Νέα

Ιερέας βίαζε 17χρονη στα Κάτω Πατήσια και εκβίαζε με βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πολύ βρώμα. Άντε να δούμε το επόμενο επεισόδιο
:shit: :shit:

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.556
Πόντοι
206
Ένας Σωτηρόπουλος χρειάζεται να ελέγξει τους σύγχρονους τράγους που ξεφτιλίζουν την Εκκλησία αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έχουν παει κι έχουν γίνει παππαδες άνθρωποι για να βιοποριστουνε απλά χωρίς να έχουν καμμια σχέση με το θεο
Ειχαν πιάσει έναν παπα-Κορλεόνε πριν λίγα χρόνια για τοκογλυφίες, αρχαιοκαπηλίες, εκβιασμούς, τον έκλεισαν μέσα και συνέχισε στη στενή το "ιερατικό" του έργο.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21

Μου λέει «πρέπει να έρθεις πάλι για εξομολόγηση, γιατί έχεις πολύ καιρό να έρθεις», λέει, «με αποφεύγεις», λέει, «και δεν ξέρω γιατί». Λέω «ναι, δεν ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις». «Έλα μου λέει,, Σίγουρα θα μπορείς να βρεις, μου λέει, 1 ώρα να έρθεις. να σε (σ.σ χρησιμοποιει χυδαια λεξη)». Και μου φαινότανε, δεν μπορούσα να το χειριστώ αυτό που συνέβαινε, και μου φαινότανε, πολύ, πολύ εξωπραγματικό, δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, απ’τη στιγμή που του έλεγα ότι δεν θέλω γιατί, γιατί το έκανε αυτό;».

Τον Μάρτιο νομίζω, γιατί προσπαθούσα να αποφύγω πάρα πολύ και να μην έρχομαι σε επαφή μαζί του, γιατί δεν ήθελα να ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, ήταν κάπου στο Μάρτιο, αν θυμάμαι καλά, τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και μου λέει «θα κανονίσω λέει, μία ώρα κενή για να έρθεις να εξομολογηθείς, γιατί έχεις πάρα πολύ καιρό να εξομολογηθείς. Και λέω «καλά εντάξει θα έρθω, και μου λεει «δε νομίζω να μην έρθεις».

Και μου λέει «τώρα δεν θα μου στείλεις εσύ φωτογραφία;», λέω «όχι. Δεν θέλω να στείλω φωτογραφία». «Έλα» μου λέει «γιατί είσαι τόσο πεισματάρα είσαι από τις πιο πεισματάρες που μου έχουν τύχει. Γιατί είσαι τόσο πεισματάρα; στείλε μου αυτή τη φωτογραφία» λέει, «δεν θα γίνει τίποτα, μια φώτο είναι. Έτσι κι αλλιώς» λέει, «είναι φυσικό πράγμα αυτό, δεν πρέπει να φοβάσαι». Και τέλος πάντων, του έστειλα μια φωτογραφία, γιατί με έπαιρνε πολλά τηλέφωνα, και ήταν νύχτα, και μόλις είχε έρθει ο μπαμπάς μου απ’ο τη δουλειά του.

Και μου λέει «γιατί δεν κοιμάσαι;» Και λέω «ναι τώρα θα πάω» και προσπαθούσα να την αποφύγω. Και μου λεει «δε θα μου στείλεις φωτό; Δεν θα σταματήσω», λέει, «να σε παίρνω τηλέφωνο αν δε μου στείλεις φωτό». Και αναγκάστηκα να του στείλω μια φωτογραφία και μου λέει «μπράβο έτσι σε θέλω».

Της λέει έλα να σε ... και αυτή λέει καλά θα έρθω.
Της λέει στείλε φώτο γυμνές και αυτή του στέλνει.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ποιός ψήνεται για καμιά παρτουζίτσα στο Άγιον Όρος;;;;; ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
τη βιασε επανειλλημενα ακουσα τωρα στην ερτ :think:

καλα, αφου την βιασε μια φορα γιατι ξαναπηγε στην εξομολογηση? ποιος την υποχρεωσε?

θα χασουμε σε λιγο και την οποια λογικη μας εχει απομεινει μ αυτα που ακουμε :undecided:

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.885
Πόντοι
446
Πάτερ..... αμάρτησες ?

Συνημμένα

• IMG_20220123_125009.jpg
    IMG_20220123_125009.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.556
Πόντοι
206
Άλλο ένα τηλεοπτικό έπος καφρίλας και ξεκατινιάσματος γράφτηκε σήμερα στην εκπομπή του εσχατόγερου Παπαδάκη, όταν ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας σε μια αποστροφή του λόγου του,μετά απο βομβαρδισμό metoo φεμινιστικού εμετού απο Παπαδάκη και πάνελ του,ανέφερε την υπόθεση της Μπάγιας Αντωνοπούλου που έφυγε απο το πλευρό του παρουσιαστή κακήν κακώς και με την πιάτσα να οργιάζει με φήμες ότι ο εσχατόγερος την πιέζε να του κάτσει ερωτικά κι όταν έφαγε χυλόπιτα άρχισε το αφόρητο bullying με την κοπέλα να μην αντέχει άλλο και να φεύγει...Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε ο Παπαδάκης με την απλή αναφορά στο θέμα που τον αφορά και δεν άφησε τον δικηγόρο Θεοδωρόπουλο να ολοκληρώσει καν το επιχείρημα του καθώς του έδωσε λίγο taste of his own medicine με το κοινό και τους πανελίστες εμβρόντητους για την έκρηξη Παπαδάκη...
Προσωπικά θεωρώ ότι ξεβρακώθηκε ο Παπαδάκης που άρχισε τους πανηγυρικούς λόγους υπερ των δικαιωμάτων των Γυναικών το metoo την woke Αγία Μπεκατώρου και άλλα νεοφεμινιστικά τσιτάτα που έγιναν ηλίθια μόδα των βαλκάνιων woketards κι ο Δικηγόρος του έκανε ένα κυριολεκτικό uppercut ??? αναφέροντας ότι κι ο ίδιος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με έωλες κατηγορίες και φήμες και ότι δεν πρέπει να καταδικάζουμε έτσι αβρόχοις ποσίν ανθρώπους προτού αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Βέβαια ο Παπαδάκης βρήκε καλύτερο καβλάκι για co-host κατα την γνώμη μου απο Μπάγια που του έπιανε και το χεράκι μην πάθει κανα εγκεφαλικό ...Και σου λέει o Παπαδάκης έχω εδω νέο μουνάκι κάβλα τι μου λέει ο χοντρός ...περσινά ξυνά σταφύλια τι πάει και ξεθάβει και εξού κι η άνευ προηγουμένου έκρηξη σύν οτι πάνω κάτω ισχύουν οι φήμες ότι την έπεφτε Μπάγια.

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
η φαση βρωμαει, καπου διαβασα για αλβανιδες που την εστησαν στον παππα

το ερωτημα παραμενει, γιατι πηγαινε το κοριτσι αφου τη βιαζε?

• Like
Αντιδράσεις: jimis

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιατι θα πρεπει να προτρεχουν ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.
Εαν ο παπας εκανε ο,τι του καταλογιζουν, να πληρωσει το τιμημα, στην δικαιοσυνη. Οχι που πηγαν και βανδαλισαν την εκκλησια.
Εαν η κοπελα ψευδως καταγγελει, με αλλα κινητρα ιδιοτελιας, να υποστει τις συνεπειες.

Στον ΑΝΤ1 στον Λιαγκα ειπαν οτι παραιτηθηκε η συνηγορος της κοπελας απο την υποθεση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

το ερωτημα παραμενει, γιατι πηγαινε το κοριτσι αφου τη βιαζε?
Το ερώτημα αν είσαι σκουπίδι ή όχι πάντως δεν παραμένει. Όταν λες αυτή την ατάκα "γιατι πηγαινε το κοριτσι αφου τη βιαζε?", τότε είσαι σκουπίδι, μπινές, σκατάς και αξίζεις χέσιμο στο λαρύγγι με ανοιχτό το στόμα.

ΟΥΣΤ κοπρόσκυλο, αγάμητε αρχιμαλάκα αληταρά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι λε ρε τυπε?κανενος δε πηγε το μυαλο οτι ο παπαρος πηδαγε τα αλλοδαπα που του τη φέρανε,σοκαριστηκα τωρα με αυτο το ενδεχομενο και νομιζω ειναι συκοφαντιες να πληξουν το αθωο 16χρονο:humpleg:

εν τω μεταξυ πως γινεται που πολλοι που βριζουν τον παπα ειναι ακομα μεγαλυτερα μουνοπανα με ακομα πιο λερωμενη φωλιά? ΟΕΟ

Ο δικηγόρος του ιερέα, που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια, άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδάς του
:2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Kοίτα να δεις...

Το ότι εξεράγη έτσι ο κωλόγερος μου λέει πολλά.

Τι θα έκανα στην θέση του? Θα τον άφηνα να λέει να λέει να λέει, να καταγράφονται στην κάμερα και μετά θα τον ευχαριστούσα και θα τον καλημέριζα με χαμόγελο.

Την επόμενη ημέρα θα του πήγαινε μια ΜΗΝΥΣΑΡΑ NAI και θα τον πήγαινα πίπα-κώλο μέχρι να ψοφήσει από γεράματα. Αυτό βέβαια αν ΔΕΝ είχα κάνει κάτι.

Ο κωλόγερος γιατί έσκουζε αφού ΔΕΝ έχει κάνει κάτι? :wink:

Όλα αυτά περί αξιοπρέπειας τα ξεπερνάω παγερά αδιάφορος.... μιλάνε για αξιοπρέπεια και οι δημοσιοκάφροι τώρα.... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! :tooth:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ψόφα επιτέλους ρε χρυσαυγίτικο σκουλήκι μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
εσυ πως και δεν εκανες καταγγελια τωρα που ειναι της μόδας μωρη ξεδοντιαρα?
οτι σε βιασε εκεινος ο πασοκος και μετα σε παρατησε ενω σου ειχε ταξει διορισμο,αντε να συγκλονιστει το πανελλήνιο απο το δράμα σου μωρη σαυρα
Όλα αυτά περί αξιοπρέπειας τα ξεπερνάω παγερά αδιάφορος.... μιλάνε για αξιοπρέπεια και οι δημοσιοκάφροι τώρα.... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! :tooth:
προφανως ο καριολης ο παπαδακης της πληρωσε και τα βρηκαν εξωδικαστικως και το παιζει αθωος τωρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
προφανως ο καριολης ο παπαδακης της πληρωσε και τα βρηκαν εξωδικαστικως και το παιζει αθωος τωρα
Aυτά τα πράγματα λύνονται από πιο πάνω. Απλά ο κωλόγερος έπιασε τον Κυριακού ο οποίος με την σειρά του θα έπιασε το κοριτσάκι και θα του είπε "έλα εντάξει, δεν έγινε και τίποτα... θα σε βγάλω από τον παπαδάκη για να μην έχεις καν επαφές μαζί του κι όλα καλά...! Κρίμα δεν είναι να σε διώξω από το κανάλι εντελώς για να μην έχεις επαφές μαζί του?" :wink:

Κάπως έτσι λύνονται αυτά μωρέ... business!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom