Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο κούκλα!
τι μου κάνετε?
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο κούκλα!
Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε! Μια χαρά μπέμπα, τα νέα σου; :-*τι μου κάνετε?
τι μου κάνετε?
Δεν είσαι καθόλου ανεπιθύμητη! Το αντίθετο μάλιστα. Δεν υπάρχει λόγος να δίνεις βάση σε ανυπόστατες απειλές.να με συγχωρέσετε αν δεν συμμετέχω πολύ πια εδώ, αλλά με έχουν ενοχλήσει τηλεφωνικά και με μηνύματα και ειρωνικά σχόλια, λέγοντάς μου ότι είμαι ανεπιθύμητη εδώ στο μπου και να μην γράφω πολύ συχνά γιατί θα έχω μεγάλο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν ενόχλησα κάποιον από τους υπεύθυνους εδώ ή απλά μέλη, αλλά δεν είχα σκοπό.
Οπότε λυπάμαι αν δημιουργούνται εντυπώσεις ή είναι εσκεμμένες απειλές.
φιλιά πολλά
Σιγά μη σου δώσω και 400 € για 4 ώρες!!! Δε σφάξανε!!!
τι ψυχη εχει ενα μηνιατικο τυπε για 4 ωρες ηδονης με την helena babe?Σιγά μη σου δώσω και 400 € για 4 ώρες!!! Δε σφάξανε!!!
τι ψυχη εχει ενα μηνιατικο τυπε για 4 ωρες ηδονης με την helena babe?
γιατί παιδί μου είσαι λυπημένηςκάτι χάνω ε? δεν με λέτε και μένα να γελάσω που είμαι λυπημένη?
κάτι χάνω ε? δεν με λέτε και μένα να γελάσω που είμαι λυπημένη?
τι ψυχη εχει ενα μηνιατικο τυπε για 4 ωρες ηδονης με την helena babe?
χι χι χι! υπάρχει και η μία ώρα γλυκάκια μου! 1 ώρα 100 ευρώ για τα απλά. Αυτή η σελίδα είναι για τα γιορτινά σας!
σας φιλώ γλυκά
χι χι χι! υπάρχει και η μία ώρα γλυκάκια μου! 1 ώρα 100 ευρώ για τα απλά. Αυτή η σελίδα είναι για τα γιορτινά σας!
σας φιλώ γλυκά
άχου σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου. Να σου πω και τι δώρο θέλω για τα Χριστούγεννα?
ναι αμέ! θέλω ένα φιλάκι.
helena τωρα που η kira ζηταει 130 την ωρα νομιζω μια λογικη τιμη για εσενα ειναι 5-10 ευρω το 2ωρο