kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.055
- Πόντοι
- 1.706
Το άριστο κράτος της αυτού εξοχότητας. Εκτελέσεις, γυναικοκτονίες, αυτοκτονίες, βιασμοί...
Αμαρουσιου? Αφου ζει ακομηΣτον παραδεισο φυσικα
Ειχαν πιάσει έναν παπα-Κορλεόνε πριν λίγα χρόνια για τοκογλυφίες, αρχαιοκαπηλίες, εκβιασμούς, τον έκλεισαν μέσα και συνέχισε στη στενή το "ιερατικό" του έργο.Έχουν παει κι έχουν γίνει παππαδες άνθρωποι για να βιοποριστουνε απλά χωρίς να έχουν καμμια σχέση με το θεο
Μου λέει «πρέπει να έρθεις πάλι για εξομολόγηση, γιατί έχεις πολύ καιρό να έρθεις», λέει, «με αποφεύγεις», λέει, «και δεν ξέρω γιατί». Λέω «ναι, δεν ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις». «Έλα μου λέει,, Σίγουρα θα μπορείς να βρεις, μου λέει, 1 ώρα να έρθεις. να σε (σ.σ χρησιμοποιει χυδαια λεξη)». Και μου φαινότανε, δεν μπορούσα να το χειριστώ αυτό που συνέβαινε, και μου φαινότανε, πολύ, πολύ εξωπραγματικό, δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, απ’τη στιγμή που του έλεγα ότι δεν θέλω γιατί, γιατί το έκανε αυτό;».
Τον Μάρτιο νομίζω, γιατί προσπαθούσα να αποφύγω πάρα πολύ και να μην έρχομαι σε επαφή μαζί του, γιατί δεν ήθελα να ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, ήταν κάπου στο Μάρτιο, αν θυμάμαι καλά, τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και μου λέει «θα κανονίσω λέει, μία ώρα κενή για να έρθεις να εξομολογηθείς, γιατί έχεις πάρα πολύ καιρό να εξομολογηθείς. Και λέω «καλά εντάξει θα έρθω, και μου λεει «δε νομίζω να μην έρθεις».
Και μου λέει «τώρα δεν θα μου στείλεις εσύ φωτογραφία;», λέω «όχι. Δεν θέλω να στείλω φωτογραφία». «Έλα» μου λέει «γιατί είσαι τόσο πεισματάρα είσαι από τις πιο πεισματάρες που μου έχουν τύχει. Γιατί είσαι τόσο πεισματάρα; στείλε μου αυτή τη φωτογραφία» λέει, «δεν θα γίνει τίποτα, μια φώτο είναι. Έτσι κι αλλιώς» λέει, «είναι φυσικό πράγμα αυτό, δεν πρέπει να φοβάσαι». Και τέλος πάντων, του έστειλα μια φωτογραφία, γιατί με έπαιρνε πολλά τηλέφωνα, και ήταν νύχτα, και μόλις είχε έρθει ο μπαμπάς μου απ’ο τη δουλειά του.
Και μου λέει «γιατί δεν κοιμάσαι;» Και λέω «ναι τώρα θα πάω» και προσπαθούσα να την αποφύγω. Και μου λεει «δε θα μου στείλεις φωτό; Δεν θα σταματήσω», λέει, «να σε παίρνω τηλέφωνο αν δε μου στείλεις φωτό». Και αναγκάστηκα να του στείλω μια φωτογραφία και μου λέει «μπράβο έτσι σε θέλω».
Γαμάτος δημοσιογράφος ο Γρηγόρης ΜιχαλόπουλοςΈνας Σωτηρόπουλος χρειάζεται να ελέγξει τους σύγχρονους τράγους που ξεφτιλίζουν την Εκκλησία αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει
Το ερώτημα αν είσαι σκουπίδι ή όχι πάντως δεν παραμένει. Όταν λες αυτή την ατάκα "γιατι πηγαινε το κοριτσι αφου τη βιαζε?", τότε είσαι σκουπίδι, μπινές, σκατάς και αξίζεις χέσιμο στο λαρύγγι με ανοιχτό το στόμα.η φαση βρωμαει, καπου διαβασα για αλβανιδες που την εστησαν στον παππα
το ερωτημα παραμενει, γιατι πηγαινε το κοριτσι αφου τη βιαζε?
τι λε ρε τυπε?κανενος δε πηγε το μυαλο οτι ο παπαρος πηδαγε τα αλλοδαπα που του τη φέρανε,σοκαριστηκα τωρα με αυτο το ενδεχομενο και νομιζω ειναι συκοφαντιες να πληξουν το αθωο 16χρονοη φαση βρωμαει, καπου διαβασα για αλβανιδες που την εστησαν στον παππα
Kοίτα να δεις...
εσυ πως και δεν εκανες καταγγελια τωρα που ειναι της μόδας μωρη ξεδοντιαρα?Ψόφα επιτέλους ρε χρυσαυγίτικο σκουλήκι μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
προφανως ο καριολης ο παπαδακης της πληρωσε και τα βρηκαν εξωδικαστικως και το παιζει αθωος τωραΌλα αυτά περί αξιοπρέπειας τα ξεπερνάω παγερά αδιάφορος.... μιλάνε για αξιοπρέπεια και οι δημοσιοκάφροι τώρα.... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Aυτά τα πράγματα λύνονται από πιο πάνω. Απλά ο κωλόγερος έπιασε τον Κυριακού ο οποίος με την σειρά του θα έπιασε το κοριτσάκι και θα του είπε "έλα εντάξει, δεν έγινε και τίποτα... θα σε βγάλω από τον παπαδάκη για να μην έχεις καν επαφές μαζί του κι όλα καλά...! Κρίμα δεν είναι να σε διώξω από το κανάλι εντελώς για να μην έχεις επαφές μαζί του?"προφανως ο καριολης ο παπαδακης της πληρωσε και τα βρηκαν εξωδικαστικως και το παιζει αθωος τωρα