ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.
Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?
Για πέστε μου κι εσείς κάποιον τρόπο αντίδρασης.
ευκολο και απλο το εχω κανει .Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.
Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?
Για πέστε μου κι εσείς κάποιον τρόπο αντίδρασης.
Ακριβως ετσι....απλες μπιλιες εχουν το ιδιο αποτελεσμα.αρχισε να τις ριχνεις στο πατωμα μετα τις 12 την νυχτα για κανα διλεπτο πεζοντας μπασκετ με αυτες.μετα απο μιση ωρα παλι τα ιδια μεχρι οσο μπορεις να μεινεις ξυπνιος.Αν ανεβουν να σου πουλησουν μουρη πες τους οτι αν δεν το βουλωσουν απο κατω θα εχουν τα ιδια αντιποινα.Απο την στιγμη που εισαι απο επανω εχεις το μεγαλο πλεονεκτημα και τον νομο της βαρυτητας με το μερος σου.Αυτη ν μεθοδος πετυχε με κατι αλβανια που ειχα απο κατω μου.Νομικα μην την ψαχνεις δεν βρισκεις ακρη...η αστυνομια μονο συστασεις μπορει να κανει.Μπουρδελο χωραπερσι ειχα παρει μεγαλα κουρσουμια (μεταλλικες μπιλιες απο ρουλεμαν )και τα εδοσα στο γιο μου για να παιζει,σε πεντε λεπτα χτυπισε το κουδουνι ...ο θορυβος ηταν εκνευριστικος για τους απο κατω![]()
Μου ειχαν παρει οι γονεις μου το 1988 το Amstrad 464 και επαιζα διαφορα παιχνιδια απ το πρωι μεχρι το βραδυ.Ειχε παει 12 η ωρα το βραδυ οπου εβαλα να παιξω το pac-man.Ετρωγε σαν τρελο τα φαντασματακια σε φρενιτιδα μουσικης και η ηχορυπανση εκανε τον γειτονα να μου χτυπαει με μανια το τοιχο.Εκστασιασμενος,μονο τοτε συνειδητοποιησα τι συνεβαινε και το εκλεισα αμεσως.
Βρες το καταστατικο της πολυκατοικιας να δεις αν προβλεπει κατι σχετικο.Στη χειροτερη πες της οτι θα φαει καμια φολα και μετα θα κλαιει.Αντε γτ τα ζωα ειναι οι ανθρωποι και οχι τα σκυλια αλλα την πληρωνουν αυτα και ειναι κριμα.Εγω αυτο εκανα σε μια διπλανη και απο τοτε βρηκα την ησυχια μου.κι εγω τα ιδια εχω με τους πανω...μανα βοδι με το μικρο της κοριτσακι και ενα σκυλο που μας (σ ολη τη γειτονια) εχει σπασει τ αρχιδια με τα γαβγισματα του....αντρας δεν παιζει, μαλλον χωρισμενη θα ναι...
το προβλημα ειναι ο σκυλος κυριως, οταν αυτη λειπει για δουλεια, χαλαει τον κοσμο...
εχω ανεβει ηδη μια φορα πανω...εχετε δικιο και τετοια, μα τι να κανω ζωο ειναι....και της λεω ηρεμα κι ωραια ειναι "αυτο ειναι δικο σας θεμα...βρειτε λυση"....αλλα συνεχιζεται το ιδιο βιολι...
d
λες τυπε εχει ενα μπαρ εδω κοντα κ σκεφτομαι να κανω ρουφιανιλικη γτ μαζευει ελλεινιδες μουνακια που τις μισω