Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
παλιολουλού θα σαι πρώτη. παξε κανα στοίχημα πριν στον δώσω στο στόμα
παλιολουλού θα σαι πρώτη. παξε κανα στοίχημα πριν στον δώσω στο στόμα
πάντως μου έδωσε ιδέα η Έλενα με τους ΑΛβανούς χαχααχαχαχαχχα έκλασα στο γέλιο....
Θα κλείσω με καμιά γκόμενα και θα έχω 5 πακιστάνια στο χοτελι χααχαχχααχχα
Έλενα, το να είσαι ρατσίστρια δεν το περίμενα αυτό από εσένα :S
Εσύ που μιλάς για ανθρωπιά στο τέλος μας βγαίνεις ρατσίστρια, έλεος
λαλακης εγώ είμαι ο Κωστής. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανθρώπινο ρατσισμό έχει η Ελενα.
σήμερα με κάλεσε ένας έλληνας καθώς πρέπει κατα τ᾽άλλα από τους πάμπολλους ηλίθιους για να κλείσουμε ραντεβού. Πάω στο ραντεβού και ανοίγουν την πόρτα 2 αλβανοί. Φεύγω πριν γίνει της πουτάνας από το χοτέλ.
Αλήθεια σας πληρώνει ο νταβάς για τις φάσεις αυτές ή δουλεύετε τζάμπα μπας και τα αρπάξετε από κορίτσια σαν εμένα. Είναι η απόλυτη ύβρις στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, παρά το γεγονός ότι δεν έδωσα δικαίωμα. Φυσικά και τον γνωστό νταβά που τα κανονίζει κι εξαπολύει εσάς τα τσιράκια θα τον γαμήσω. Προσωπικά.
λαλακης εγώ είμαι ο Κωστής. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανθρώπινο ρατσισμό έχει η Ελενα.
βρε βρε, τι γίνεται δω, λίγο έλειψα κι ορμήσανε οι δράκοι και οι μπαμπάδες και οι μαμάδες και οι ψευτονταβάδες να φάνε το μωρό μου.
Κωστής και θα γαμήσω κόσμο τώρα
Κωστή??? Τον έχεις αρπάξει καθόλου από πίσω τώρα τελευταία??? Πολύ υστερικιά έχεις γίνει!!!
Γεια σου Ελενα,θες να κανουμε μαζι Τσικνοπεμπτη?
παιδακι προβατινα γυρω στα 3 κιλα,λουκανικα γνησια χωριατικα σπιτικα με πορτοκαλι και πρασο,πανσετα χοιρινη απο δικα μας χοιρινα,σπαλομπριζολες μοσχαρισιες απο ντοπιο μοσχαρι,μπιφτεκια πρωτης ποιοτητος,κοκορετσακι,μουσταρδα,τζατζικι,σαλατα λαχανο καροτο,ψωμι ζυμωτο και κοκκινο κρασιιιιι,αφθονο,ανω των 10κιλωνΤι θα εχει το μενου ???
παιδακι προβατινα γυρω στα 3 κιλα,λουκανικα γνησια χωριατικα σπιτικα με πορτοκαλι και πρασο,πανσετα χοιρινη απο δικα μας χοιρινα,σπαλομπριζολες μοσχαρισιες απο ντοπιο μοσχαρι,μπιφτεκια πρωτης ποιοτητος,κοκορετσακι,μουσταρδα,τζατζικι,σαλατα λαχανο καροτο,ψωμι ζυμωτο και κοκκινο κρασιιιιι,αφθονο,ανω των 10κιλων
ελα φιλε,που μενεις? δεν σφαζουν μοσχαρια γαλακτος ρε,δεν τους συμφερει,απο μοσχαρι χρονιαρικο,η Ελενα θα ερθει?σπαλομπριζολες μοσχαρισιες απο ντοπιο μασχαρι, που εαν ειναι και γαλακτος, τοτεεεε να ερθω και εγω ???
ελα φιλε,που μενεις? δεν σφαζουν μοσχαρια γαλακτος ρε,δεν τους συμφερει,απο μοσχαρι χρονιαρικο,η Ελενα θα ερθει?
εσυ τι θα ψησεις?Για την Ελενα δεν ξερω, αλλα εχω εχω αλλες υποχρεωσεις.
Σε ευχαριστω για το καλεσμα, καλοφαγωτα και του χρονου, παντα με υγεια !!!
Να'σαι καλα !!!
πανω απο 120κιλα?Με τόσο πράμα που θα ψήσεις, μάλλον των Κωστή βλέπω να έρχεται!!! Είναι κι ολόκληρο νταμάρι, μην ξεχνιόμαστε!!!