομιμο τροπο οι εκκαθαρισεις απο την αστυνομια, γιατι αλλιως ειμαστε και επισημα (εκτος απο ανεπισημα που ειμαστε ουτως ή αλλως) ζουγκλα ή θα καταλαβει οτι ειναι φλωρος για "να παρει το νομο στα χερια του" και θα επιστρεψει στο πρωτο...
Φαντασου να ελεγα αυτο που πραγματικα πιστευω, δλδ... "ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΑΣΙΣΤΑ που σε γαμανε καθε μερα ΟΛΟΙ απο τον κωλο, απο τον πρωθυπουργο και οποιους τον ελεγχουν μεχρι το αφεντικο σου και ξαφνικα για ολα τα κακα φταινε οι μεταναστες και οι αριστεροι"
edit: Επισης τα λεω ολα αυτα επειδη μου αρεσει να εξερευνω τις εξωφρενικες γνωμες καθυστερημενων φασιστοειδων και λοιπων...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να υποθέσουμε ότι η αγαπημένη σου σκηνή από την ταινία ήταν ο ομαδικός βιασμός του Νόρτον στις φυλακές από μπρατσωμένα παλικάρια;;;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μερικοί ζητάνε αφορμή για να βγάλουν αυτά που έχουν. Αλλά υπάρχουν άλλοι που τα λένε αυτά επειδή παρασέρνονται. Αυτοί νομίζουν ότι όντως κάνουν το σωστό. Οι " άλλοι" τους χειρίζονται καλύτερα και τους παίρνουν με το μέρος τους. Αν τους βρίζεις και τους λοιδωρείς, τους διώχνεις κ άλλο παραπέρα. Και τους κάνεις να είναι και εναντίον τους.
Υπάρχει ένα υπαρκτό πρόβλημα. Ναι μεν υπάρχουν κοινωνικοί λόγοι, αλλά όπως και να χει όλο αυτό το λούμπεν να έχει κάνει κατάληψη εκεί είναι πρόβλημα. Πολυδιάστατο. Ίσως στις μορφές λύσης του να είναι και κάποια καταστολή ( νομίζω βέβαια η καταστολή δε θα έπρεπε να αφορά τον κύριο πυλώνα της λύσης).
Εσύ λες μεν την άποψή σου που είναι σωστή και ψύχραιμη αλλά τη θάβεις κάτω από μυριάδες βρισιές και λοιδορίες. Αποτέλεσμα χάνεται η άποψή σου και χάνεις και το δίκιο σου. Παρεξηγιέσαι και περνιέσαι για φανατικός.
Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που θέλουν απλά τη λύση του προβλήματος. Και αυτοί που το βλέπουν ως ένα καλό πρόσχημα να κάνουν τα "δικά τους". Δεν είναι όλοι το ίδιο. Πες το μικροαστικός φόβος πες το κόμπλεξ, πες το όπως θες, η εικόνα του κέντρου δεν είναι καλή και δε μπορεί να παραμείνει έτσι. Πρέπει να απομονωθούν όμως αυτοί που αναζητούν ευκαιρία. Και δε χρειάζεται να προκαλούμε κάποιον να πάρει το νόμο στα χέρια του? Αν το κάνει? Στο κάτω κάτω για αυτό υπάρχει αστυνομία για να μη παίρνει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του...
Υπάρχει ένα υπαρκτό πρόβλημα. Ναι μεν υπάρχουν κοινωνικοί λόγοι, αλλά όπως και να χει όλο αυτό το λούμπεν να έχει κάνει κατάληψη εκεί είναι πρόβλημα. Πολυδιάστατο. Ίσως στις μορφές λύσης του να είναι και κάποια καταστολή ( νομίζω βέβαια η καταστολή δε θα έπρεπε να αφορά τον κύριο πυλώνα της λύσης).
Εσύ λες μεν την άποψή σου που είναι σωστή και ψύχραιμη αλλά τη θάβεις κάτω από μυριάδες βρισιές και λοιδορίες. Αποτέλεσμα χάνεται η άποψή σου και χάνεις και το δίκιο σου. Παρεξηγιέσαι και περνιέσαι για φανατικός.
Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που θέλουν απλά τη λύση του προβλήματος. Και αυτοί που το βλέπουν ως ένα καλό πρόσχημα να κάνουν τα "δικά τους". Δεν είναι όλοι το ίδιο. Πες το μικροαστικός φόβος πες το κόμπλεξ, πες το όπως θες, η εικόνα του κέντρου δεν είναι καλή και δε μπορεί να παραμείνει έτσι. Πρέπει να απομονωθούν όμως αυτοί που αναζητούν ευκαιρία. Και δε χρειάζεται να προκαλούμε κάποιον να πάρει το νόμο στα χέρια του? Αν το κάνει? Στο κάτω κάτω για αυτό υπάρχει αστυνομία για να μη παίρνει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Ξερεις και πολυ ευγενικος ειμαι...
Πόσο μεγαλόψυχος είσαι πια, μα πόσο...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση ποτε να συνεννοηθεις με καποιον που πραγματικα προτεινει "επανασταση" ή "στρατο στους δρομους"... Οποτε τι σημασια εχει τι λεω... Ας ασχολουνται με τους "αριστεριστες και λαθρομεταναστες που καταλυουν την κοινωνια" συνεχιζοντας να ανεχονται τους ιδιους πολιτικους, δημοσιογραφους, μπατσους, εργοδοτες, επιχειρηματιες, εκπαιδευση, υγεια, ασφαλιση, μισθους, τιμες να δουμε που θα καταληξουμε...Μερικοί ζητάνε αφορμή για να βγάλουν αυτά που έχουν. Αλλά υπάρχουν άλλοι που τα λένε αυτά επειδή παρασέρνονται. Αυτοί νομίζουν ότι όντως κάνουν το σωστό. Οι " άλλοι" τους χειρίζονται καλύτερα και τους παίρνουν με το μέρος τους. Αν τους βρίζεις και τους λοιδωρείς, τους διώχνεις κ άλλο παραπέρα. Και τους κάνεις να είναι και εναντίον τους.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μη κανεις εσυ συνειρμο για βιασμο απο παλικαρια, κατ' ευθειαν να θυμηθεις να παιδικα σου χρονια, ε?Να υποθέσουμε ότι η αγαπημένη σου σκηνή από την ταινία ήταν ο ομαδικός βιασμός του Νόρτον στις φυλακές από μπρατσωμένα παλικάρια;;;
+1Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που θέλουν απλά τη λύση του προβλήματος. Και αυτοί που το βλέπουν ως ένα καλό πρόσχημα να κάνουν τα "δικά τους". Δεν είναι όλοι το ίδιο. Πες το μικροαστικός φόβος πες το κόμπλεξ, πες το όπως θες, η εικόνα του κέντρου δεν είναι καλή και δε μπορεί να παραμείνει έτσι. Πρέπει να απομονωθούν όμως αυτοί που αναζητούν ευκαιρία. Και δε χρειάζεται να προκαλούμε κάποιον να πάρει το νόμο στα χέρια του? Αν το κάνει? Στο κάτω κάτω για αυτό υπάρχει αστυνομία για να μη παίρνει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του...
Όχι μόνο δεν είναι καλή, είναι απερίγραπτη. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι εθνικιστής για να λες ότι οπωσδήποτε πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία πριν χειροτερέψει κι άλλο - γιατί εκεί πάει.
Το πρόβλημα είναι ότι ο μυταράς του ΥΠΕΣ, αλλά και ο Λοβέρδος να ήταν στη θέση του - αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι προσωπικές τους φιλοδοξίες, η οικογένειά τους και τα παιδάκια τους που πάνε στα ιδιωτικά σχολεία.
Φυσικά - υπάρχει περίπτωση να κατέβουν τα μουλάρια στην Ομόνοια ποτέ? Μόνο τον Χαλβατζή έχω δει στον Ηλεκτρικό - προφανώς θα κατέβηκε Περισσό.
Είναι όλοι γαμώ το κέρατό μου δηλ - νίπτω τας χείρας μου και πετάνε το μπαλάκι στην αστυνομία. Στο μεταξύ ξέρει κανένας πόσοι περνάνε καθημερινά από τα διάφορα σημεία της χώρας?
Έτσι στο περίπου ρε παιδί μου... 200, 500, 1000? Έχει δει κανείς το πρωί τι γίνεται έξω από την Πακιστανική Πρεσβεία?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Aστυνομια της προκοπης?Α μαλιστα.Μπατσοι παντου δηλαδη!Ρε ποσα καλα μας φερνουν αυτοι οι μεταναστες......1)Να διοχετευσει την οργη του με μορφη πιεσης στους απο πανω που δε φτιαχνουν μια αστυνομια της προκοπης ή/και
Ωραιος.... τωρα τα λες σωστα .Επειδη ομως ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται κατα βαθος ξερουν οτι οι ξενοι ερχονται οχι επειδη το θελουν οι απειροελαχιστοι τρυπιοι,μαλακοκαυληδες, πισωγλεντηδες και λοιποι συνασπιστηρηδες αλλα επειδη το θελουν τα αφεντικα,απλα θα κανουν τη τουμπεκα και θα δουν σιγα σιγα τους ξενους να βγαινουν απο τα στενα του κεντρου και να ερχονται εξω απο το σπιτι τους.Και τοτε θα γελασουμε....Α τοτε βεβαια θα τους σωσει ο χοντρος ο καρατζαφερης2)Να κοψει τις παλικαριες που λεει επι σελιδες και σελιδες και σελιδες και να παει να τις κανει πραγματικοτητα...
Εξαλλου και στη ταινια μολις ο Νορτον εφαγε το μαυρουκο που πηγε να τον ξαφρισει, οι καλοι κυριοι μπατσοι εμφανιστηκαν και σε χρονο dt τον στειλαν εξοχη
Υποθετω οτι πανε οι αριστερουληδες πισωγλεντηδες να ψωνισουν κανενα "πακι" για το βραδυ...Έχει δει κανείς το πρωί τι γίνεται έξω από την Πακιστανική Πρεσβεία?
οσοι απο σας συνελληνες κρατατε ακομα στα χαρακωματα και θελετε να ξεβρωμισει επιτελους η χωρα απο αυτην την ιστορια των πουλημενων πολιτικων που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο ελατε το σαββατο 9/5 στις 19:00 στην ομονοια στην συγκεντρωση κατα των μεταναστων..αλλα και οχι μονο.θα γινει και πεσιμο στους αναρχοαπλυτους φοιτηταμπουρες των εξαρχειων.γιατι πολυ εχουν ξεσαλωσει
ηδη κινουμαστε καθημερινα σε ομαδες με μηχανες στην αθηνα και και θα ελεγα οτι ειμαστε ιδιαιτερα...φιλικοι με διαφορες ομαδες αλλοδαπων και μαλλιαδων που συνανταμε.
ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ
ηδη κινουμαστε καθημερινα σε ομαδες με μηχανες στην αθηνα και και θα ελεγα οτι ειμαστε ιδιαιτερα...φιλικοι με διαφορες ομαδες αλλοδαπων και μαλλιαδων που συνανταμε.
ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καιρος ειναι να πυκνώσει και α ενταθει η αντίδραση μας. Η Ελλάδα στους Ελληνες. Εδω ειμαστε εμςι κυριαρχοι γιατι εδω ειναι σπιτι μας και οποιος δε το καταλαβαινει και το κανει σα τη μαπα του θα φυγει με τις κλωτσιες.
ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
πηγα σε μπουρδελο στη διδυμου στισ 11 το βραδυ πριν λιγες μερες ηταν μεσα 3 κρητες γυρω στα 45 και καναν
πλακα μαλακιουλες μπαινουν μεσα 2 σκατοφατσες αλβανοι και νομισανε ιτι οι τυποι
τους κοροιδευουν...και πουλησανε μαγκια στον ενα κρητικο μιλαμε για πολυ χαλι κατασταση δεν σεβονται τιποτα
εξω οι αλβανοι απο την ελλαδα.
πλακα μαλακιουλες μπαινουν μεσα 2 σκατοφατσες αλβανοι και νομισανε ιτι οι τυποι
τους κοροιδευουν...και πουλησανε μαγκια στον ενα κρητικο μιλαμε για πολυ χαλι κατασταση δεν σεβονται τιποτα
εξω οι αλβανοι απο την ελλαδα.
Νομίζω πως δεν φταίει μόνο ο αντεθνισμός, όπως λες, ορισμένων κύκλων. Μήπως φταίει και η πατριδοκαπηλεία ορισμένων καραγκιόζηδων, που οδηγούν κάποιους άλλους στο να ντρέπονται να ομολογήσουν οτι νοιάζονται για την "πατρίδα" τους; Δηλαδή αν η σωτηρία της πατρίδας μου είναι ο Άδωνης και ο Ψωμιάδης, ας γίνω καλύτερα ΑλβανόφωνοςH στρατηγική σκέψη θολώνει όσο πιο πολύ την χρειάζεται ένα Έθνος.
Όπως ο βαρειά αρρωστος δεν σκέφτεται τι θα κάνει σε δέκα χρόνια αλλά αν θα βγάλει το βράδυ.
Το δικό μας Έθνος είναι βαρειά άρρωστο από τον Αντεθνισμό των γνωστών κύκλων.
Όταν θα καταλήξει θα καταλήξουν φυσικά και αυτοί μαζί του.
Όπως τα καρκινικά κύτταρα όταν καταλήγει ο καρκινοπαθής.
Φυσικά διόλου τους ενδιαφέρει από ότι φαίνεται, καθώς είναι τόσο αυτοκαταστροφικοί και μισάνθρωποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν απλά πολλούς μαζί τους...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Καποτε θα τη πατησετε ρε ζωα (στην μηδαμινη περιπτωση παντα που λες αληθεια και δεν εισαι ο κλασσικος vigilante του καναπε) και θα ειμαι ο πρωτος που θα πεθανει στα γελια...οσοι απο σας συνελληνες κρατατε ακομα στα χαρακωματα και θελετε να ξεβρωμισει επιτελους η χωρα απο αυτην την ιστορια των πουλημενων πολιτικων που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο ελατε το σαββατο 9/5 στις 19:00 στην ομονοια στην συγκεντρωση κατα των μεταναστων..αλλα και οχι μονο.θα γινει και πεσιμο στους αναρχοαπλυτους φοιτηταμπουρες των εξαρχειων.γιατι πολυ εχουν ξεσαλωσει
ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Νομίζω πως δεν φταίει μόνο ο αντεθνισμός, όπως λες, ορισμένων κύκλων. Μήπως φταίει και η πατριδοκαπηλεία ορισμένων καραγκιόζηδων, που οδηγούν κάποιους άλλους στο να ντρέπονται να ομολογήσουν οτι νοιάζονται για την "πατρίδα" τους; Δηλαδή αν η σωτηρία της πατρίδας μου είναι ο Άδωνης και ο Ψωμιάδης, ας γίνω καλύτερα Αλβανόφωνος
Η πατριδοκαπηλεία είναι άσχημο πράγμα αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι ειδικά από το 1974 όχι μόνο οι "πατριδοκάπηλοι" αλλά και υγιείς πατριώτες έχουν ελάχιστη ως καθόλου επιρροή και περιορισμένη έως ανύπαρκτη πρόσβαση στα mainstream media, στον πανεπιστημιακό χώρο, στους καλλιτεχνικούς και πνευματικούς κύκλους...
Αντίθετα, σχεδόν μονοπωλούν όλα τα ανωτέρω διεθνιστές της πλάκας, νοσταλγοί του παραπετάσματος (και θαυμαστές αυτού έως το 1989), θαυμαστές της οθωμανικής αυτοκρατορίας που μάλλον φέρουν βαρέως το γεγονός ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα και λαμόγια μκο...
Αν κινδυνεύει από κάτι η Ελλάδα αυτό δεν είναι η πατριδοκαπηλεία...
Όσο για τον Ψωμιάδη και τον Άδωνη, ίσως το γεγονός ότι τόσος κόσμος τους ψηφίζει, να είναι μια μορφή αντίδρασης στο ως άνω κλίμα...
Και προσωπικά δεν τους θεωρώ πατριδοκάπηλους αλλά γραφικούς και ειδικά ο δεύτερος, όταν σταματά να τσιρίζει διαλαλώντας την πραγμάτεία του, έχει αξιόλογες θέσεις...
Και συνήθως, αυτοί που τον κρίνουν, δεν στέκονται στα όποια επιχειρήματά του αλλά στις γνωστές ταμπελες και ετικέτες που με τόση ευκολία κολλάνε...
(σημειώνει κανείς αυτή μου τη δήλωση για να μου την κοπανήσει όταν πχ μιλαμε για αθλητικά ή για γκόμενες ;; Α,ρε μπουμπούκο, τί θα ακούσω πάλι για πάρτη σου;;; )
Ναι ρε φίλε αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι φαιδρός. Ο Ψωμιάδης κατά την άποψή μου είναι ο ορισμός της πατριδοκαπηλείας. Όσον αφορά τώρα τις συνθήκες που όπως λες επικρατούν από το 1974, δεν θα διαφωνήσω. Ποιός είναι όμως ο λόγος; Μήπως το ότι ο κόσμος σιχάθηκε την μέχρι τότε δεξιά με το παρακράτος της και ότι αυτή πρέσβευε;Η πατριδοκαπηλεία είναι άσχημο πράγμα αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι ειδικά από το 1974 όχι μόνο οι "πατριδοκάπηλοι" αλλά και υγιείς πατριώτες έχουν ελάχιστη ως καθόλου επιρροή και περιορισμένη έως ανύπαρκτη πρόσβαση στα mainstream media, στον πανεπιστημιακό χώρο, στους καλλιτεχνικούς και πνευματικούς κύκλους...
Αντίθετα, σχεδόν μονοπωλούν όλα τα ανωτέρω διεθνιστές της πλάκας, νοσταλγοί του παραπετάσματος (και θαυμαστές αυτού έως το 1989), θαυμαστές της οθωμανικής αυτοκρατορίας που μάλλον φέρουν βαρέως το γεγονός ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα και λαμόγια μκο...
Αν κινδυνεύει από κάτι η Ελλάδα αυτό δεν είναι η πατριδοκαπηλεία...
Όσο για τον Ψωμιάδη και τον Άδωνη, ίσως το γεγονός ότι τόσος κόσμος τους ψηφίζει, να είναι μια μορφή αντίδρασης στο ως άνω κλίμα...
Και προσωπικά δεν τους θεωρώ πατριδοκάπηλους αλλά γραφικούς και ειδικά ο δεύτερος, όταν σταματά να τσιρίζει διαλαλώντας την πραγμάτεία του, έχει αξιόλογες θέσεις...
Και συνήθως, αυτοί που τον κρίνουν, δεν στέκονται στα όποια επιχειρήματά του αλλά στις γνωστές ταμπελες και ετικέτες που με τόση ευκολία κολλάνε...
(σημειώνει κανείς αυτή μου τη δήλωση για να μου την κοπανήσει όταν πχ μιλαμε για αθλητικά ή για γκόμενες ;; Α,ρε μπουμπούκο, τί θα ακούσω πάλι για πάρτη σου;;; )