Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mωράκια μουυυυυυ! Επιτέλους μόνη σαν το...λεμόνιιιιι!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλώς την! Τόσο καιρό είσουν με άλλο παιζάκι;Mωράκια μουυυυυυ! Επιτέλους μόνη σαν το...λεμόνιιιιι!
Καλώς την! Τόσο καιρό είσουν με άλλο παιζάκι;
Στην κατάλληλη εποχή και στο κατάλληλο μέρος βρίσκεσαι κούκλα μου!μου βγαλε την πίστη άσε άσε! Τώρα όμως! Είμι πάλι μόνη μμμμμ χι χι χι! Ετοιμη για πάρτι και έρωτα!
Στην κατάλληλη εποχή και στο κατάλληλο μέρος βρίσκεσαι κούκλα μου!
Δε σε κοροϊδεύω καθόλου μωρό μου. Δεν είναι του χαρακτήρα μου άλλωστε... Αλήθεια σου λέω!κορόιδεψέ με κι εσύ δεν πειράζει! :-* :-* :-* :-*
Tέλεια τότε! Let's party and have fun να πάνε κάτω τα φαρμάκια! :-* :-* :-* :-*Δε σε κοροϊδεύω καθόλου μωρό μου. Δεν είναι του χαρακτήρα μου άλλωστε... Αλήθεια σου λέω!
Άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική η πρότασή σου γλυκιά μου!Tέλεια τότε! Let's party and have fun να πάνε κάτω τα φαρμάκια! :-* :-* :-* :-*
...δεν βαζει τιποτα στα 4 ομως, και ανησυχω...ωραιες φωτο
...δεν βαζει τιποτα στα 4 ομως, και ανησυχω...
ναι δεν βλέπεις όλη την ώρα γράφω στο thread για τους οίκους ανοχής!σου έχω πει πολλές φορές να μη με ενοχλείς διότι αφενός δεν ομιλώ με νταβάδες βεληνεκούς, αφετέρου δεν καταδέχομαι να ομιλώ με τύπους που βρωμάει ο πούτσος τους, διότι έχουν μάθει να μην πλένονται αφού συχνάζουν σε οίκους ενοχής και μόνον!
έλεος ρε μεγάλε!!Την κοπελλα την πηρα τηλεφωνο πριν λιγο.Μου μιλησε πολυ ευγενικα και με ρωτησε απο που.... την εντοπισα.Της ειπα απο τα πορνοσαιτ του ιντερνετ.
Μου ειπε, οτι παει σε ολες τις περιοχες.Θετικο αυτο.
Με ρωτησε με ποιο νικ ειμαι μελος;;
Παιχτουρας τις ειπα......με αυτο το νικ ειμαι μελος.
Καλυτερα να μην μου ελεγες αυτο το νικ για να σου ερχομουνα μου απαντησε Τωρα δεν ερχομαι......
Της απαντησα οτι σεβομαι την αποφαση της....απλα δεν της εκανα τιποτα.....
Στο παρελθον την ειχα κραξει στα πορνοσαιτ αυτα.....καθοτι νομιζα οτι ζηταγε πολλα λεφτα.
Λαθος μου.....καθοτι εκτιμω οτι αυτη την εποχη με τα προγραμματα που προσφερει, σε συνδυασμο ωραιας κατα εμε εξωτερικης εμφανισης, οπως εχω δει στις φωτο και νεαρης ηλικιας(γυρω στα 30 την κοβω απο τις φωτο)... ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ κατα την αποψη μου.
Ας προσεχα στο παρελθον....
θα ψαχτω τωρα για αλλη,.... μιας και θελω να φυτιλιασω χρημα απο τον Ο.Π.Α.Π που εχω κερδισει.
Τα εγραψα αυτα.....για να παραδειγματιστουμε ολοι και να μην κραζουμε στο ιντερνετ ...εργαζομενες που δεν εχουμε τιμησει εξω στην ζωη...και παρασυρομαστε απο αυτα που διαβαζουμε τα αρνητικα που γραφουν κατα καιρους καποια αλλα νικ.....
Αν αξιζει οπως τις γραφουν.....επρεπε να ειχε σιγουρια για τον εαυτο της και να μην φοβαται να συναντησει μελη που δεν ειναι πουτανοκαψουρηδες και μετα θα μοιραστουν την πουτανοεμπειρια τους, με τους αλλους συναγωνιστες εδω μεσα, για ανταλλαγη αποψεων.έλεος ρε μεγάλε!!
ελπίζω μετα απο αυτο το απολογητικό post να σε συγχωρέσει και να δεχτεί να πάρει τα χρήματα σου για να σου κάτσει!
Ρε μάγκες έχετε χάσει την ουσία!
έχετε μπερδέψει την πουτάνα με τον έρωτα!!
epic το post σου άρχοντα!!
τώρα που την έχασες τι θα κανεις?
τι θα γαμήσεις?
ποια θα καταδεχτεί να σου πάρει τα χρήματα για να την γαμήσεις!
Μια ήταν η helene και δεν υπάρχει στον κόσμο καμία!!
Την κοπελλα την πηρα τηλεφωνο πριν λιγο.Μου μιλησε πολυ ευγενικα και με ρωτησε απο που.... την εντοπισα.Της ειπα απο τα πορνοσαιτ του ιντερνετ.
Μου ειπε, οτι παει σε ολες τις περιοχες.Θετικο αυτο.
Με ρωτησε με ποιο νικ ειμαι μελος;;
Παιχτουρας τις ειπα......με αυτο το νικ ειμαι μελος.
Καλυτερα να μην μου ελεγες αυτο το νικ για να σου ερχομουνα μου απαντησε Τωρα δεν ερχομαι......
Της απαντησα οτι σεβομαι την αποφαση της....απλα δεν της εκανα τιποτα.....
Στο παρελθον την ειχα κραξει στα πορνοσαιτ αυτα.....καθοτι νομιζα οτι ζηταγε πολλα λεφτα.
Λαθος μου.....καθοτι εκτιμω οτι αυτη την εποχη με τα προγραμματα που προσφερει, σε συνδυασμο ωραιας κατα εμε εξωτερικης εμφανισης, οπως εχω δει στις φωτο και νεαρης ηλικιας(γυρω στα 30 την κοβω απο τις φωτο)... ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ κατα την αποψη μου.
Ας προσεχα στο παρελθον....
Δεν πάω σε όλες τις περιοχές! τι είμαι ταξί? χι χι χι! Πάω μόνο ΣΤΙΣ! περιοχές!
θα ψαχτω τωρα για αλλη,.... μιας και θελω να φυτιλιασω χρημα απο τον Ο.Π.Α.Π που εχω κερδισει.
Τα εγραψα αυτα.....για να παραδειγματιστουμε ολοι και να μην κραζουμε στο ιντερνετ ...εργαζομενες που δεν εχουμε τιμησει εξω στην ζωη...και παρασυρομαστε απο αυτα που διαβαζουμε τα αρνητικα που γραφουν κατα καιρους καποια αλλα νικ.....
Αν αξιζει οπως τις γραφουν.....επρεπε να ειχε σιγουρια για τον εαυτο της και να μην φοβαται να συναντησει μελη που δεν ειναι πουτανοκαψουρηδες και μετα θα μοιραστουν την πουτανοεμπειρια τους, με τους αλλους συναγωνιστες εδω μεσα, για ανταλλαγη αποψεων.
Αρα φοβαται τους σωστους πελατες....
η τυπισα θελει μονο με τους πουτανοκαψουρηδες της, να κλεινει ραντεβου
τώρα μιλάς σωστά!Αν αξιζει οπως τις γραφουν.....επρεπε να ειχε σιγουρια για τον εαυτο της και να μην φοβαται να συναντησει μελη που δεν ειναι πουτανοκαψουρηδες και μετα θα μοιραστουν την πουτανοεμπειρια τους, με τους αλλους συναγωνιστες εδω μεσα, για ανταλλαγη αποψεων.
Αρα φοβαται τους σωστους πελατες....
η τυπισα θελει μονο με τους πουτανοκαψουρηδες της, να κλεινει ραντεβου