Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
μωρο μου δωσε μου το instagram σου να τρελαθω.
έχω μάθει ότι είσαι ένας από αυτούς που με πολεμάνε στα χαρακώματα ρε συ! Ετσι είναι ρωτώ
μωρο μου δωσε μου το instagram σου να τρελαθω.
έχω μάθει ότι είσαι ένας από αυτούς που με πολεμάνε στα χαρακώματα ρε συ! Ετσι είναι ρωτώ
όχι,αυτο στο υπογράφω...ο συγκεκριμένος είναι πιτσιρικάς και το μυαλό του το έχει στο κάτω κεφαλι,ζει και αναπνέει για να δει φωτο σου και να τον παίξει,μαζευει χρήματα για να σε συναντησει,μιλάμε μπέσα τώρα!!έχω μάθει ότι είσαι ένας από αυτούς που με πολεμάνε στα χαρακώματα ρε συ! Ετσι είναι ρωτώ
δεν νομιζω να ισχυουν αυτα που λες.
όχι,αυτο στο υπογράφω...ο συγκεκριμένος είναι πιτσιρικάς και το μυαλό του το έχει στο κάτω κεφαλι,ζει και αναπνέει για να δει φωτο σου και να τον παίξει,μαζευει χρήματα για να σε συναντησει,μιλάμε μπέσα τώρα!!
είσαι ωραία,και πως θα το κάνεις αυτό?άχου το μολέ! Καλά, εγώ άλλαξα τακτική παιδιά. Πάνω από 35 κάνω ραντεβού πια. Συγνώμη αλλά μου χετε βγάλει το λάδι δεν αντέχω άλλο.
άχου το μολέ! Καλά, εγώ άλλαξα τακτική παιδιά. Πάνω από 35 κάνω ραντεβού πια. Συγνώμη αλλά μου χετε βγάλει το λάδι δεν αντέχω άλλο.
είσαι ωραία,και πως θα το κάνεις αυτό?
θα ζητας ταυτότητα?
μα δεν παίζει αυτο που λες,υπάρχουν πολλοί που μοιάζουν για πολύ μικρότεροι και ειναι πάνω απο 35!όταν θα έρθουν βλέπουμε χι χι χι
μα δεν παίζει αυτο που λες,υπάρχουν πολλοί που μοιάζουν για πολύ μικρότεροι και ειναι πάνω απο 35!
άχου το μολέ! Καλά, εγώ άλλαξα τακτική παιδιά. Πάνω από 35 κάνω ραντεβού πια. Συγνώμη αλλά μου χετε βγάλει το λάδι δεν αντέχω άλλο.
και μετα λες πως δεν εχεις και δουλεια.
δεν θα το αναλύσω πολύ, ξέρεις τι ακριβώς γίνεται κι εγώ δεν κάνω χάρη σε κανένα νταβά
δεν πειράζει θα τα καταφέρω ντου νοτ γουόρι
δεν θα το αναλύσω πολύ, ξέρεις τι ακριβώς γίνεται κι εγώ δεν κάνω χάρη σε κανένα νταβά
κόλαση η κυρία
κόλαση η κυρία
ναι σε καταλαβαινω αι ξερεις καλυτερα την κατασταση οποτε καλα κανεις.Ουτως αλλος εγω παω για τα σαραντα οποτε δεν με ποιανει η μπαλα.Αρα το κωλαρακι σου δεν θα το γλιτωσω....