Patrinos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανεις αν κανουν τπτ οι γκομενες που δουλευουν στο μπρ ¨"ψιψινες"?
Γνωριζει κανεις αν κανουν τπτ οι γκομενες που δουλευουν στο μπρ ¨"ψιψινες"?
[/quoteσιγουρα κάνουν αλλά πρέπει να τα σκάσεις χοντρά.
Σίγουρα υπάρχουν αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Και γνωριμίες... Και τύχη...Για αυτά τα βίζιτακια ψάχνω φίλε .
Αλλά....
Καλησπέρα φιλε, το εχεις κανει ή απλα το έχεις ακούσει?Γνωριζει κανεις αν κανουν τπτ οι γκομενες που δουλευουν στο μπρ ¨"ψιψινες"?
[/quoteσιγουρα κάνουν αλλά πρέπει να τα σκάσεις χοντρά.
Αν ναι για τι τιμές μιλας?
ναι αλλα το θεμα ειναι να ριχνουμε κ κανα ευρω στομ τοπο μας
Ότι χειρότερο έχω γαμησει η Μαρίαννα !!!Λουτράκι για καφέ σήμερα. Στον γυρισμό έκανα μια στροφή για να επισκεφτώ το ίδρυμα δίπλα στα jumbo. Η τσατσά παρουσίασε την Μαριάνα, μια μεγαλοκοπέλα που είχα πάρει πέρσι στο Πειραιώς 193 με μέτριες εντυπώσεις οπότε την έκανα με ελαφρά... Γενικά καλοκαίρια κατεβαίνω αρκετά Λουτράκι οπότε αν παίζει τίποτα, όποιος θέλει στέλνει κάνα πμ και διαφωτίζει...
Καλά βρες εσυ το κονε … και αν αξίζει Γτ όχι και 150Καλημερα παιδιά νομίζω στο στριπτιτζαδικό απέναντι από το Καζίνο Λουτρακίου μπορείς να κάνεις κάποια κονέ. Οι τιμές όμως πάνε στα 150 η ωρα
αδελφέ εγώ δεν είπα κάτι που να μην ισχύει σου έστειλα πμ νασαι καλάΚαλά βρες εσυ το κονε … και αν αξίζει Γτ όχι και 150
Μένω τακτικά Κόρινθο. Δύσκολα να βρεθεί άνθρωπος να βοηθήσει, απλά κατά καιρούς έρχονται κάτι βίζιτες στο Λουτράκι.Καλησπέρα μύστες και συναγωνιστές.
λόγω ανωτέρας βίας κατέληξα στο Λουτράκι και θα μείνω εδώ ένα Χ διάστημα.
Οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας, αν γνωρίζεται κατι να παίζει εδώ γύρω, ένα τηλέφωνο πχ, κατιτίς βρε αδέρφια να την παλέψουμε .
Η Αθήνα δεν είναι και τόσο κοντά λόγω περιορισμένου χρόνου, και για να κάνω εισαγωγή από την πρωτεύουσα εδώ, το νούμερο ανεβαίνει δραματικά.
Όποιος Άνθρωπος (με Α κεφαλαίο) κατανοεί την κατάσταση και βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος.
Μαν κ εγώ πηγαίνω λουτράκι κάποιες φορες, κ δεν έχω δει κάτι γενικά! κ ούτε στο κάνε σεξ, γιατί απλά σαν τοποθεσία δεν το έχει!Μένω τακτικά Κόρινθο. Δύσκολα να βρεθεί άνθρωπος να βοηθήσει, απλά κατά καιρούς έρχονται κάτι βίζιτες στο Λουτράκι.
Βάζουν αγγελία στο κανεσεξ. Αυτά από εμένα