Νέα

Ιερόδουλες έκαναν σεξ με πελάτες σε δημόσια θέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα δεν κατάλαβες αγαπητέ. αυτές γαμιούντε στη μέση του δρόμου. οι άπλυτες ρουμανο-αλβανο-γύφτισες τα πρεζάκια και ότι άλλο άθλιο έχει μαζευτεί στη χώρα. εσύ τι ψάχνεις σιτυτουρίστριες να γαμιούντε στο δρόμο με ένα δεκάρικο;  :jerking: :jerking: :jerking:

Η ειδηση ειναι μουφα, οπως πολλες τετοιες "ειδησεις" που εχουν να κανουν με τον αγοραιο ερωτα στην Πατρα. Ο τυπος λεει ομως οτι αυτα γινονται και τον καλω να μας πει που ? Περιοχη, οδο. Προσωπικα δεν μ΄ενδιαφερει να ψωνισω ουτε απο το δρομο, ουτε απο παζαρι. Μπορει ομως καποιοι να ενδιαφερονται. Εγω λοιπον που πηγαινω συχνα στην Πατρα δεν εχω δει. Τωρα εσυ τι δεν καταλαβες και που κολανε οι σιτυτουριστριες με τις υποτιθεμενες πιατσες ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η ειδηση ειναι μουφα, οπως πολλες τετοιες "ειδησεις" που εχουν να κανουν με τον αγοραιο ερωτα στην Πατρα. Ο τυπος λεει ομως οτι αυτα γινονται και τον καλω να μας πει που ? Περιοχη, οδο. Προσωπικα δεν μ΄ενδιαφερει να ψωνισω ουτε απο το δρομο, ουτε απο παζαρι. Μπορει ομως καποιοι να ενδιαφερονται. Εγω λοιπον που πηγαινω συχνα στην Πατρα δεν εχω δει. Τωρα εσυ τι δεν καταλαβες και που κολανε οι σιτυτουριστριες με τις υποτιθεμενες πιατσες ?
ειρωνικό ήταν το σχόλιο με τις σιτυτουρίστιρες. δε σε ενδιαφέρει όπως λες άλλωστε να πηδήξεις τελειωμένες για 10 ευρώ και δε σε αφορά. εάν είσαι εσύ τελειωμένος (το "εσύ" εφόσον τόνισες ότι δε σε αφορά δεν αναφέρεται σε εσένα) και πηδάς ότι κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς έλεγχο και με ένα κάρο παράσημα, τότε όπως είπα και παραπάνω "γαμάτε ότι θέλετε ο εοπυυ σας περιμένει να σας γράψει στα αρχίδια του".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom