Νέα

Ηχορύπανση απο το κάτω διαμέρισμα σε ώρες μη κοινής ησυχίας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.

Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα  ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό  με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?

Για πέστε μου κι εσείς κάποιον τρόπο αντίδρασης.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.

Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα  ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό  με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?

Για πέστε μου κι εσείς κάποιον τρόπο αντίδρασης.
ευκολο και απλο το εχω κανει .
οδοντογλυφιδα στο κουδουνι να σφηνωσει και μετα σπαστην να μην μπορει να την βγαλει και καντην μετα. :2funny:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
περσι ειχα παρει μεγαλα κουρσουμια (μεταλλικες μπιλιες απο ρουλεμαν )και τα εδοσα στο γιο μου για να παιζει,σε πεντε λεπτα χτυπισε το κουδουνι ...ο θορυβος ηταν εκνευριστικος για τους απο κατω  :grin:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
περσι ειχα παρει μεγαλα κουρσουμια (μεταλλικες μπιλιες απο ρουλεμαν )και τα εδοσα στο γιο μου για να παιζει,σε πεντε λεπτα χτυπισε το κουδουνι ...ο θορυβος ηταν εκνευριστικος για τους απο κατω  :grin:
Ακριβως ετσι....απλες μπιλιες εχουν το ιδιο αποτελεσμα.αρχισε να τις ριχνεις στο πατωμα μετα τις 12 την νυχτα για κανα διλεπτο πεζοντας μπασκετ με αυτες.μετα απο μιση ωρα παλι τα ιδια μεχρι οσο μπορεις να μεινεις ξυπνιος.Αν ανεβουν να σου πουλησουν μουρη πες τους οτι αν δεν το βουλωσουν απο κατω θα εχουν τα ιδια αντιποινα.Απο την στιγμη που εισαι απο επανω εχεις το μεγαλο πλεονεκτημα και τον νομο της βαρυτητας με το μερος σου.Αυτη ν μεθοδος πετυχε με κατι αλβανια που ειχα απο κατω μου.Νομικα μην την ψαχνεις δεν βρισκεις ακρη...η αστυνομια μονο συστασεις μπορει να κανει.Μπουρδελο χωρα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μου ειχαν παρει οι γονεις μου το 1988 το Amstrad 464 και επαιζα διαφορα παιχνιδια απ το πρωι μεχρι το βραδυ.Ειχε παει 12 η ωρα το βραδυ οπου εβαλα να παιξω το pac-man.Ετρωγε σαν τρελο τα φαντασματακια σε φρενιτιδα μουσικης και η ηχορυπανση εκανε τον γειτονα να μου χτυπαει με μανια το τοιχο.Εκστασιασμενος,μονο τοτε συνειδητοποιησα τι συνεβαινε και το εκλεισα αμεσως.

buildxar

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε τι κουδουνια και δυναμιτακια? Να πας να ξηγηθεις τετ α τετ δεν μπορεις?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
κι εγω τα ιδια εχω με τους πανω...μανα βοδι με το μικρο της κοριτσακι και ενα σκυλο που μας (σ ολη τη γειτονια) εχει σπασει τ αρχιδια με τα γαβγισματα του....αντρας δεν παιζει, μαλλον χωρισμενη θα ναι...

το προβλημα ειναι ο σκυλος κυριως, οταν αυτη λειπει για δουλεια, χαλαει τον κοσμο...

εχω ανεβει ηδη μια φορα πανω...εχετε δικιο και τετοια, μα τι να κανω ζωο ειναι....και της λεω ηρεμα κι ωραια ειναι "αυτο ειναι δικο σας θεμα...βρειτε λυση"....αλλα συνεχιζεται το ιδιο βιολι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.541
Πόντοι
41.129
Μου ειχαν παρει οι γονεις μου το 1988 το Amstrad 464 και επαιζα διαφορα παιχνιδια απ το πρωι μεχρι το βραδυ.Ειχε παει 12 η ωρα το βραδυ οπου εβαλα να παιξω το pac-man.Ετρωγε σαν τρελο τα φαντασματακια σε φρενιτιδα μουσικης και η ηχορυπανση εκανε τον γειτονα να μου χτυπαει με μανια το τοιχο.Εκστασιασμενος,μονο τοτε συνειδητοποιησα τι συνεβαινε και το εκλεισα αμεσως.

τι πιστα το ειχες φτασει το pacman τυπε ? εγω 3η κοκκινη με τις μπανανες δε μπορουσα παραπανω... στο τετρις ημουνα καλος!

Επισκέπτης
Φίλε να σου πω κάτι, όσο έμενα σε πόλεις είχα κι εγώ ανάλογα προβλήματα και φαντάσου μεταμεσονύκτιες ώρες να τρίζει το κρεββάτι του αποπάνω επειδή :zfuck: τη γκόμενά του.....
Να ακούς μεσημεριάτικα τους αράπηδες να γκαρίζουν (Κυψέλη έμενα, κοντά Λέλας Καραγιάννη) γάμησέ τα...
Παλιότερα όταν ήμουν στην Πάτρα φοιτητής μια γρια έμενε κάτω από εμένα (ψυχασθενής - έρημη από συγγενείς) κι έβαζε την τηλεόραση στη διαπασών κάθε νύχτα.
Τι να της έλεγα???
Της είχα κάνει παρατηρήσεις αλλά τίποτε, ευτυχώς που το σπίτι ήταν δυάρι και μετακόμισα το κρεββάτι στο άλλο δωμάτιο μέχρι που πέθανε κι ησύχασα.
Το θέμα είναι ότι αφού δεν κάνει φασαρία ώρες κοινής ησυχίας, δε θα βγάλεις άκρη. Τώρα το πώς να τις σπάσεις τα αρχίδια, ξέρω κι εγώ ρε αδερφέ, τι σόι τσέπη έχεις, μάζεψε τίποτε γκόμενες και να τις πηδάς μέχρι να σκάσει η φάλαινα μπας και μαζευτεί...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
κι εγω τα ιδια εχω με τους πανω...μανα βοδι με το μικρο της κοριτσακι και ενα σκυλο που μας (σ ολη τη γειτονια) εχει σπασει τ αρχιδια με τα γαβγισματα του....αντρας δεν παιζει, μαλλον χωρισμενη θα ναι...

το προβλημα ειναι ο σκυλος κυριως, οταν αυτη λειπει για δουλεια, χαλαει τον κοσμο...

εχω ανεβει ηδη μια φορα πανω...εχετε δικιο και τετοια, μα τι να κανω ζωο ειναι....και της λεω ηρεμα κι ωραια ειναι "αυτο ειναι δικο σας θεμα...βρειτε λυση"....αλλα συνεχιζεται το ιδιο βιολι...
Βρες το καταστατικο της πολυκατοικιας να δεις αν προβλεπει κατι σχετικο.Στη χειροτερη πες της οτι θα φαει καμια φολα και μετα θα κλαιει.Αντε γτ τα ζωα ειναι οι ανθρωποι και οχι τα σκυλια αλλα την πληρωνουν αυτα και ειναι κριμα.Εγω αυτο εκανα σε μια διπλανη και απο τοτε βρηκα την ησυχια μου.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Πήγαινε αγόρασε ένα φίδι,αν δεν τα συχαίνεσαι,και βρες τρόπο να το βάλεις στο διαμέρισμά τους.Μόλις το δουν θα μετακομίσουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν ούτε εβδομάδα εκεί...Ακόμα και αν το σκοτώσουν θα το "βλέπουν" συνέχεια μπροστά τους.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.921
Πόντοι
2.356
Ο από πάνω είχε πολύ καλή ιδέα.

Εγώ να σου πω ότι έκανες ΜΑΛΑΚΙΑ που πήγες και μίλησες στη μαμά. Για ότι και να συμβεί τώρα, εσύ θα κατηγορηθεις. Αν δεν είχες φανεί, αν δεν είχες μιλήσει, έκανες ο,τι ήθελες. Τώρα τον ήπιες.

Αν μένουν στο νοίκι ή αν η κόρη είναι 16 - 17 να ελπίζεις ότι κάποια στιγμή θα φύγει να πάει για σπουδές. Αν το σπίτι τους ανήκει, μετακόμισε. Έτσι έχουν τα πραγματα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Παρόμοιο πρόβλημα αλλά από την ανάποδη πλευρά είχε ένας ξαδερφός μου.Έμενε σε ιδιόκτητο διαμέρισμα και του έκαναν συνεχώς παρατήρηση ότι κλαίει το μωρό και δεν μπορούν να κοιμηθούν...Μωρό είναι δε θα κλάψει;Μιλάμε για μερικών μηνών.Τελικά είδε και αποείδε και το πούλησε και αγόρασε αλλού.Έχει συγκάτοικο έναν από κάτω,είναι διώροφο το κτίσμα και ηρέμησε.Αλλά εγώ δε θα το έκανα.Θα τους γαμούσα τα πρέκια.Είπαμε,υπάρχουν και όρια.Το μωρό θα κλάψει,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Θα σηκωθεί η μάνα του θα το ταΐσει θα ηρεμήσει.Βέβαια η άλλη η γαϊδούρα που βάζει τέρμα τη  μουσική δε δικαιολογείται...Μπορεί ο άλλος να δουλεύει τη νύχτα,είναι υποχρεωμένος να ξυπνάει από τη μουσική της κατσαρίδας;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε οι παραπάνω λύσεις είναι ημίμετρα και δεν θα βγάλεις άκρη, θα συνεχίζουν να σου σπάνε τα αρχίδια.
Αφού δεν παίρνουν από λόγια θα βρεις την ευκαιρία σου να στριμώξει σε καμία γωνία  την μια η την άλλη χωρίς να σε δει κανένας, θα την πιάσεις  από το λαιμό  θα την σηκώσεις καμιά 10 άρια εκατοστά από το έδαφος θα την κοιτάξεις στα μάτια με βλέμμα παραφρων τρελού ικανό για όλα και θα της ξηγηθεις....Μετά θα κοιμάστε ήσυχος. ..εγγύηση

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε κούμπωσε ένα τέτοιο στο φωταγωγό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για καμιά εβδομάδα δε θα βάλει κανένας μουσική.

LucasGrisinelli_12_vice.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886

Βρες ποιό είναι το ρολόϊ τους της ΔΕΗ ,και
φέρε ένα ηλεκτρολόγο να τους κόψει το ρεύμα !

Κάποια ρολόγια έχουν μια ασφάλεια, οπότε την βγάζεις
και διακόπτεται η παροχή, και μπορείς να το κάνεις μόνος σου. .
Μετά φεύγεις τρέχοντας !  :2funny: :2funny:

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
παντου τα ιδια ,    και εγω εχω προβήμα με τους απο κατω.... :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Επισκέπτης
Kαλα αυτοι Bet_Rantanplan θελουν σε εκτελεστικο απόσπασμα στησιμο. Εδώ ειμαστε ένα γηροκομειο και δε γεννιουνται παιδια από χρονια υφιστάμεθα δημογραφικο, το μωρο τους ενοχλησε?
Αυτοι είναι υπάνθρωποι κι όχι ανθρωποι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom