Νέα

Ιδού η κατάντια του Έλληνα λιγούρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelokotsidou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Ότι μαλακια τους κατέβει την κάνουν βίντεο για να κερδίσουν βιουζ και φολοουερς  :jerking:
Κι όχι μόνο αυτό. Εξευτελίζουν το ίδιο το σεξ, τους άνδρες και τις φυσιολογικές ερωτικές τους επιθυμίες, για τα φράγκα του γιουτιουμπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εξευτιλιζουν το σεξ, το γυναικειο φυλο εξευτιλιζουν. οι μισοι αντρες δεχονται να κανουν σεξ, που είναι ωραιο, αρα είναι εξυπνοι, οι αλλοι μισοι είναι μακακες.
στις αντιστοιχες γυναικες 0/100 δεχτηκε να κανει σεξ, που είναι ωραιο, αρα είναι ολες μακακισμενες

mihalis77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
39
Πόντοι
1
και μετά λέμε γιατί έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ οι ελλεηνίδες.
Σχόλιο looser έπειτα από αποδοχή σε αίτημα φιλίας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• Screenshot_2017-06-15-12-03-00-755_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2017-06-15-12-03-00-755_com.facebook.katana.png
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 90

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Τα social media ειναι Μεκκα του λιγουροαγάμητου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Αυτο που εχω διαπιστώσει εγω προσωπικα αφου εχω βρεθει σε πολλους χωρους (εργασιακους) που υπαρχουν αντρες και μερικες γυναικες να καυλαντιζουν ειναι οτι το ποσο χαμηλα πεφτουν καποιοι δε περιγραφεται..
Τους παιζουν κατι τριμπαζα και μαχωνται ποιος θα φαει κανα κοκκαλακι απο το τριμπαζο.. το τριμπαζο το παιρνει πανω του και πολλες φορες δε τρωει και κανεις.. το εχω δει απειρες φορες αυτο.. δεν υπαρχει ποσο λιγουρια ειναι καποιοι
η λλαδα ειναι το πιο failed ερωτικως ευρωπαικο εδαφος,σωσαν καπως την κατασταση οι αλλοδαπες τουριστριες κ ψωλουδες απο ανατολικα,αλλα τωρα παει κι αυτο.....

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Συνηθως κατι τετοια θεματα δεν εχουν ουσια οποτε τα προσπερναω αλλα εν μερη καταλαβαινω τον φιλο που ανοιξε το νημα και το σκεπτικο του εχει μια μεγαλη δοση αληθειας, οτι οι γυναικες το εχουν παρει πανω τους, οτι φταιμε εμεις σε αυτο κτλ. "αλλα" στο ιδιο το επιχειρημα οσο σωστο ειναι, αλλο τοσο ειναι και λαθος και εξηγουμε, ο αντρας μεχρι να βρεθει η σπανια περιπτωση (που μπορει και να μην βρεθει ποτε) ωστε μια γυναικα να τον τρελανει ολοκληρωτικα (δηλαδη και στο κρεβατι και στο χαρακτηρα και σε ολα) και να κανει σοβαρη σχεση τι ψαχνει?? μια τρυπα να τον βαλει (το λεω χοντρα αλλα ετσι ειναι) και μαλιστα οσο περισοτερες τρυπες τοσο καλυτερα (εμεις δεν ειμαστε σαν τις γυναικες, δεν θελουμε προσπαθεια ουτε πολυ χρονο για να τελειωσουμε αν καποια κανει καλη πιπα σε μενα θα κανει και σε ολους τους αλλους, πραγμα που δεν ισχυει για τις γυναικες γτ η καθε μια εχει τα κουμπια της), δηλαδη με οσες περισοτερες παει καθε βδομαδα τοσο το καλυτερο γι'αυτον. Ο λογος που κανει καποιος χωσιμο σε μια πιο ασχημουλα (υποκειμενικο αυτο γτ αυτο που αρεσει σε εσενα και λες μουναρα στον αλλον μπορει να ειναι ενα ορθιο κοκκαλο), σε μια πιο γεματουλα, σε καποια πιο μεγαλη δεν ειναι παντα γιατι ειναι λιγουρι αλλα και γιατι μπορει αυτη να του αρεσει, φυσικα και δεν θα ελεγε οχι σε καποια αλλη ωραια κοπελα που δεν ειναι στα γουστα του και φυσικα θα χωθει και σε αυτην και εκει ειναι που γινεται το μπερδεμα. Οταν εγω θα χωθω σε μια μουναρα στο κλαμπ και τη ριξω, δε σημενει οτι μεθαυριο στο μπαρακι που θα παω δεν θα μπω σε μια πιο γεματουλα, γιατι εκεινη την ωρα μπορει να με τραβαει το καυλωτικο υφος της μπορει να εχει τρομερα βυζια και παει λεγοντας και παμε τωρα στην αλλη πλευρα, οταν ο τυπος που εχει πιο χαμηλη αυτοπεποιθηση (φυσιολογικο ειναι δεν ειναι ολοι οι αντρες ουτε κορμαρες ουτε λεφταδες ουτε εχουν τρομερο λεγειν ή απλα δεν το εχουν με τις γυναικες δεν ειναι κακο) δει σαν πιο ευκολο στοχο την χοντρουλα εχει ηδη χασει το παιχνιδι, οχι γιατι η χοντρουλα/ασχημουλα ειναι ψωνιο αλλα γτ και αυτη εχει φαει πιο ωραιους αντρες και το κυριοτερο εχει και αυτη δικαιωμα στην επιλογη και επειδη οι γυναικες δεν το πανε με βαση το εξωτερικο περιβλημα μπορει ο πιο ωραιος αντρας να φαει χυλοπιτα απο τη πιο ασχημη (παλι υποκειμενικο) γκομενα. Και καπου εδω στο παιχνιδι αυτο μπενει η μεγαλυτερη μαλακια του αιωνα "το διαδικτιο/μεσα κοινωνικης δικτυωσης" αντρες/γυναικες εχουν τη δυνατοτητα και στην εμφανιση και στα λογια να παρουσιασουν ενα ψεμα κατι που δεν ειναι πραγματικο (πειραγμενες φωτογραφιες, μαγκιες απο κλασομπανιερες τυπους πισω απο το πληκτρολογιο τα ξερετε) και βαθμολογουντε ( like κτλ) με βαση αυτο το ψεμα και "οταν ενα ψεμα το πεις πολλες φορες νομιζεις οτι εγινε αληθεια". Ετσι λοιπον κυκλοφορει και η καθε μπαλοτσα με τουπε (γτ εχει γεμισει like με μια μουφα φωτο) νομιζοντας οτι περναει η μπογια της, ετσι κυκλοφορει και ο καθε σκατοφλωρας φουσκομενος σαν παγωνι (μεχρι να φαει καμια σφαλιαρα) και παει ο φλωρος (που νομιζει οτι γαμαει και δερνει) και τη πεφτει παντου και τρωει τα ακυρα το ενα πισω απο το αλλο γτ πολυ απλα δεν ειναι ο εαυτος του (δηλαδη δεν εχει αυτοπεποιθηση το βασικο οπλο του αντρα για να ριξει μια γυναικα) και επισης οι γυναικες εχουν πολλες επιλογες οποτε διαλεγουν το καλυτερο!!! Αυταααα, ειπα πολλα αλλα νομιζω οτι ολοι συμφωνειτε με καποιο κομματι του κειμενου μου!!! Και παντα φιλοι μου, υπαρχουν και οι πουτανες μαγκια μας που εχουμε φραγκα και διαλεγουμε κι εμεις τι θα γαμησουμε!!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom