Νέα

Ίδρυση Τ.Α.Π.Ι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το είχαν πει σε άλλη συζήτηση βλέπω κάποιοι συναγωνιστές . Αλλά είναι τρομερή ιδέα. Προτείνω να ιδρυθεί το Ταμείο ʼπορων Πελατών Ιερόδουλων(Τ.Α.Π.Ι.) το οποίο θα στηριζει οικονομικά τους άπορους μπουρδελιάρηδες που φαλήρισαν στα ...πεδία των μαχών για την ενημέρωση του σάιτ και για έναν καλύτερο αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα. Κάθε μπουρδελιάρης θα βγάλει βιβλιάριο μπουρδελοενσήμων. Σε κάθε κατάθεση σε μπουρδέλο θα παίρνει 1 ένσημο, σε στούντιο 2 ένσημα. Τα ένσημα θα τα κολλάνε οι τσατσάδες. Όποιος γράψει και στο σάιτ για την κατάθεση του θα παίρνει επίσης ένα ένσημο.Επίσης κάθε μήνα θα συνεισφέρουμε έναν ποσό στο ταμείο μας. Όποιος συναγωνιστής βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση οικονομικά θα ζητά τη βοήθεια του ταμείου το οποίο αφού δει πως πάει από μπουρδελοενσημα θα του χορηγεί ένα βοιηθητικό ποσό να κάνει και αυτός μια κατάθεση
Πώς σας φαίνεται? Πρωτοποριακή ιδέα. Πρώτο θέμα στο STAR μας βλέπω  :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλε μεσα και να ζητησουμε και την βοηθεια της Πολιτειας και της εκλησιας αφου και αυτοι ως γνωστον ειναι μπουρδελο .
Και να εχουμε και συμβεβλημενα μπουρδελα οπως τα φαρμακεια ?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τ.Α.Π.Ι. και ψύχραιμοι... :rockon: :rockon: :rockon:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τ.ώρα Α.γώνας Π.αρτούζα Ι.δρώνω. λολ λολ  :2funny:  :uglystupid:  :headbang:

Πηγα για το ο Αγώνας Τώρα Δικαιώνετα αλλά δεν έχει Δ. στα αρχικά.  :dancing:  :jerking:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
  Οίκοι ανοχής / Αθήνα / Απ: Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!  στις: 23/05/07, 21:09
Θα πρέπει να δημιουργηθε ί ένα ταμείο για τους μπουρδελιάρ ηδες και να δίνουν όλοι εισφορές.Το ταμείο 'Αγαμίας' ή 'Αφραγκίας' (στά πρότυπα του 'ανεργίας'),κι όταν ξεμένει ο καθένας θα μπαίνει στο ταμείο που θα του χορηγεί κάποιο επίδομα μέχρι να ορθοποδήσει η τσέπη του!  2funny 2funny 2funny και μετα θα τα δινει σε εισφορες,χαχα..
Εκεί σε βλέπω να καταλήγεις φίλε μου!  2funny 2funny
  Cool Cool
:thumbsup:
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
να εχουμε και λαχειοφόρο αγορά καθε Χριστούγεννα και ο νικητής να κερδίζει μια ΔΙΑΣΗΜΗ πόρνη?celebrity εννοόω

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή επιπέδου πορνοσταρ κι έτσι? Νομίζω ότι μετά το ικα θα είμαστε το ταμείο με τους περισότερους ασφαλισμένους.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επιπεδου Γωγώ,Πέπη..
Επιπέδου νηπιαγωγείου δηλαδή. Όχι πρέπει να γίνει το Τ.Α.Π.Ι. και να κάνουμε κάθε χρόνο τα Πουτάνια. Αγώνες ελευθέρας πάλης ανάμεσα σε πελάτες και πουτάνες.

υ.γ.
για τους άσχετους με την πάλη ταπί λέγετε και ο "αγωνιστικός χώρος" του εν λόγο αθλήματος.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όπα ρε λίομα που έχουμε ξεφύγει. Αφού μας το δώσανε το απολυτήριο από το τρελάδικο κανονικά και με σφραγιδα.

Επισκέπτης
Παιδιά συνεχίστε να γαμάτε όσο μπορείτε! Μην μασσάτε! Τα άτακτα πορνίδια (που θα έλεγε κι ο pitsi) θέλουν τιμωρία. Όσο αντέχει το πορτοφόλι του καθενός!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σαχλή πλάκα με συγχωρείτε έτσι το βλέπω...Θα σας ξενερώσω από τις φαντασιόπληκτες ιδέες σας και θα σας προσγειώσω στη μοναδικότητα της παραβατικότητας. Με λίγα λόγια το παράνομο και απαγορευμένο, το κρυφό και το πονηρό δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν την αίγλη και τη δυναμική τους εκτός και αν όλα γίνουν τυπικά, νόμιμα, φανερά...Ποιος το θέλει πραγματικά να "φαίνεται" τι ακριβώς κάνει, πότε το κάνει, με ποια το κάνει;;;
Δεν έχει νόημα παιδιά, ψάξτε άλλες διαδρομές για το "χόμπυ" μας αλλά πάντα στο ίδιο στυλ παραβατικότητας. Είναι σαν την ποτοαπαγόρευση...όλοι έτρεχαν να πιουν ακόμα και αυτοί που δεν έπιναν, να κάνουν μια καβάτζα από ποτά σπίτι, κτλ...Αν το άφηνες ελεύθερο σε ελάχιστο χρόνο όλοι θα στραφόντουσαν κάπου αλλού (πχ ναρκωτικά). Καλημέρα σας και σύντομα θα σας ρίξω μια πιο σοβαρή ιδέα...

Επισκέπτης
Κανοικά η Εργατική Εστία δεν θάπρεπε να δίνει κουπόνια για τάνες ή έστω για μασαζάκι? ή το ΙΚΑ? πως δίνει για ιαματικά λουτρά? Λέτε μωρέ αδέλφια να γίνονται όργια στην Αιδηψό και μείς να κοιμόμαστε?

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβένω να σου αρέσουν οι όριμες αλλά και εμένα η γιαγιά μου που πήγενε Αιδηψώ ήταν 83 χρονών και ήταν η νεώτερη από τις φίλες της.
Νομίζω ότι το ΙΚΑ δίνει και "συνταγές" για φυσιοθεραπία, δεν είναι το ίδιο με το μασάζ αλλα είναι μια καλή αρχή.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αν ισχυσει αυτο που λεμε εδω μεσα οι μισοι θα πληρωνουν για να γαμανε οι αλλοι μισοι  :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.992
Πόντοι
12.056
Νο money..
No honey  :2funny: :2funny:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάντως θυμάμαι τους παππούδες μου που πηγαίναν Αιδηψώ για λουτρά...! Αν τώρα πέφτει γεροντοπαρτούζα... τι να σου πω!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι , οριστε και ο διαλογος :

"...δωσε μου την παπια βρε Κωστα-Κωστα...."

"σκυψε να σου κανω κλυσμα Καλλιοπη-Καλλιοπη...."

"βγαλε την μασελα κυρα Δωροθεα μη μου πληγωσεις το λεονταρακι μου..."

"μετα τα λουτρα νιωθω βρε παιδακι μου σα να ειμαι ξανα 20 χρονω..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

germaon

Σεβαστός