Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Τα είχε πει ο μεγαλειότατος, αλλά ποιος τον άκουγε;
Το είχε προβλέψει, ότι αν φύγει, ο ιστότοπος θα καταβαραθρωθει.
ποιος είναι ο μεγαλειότατος και ποιος έφυγε
Τα είχε πει ο μεγαλειότατος, αλλά ποιος τον άκουγε;
Το είχε προβλέψει, ότι αν φύγει, ο ιστότοπος θα καταβαραθρωθει.
ελα πες υπαρχουν πουθενα;;
Σορρυ, επειδη εγραψα κατι παραπανω και θελω να διευκρινισω προς τους mods:
Εγω -πρωτος- υποκλινομαι στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του bou και στην επιτυχια του ως επιχειρηση (που οχι μονο δεν τη φθονω, αλλα τη γουσταρω ΤΡΕΛΑ/ Εγω ο ιδιος το εχω συστησει σε απειρους φιλους).
Απλα, θα προτιμουσα να λειπουν καποιες συμπεριφορες που ΘΕΩΡΩ στημενες/προβοκατορικες, απο συγκεκριμενους λογαριασμους.
Δεν ξερω αν εχω δικιο, ή ειμαι απλα φαντασιοπληκτος.
Ωστοσο, ΑΝ ισχυει, καλο θα ηταν να σταματησει, γτ εχει αρχισει να κουραζει και τελικα ΔΙΩΧΝΕΙ κοσμο, αντι να τραβαει...
Αυτα!
για ποιον μιλάς για μένα, ερώτηση
Οχι ρε κουκλα μου.
Ξεκολλα!!!
ποιος είναι ο μεγαλειότατος και ποιος έφυγε
εδώ δεν υπάρχω εγώ, οι φωτό μας μάραναν
Ο Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας.
αα μαλιστα εισαι ενα ψεμα δηλαδη;;
Ξανθια εισαιγια ποιον μιλάς για μένα, ερώτηση
γραφεί στο μπου κι αυτός
γραφεί στο μπου κι αυτός
Ναι. Συχναζει κυρίως στο : "Τραβέλια με προσόντα".
Σορρυ, επειδη εγραψα κατι παραπανω και θελω να διευκρινισω προς τους mods:
Εγω -πρωτος- υποκλινομαι στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του bou και στην επιτυχια του ως επιχειρηση (που οχι μονο δεν τη φθονω, αλλα τη γουσταρω ΤΡΕΛΑ/ Εγω ο ιδιος το εχω συστησει σε απειρους φιλους).
Απλα, θα προτιμουσα να λειπουν καποιες συμπεριφορες που ΘΕΩΡΩ στημενες/προβοκατορικες, απο συγκεκριμενους λογαριασμους.
Δεν ξερω αν εχω δικιο, ή ειμαι απλα φαντασιοπληκτος.
Ωστοσο, ΑΝ ισχυει, καλο θα ηταν να σταματησει, γτ εχει αρχισει να κουραζει και τελικα ΔΙΩΧΝΕΙ κοσμο, αντι να τραβαει...
Αυτα!
έχω αποφασίσει ότι τούτο το θρεντάκι δεν θα το μαγαρίσω με σιχτίρια του Κωστή. Θέλω να είναι ανάλαφρο κι αγαπησιάρικο όπως εγώ, αν συμφωνείτε. χρυσά μου
φερε τον πουστη να τον τραμπουκισω λιγο
όχι εδώ ρε! Στο ΝΑΥΟΜΙ! Είναι ιστορικό όνομα! Πρώτη φορά το είδα σε σετ σουτιές και κυλοτάκι σε μολ από το ταξίδι μου στο Ντουμπάι, όπου ήταν σωματοφύλακάς μου! Του το χρωστάω ένα θρεντ να τα γαμεί όλα! Ετσι δεν είναι , εδώ γράφουμε για το πόσο σας αγαπάω και με αγαπάτε
Εχεις παει Ντουμπαι με το τον Κωστη τον γκει?
Ω ναι! Ηταν σκιά μου! δεν με πείραξε ούτε ένας μαύρος, αράπης