company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.650
- Πόντοι
- 31.558
summertime with me babyΑντε Καλημέρα να χουμε! Γουστάρω ηλιοφάνεια, ξυπνάει τις καύλες!
summertime with me babyΑντε Καλημέρα να χουμε! Γουστάρω ηλιοφάνεια, ξυπνάει τις καύλες!
Στείλε ΠΜ με τηλέφωνο σερβις και τιμές να σε τιμήσουμε.
Μούστος είναι η κοπέλα ?
Ωραίους τρόπους έχεις,ασε μην στείλεις τίποτα,αφου δεν σέβεσαι τον οβολό μου θα τον δώσω αλλού που να μην ειρονεύονται.
Αφου εμείς δεν είμαστε άντρες σωστοί,ασε μας ήσυχους και μέχρι να μάθεις τρόπους εμένα προσωπικά μην με ενοχλήσεις.
η Helena είναι καλό τυπακι,έχει δοκιμαστεί απλά ειναι πειραχτηριΑφου εμείς δεν είμαστε άντρες σωστοί,ασε μας ήσυχους και μέχρι να μάθεις τρόπους εμένα προσωπικά μην με ενοχλήσεις.
η Helena είναι καλό τυπακι,έχει δοκιμαστεί απλά ειναι πειραχτηρι
αφήστε τον δεν βλέπετε! είναι ένα εγωιστάκι που θέλει να του παίρνουμε πίπες λες και του χρωστάμε!
Εγώ είμαι γυναίκα.
OK, όμως και εγώ που είμαι rookie μαζί σου, παραξενεύτηκα με την "απότομη" απάντησή σου....
ευτυχώς ο συναγωνιστής παραπάνω, ξεκαθάρισε το τοπίο
Είμαι κι εγώ ροκι χι χι! Συγνώμη
ρε Lagnos το τηλέφωνο της είναι στο προφιλ της...
Δεν εμαι στραβος , απλά μια ερώτηση της έκανα αφού ήταν ονλαιν,που της έπεσε δύσκολη. Αν δεν μπορεί να απαντήσει αυτή δεν μπορώ και να πληρώσω εγώ.
Οσο καλό τυπάκι και να ειναι,με κάποιον που δεν ξέρει,την άλλη φορά να ειναι ποιο προσεχτικιά και να μην λέει μαλακίες.
Φυσικά και είμαι εγωιστής όταν πληρώνω,περιμένω ανταπόδοση και όχι συμπερφορα μπουρδέλου.
Εκτός και αν έχεις χρεώσεις ανάλογες.
Οσο για το γυναίκα είσαι αλλά είσαι επαγγελματίας,εγώ θέλησα να σε κλείσω για λίγη ώρα όχι να σε παντρευτώ.
Εγώ είμαι γυναίκα.
στ΄ αρχίδια μας!
καλή μου, με (ξανα)μπερδεύεις......
στ΄ αρχίδια μας!
είσαι μοναδική για αυτό σε πάωε μα δεν μπολώ με όλα τα κούτσκα!