Νέα

Ηχορύπανση απο το κάτω διαμέρισμα σε ώρες μη κοινής ησυχίας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.

Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα  ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό  με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?

Για πέστε μου κι εσείς κάποιον τρόπο αντίδρασης.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
980x.gif

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να καταθέσετε τις ιδέες σας (και την νομική του γνώμση εαν θέλει κάποιος νομικός) για να αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα που με ταλανίζει.

6WpWKX3r.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.429
Πόντοι
6.256
jim28
Μη περιμενεις τιποτα  απο ελληνικους νομους, αυτο το θεμα εχει ξοφλησει στην ελλαδα,
Απλα τους κανεις τα χειροτερα και φυσικα σε ωρες που κοιμουνται, στις τρεις τα ξημερωματα κλπ.
Κορνα σαν αυτες των γηπεδων, σειρηνα συναγερμου εσωτερικου χωρου, βρες καποιο σημειο να κανεις θορυβο, αφου εισαι απο πανω υπολογισε που πεφτουν τα υπνοδωματια τους και κοπανα αλυπητα, ετσι το βλαμενο θα βαλει ακουστικα να σαι σιγουρος,
ΑΠΟ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Στο απο κάτω διαμέρισμα μένει ενα μαλακισμενο χοντρό χαζό και άσχημο κοριτσακι με την αμόρφωτη και ηλίθια μάνα του που δεν έχει εργαστεί ποτε. Τους τελευταίους μήνες το μαλακίσμενο βάζει στην διαπασόν την μουσική κάθε απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο πρωι. Τα ΣΚ ξυπνάω απο τις 9:00 απο την μουσική και καθε απόγευμα δεν μπορω να συγκεντρωθώ απο την μουσική. Σε οτι αφορά τσακωμούς μεταξύ μανας και κόρης και δυνατά χτύπημα  ντουλαπιών ειναι σε καθημερινή και μόνιμη διάταξη.
Μια φορά συνάντησα την μαλακισμενη την μανα στην πυλωτη και της έκανα παρατηρηση, προς έκπληξη μου αυτη δικαιολόγησε την κόρη της με τα επιχειρήματα οτι ειναι στην εφηβεία και δεν βάζει την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι κουβεντα να κάνεις με αμόρφωτη γυναίκα που κουβαλαει αυτα τα μυαλα......
Σε ερώτηση που έθεσα σε γνωστό μου αστυνομικό  με ενημερωσε πως απο την στιγμή που δεν βαζει δυνατα την μουσική σε ώρες κοινης ησυχίας τότε δεν μπορω να κάνω πολλά πράγματα.
Εγω όμως θέλω να αντιδράσω καθώς προσβάλεται η προσωπικότητα μου απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου γείτονες που δεν τους έχω ενοχλήσει ποτε. Κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί ειναι οι παρακάτω:
- Να ρίξω δυναμιτάκια μεσα στο κλιμακοστασιο όταν βάζει μουσική, το ευκολο τωρα που το σκεφτομαι αρκει να βρω να αγορασω δυναμιτακια.
- Να ζητησω εισαγγελικη παρεμβαση? Κόστος για εμένα σε € με αμφιβολο αποτέλεσμα.
- Να βάλω δυνατα τσοντες για να ακουει η κορασιδα τους?
- Με κάποιον τρόπο να κολλήσω το κουδούνι τους απο την εξώπορτα? Θα φανώ όμως.
- Να βάλω δυνατα μουσική στις 17:30 που τελείωνει η κοινη ησυχία και που ξέρω οτι η μαλακισμένη μάνα κοιμάται?
- Να ρίξω καμια χριστοπαναγία στην μάνα?

τυπε, δεν θα σε ρωτησουν τι γειτονες θα σου πεσουν. Τωρα επειδη εχεις γειτονες αμορφωτους, πως προσβαλεται η προσωπικοτητα σου?? Οτι κατοικεις σε γειτονια αμορφωτων?? Ε, αλλαξε γειτονια!

Κατα τα αλλα, ΦΙΔΙΑ!!!

:hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.557
Πόντοι
41.129
εχω εγω δυναμιτακια να σου δωσω... είναι αρκετα δυνατα θα σπασουν τζαμια αμα τα ριξεις σε κλειστο χωρο

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Τι φιδια ρε παιδια......αλήθεια λέω.
Να μετακομίοσω δεν γίνται ειναι ιδιοκτητο το διαμερισμα.
Αυτο με την κορνα ναυτιλιας.....πολυ ωραία ιδέα!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
197
Like
25.741
Πόντοι
33.818
Δε τις φωνάζεις για καφέ καλύτερα, μπορεί να κάτσει τίποτα με τη μάνα...

Αν δε γουστάρεις την επόμενη φορά κατέβα γυμνός, χτύπα το κουδούνι και πες τους να σκάσουν μη τις πηδήξεις και τις 2.
Επίσης μην ασχολείσαι με φλώρικα δυναμιτάκια, κροτίδες κατευθείαν....στο κάτω κάτω προσβάλεται η προσωπικότητά σου....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.557
Πόντοι
41.129
ασε κανα δονητή στην εξωπορτα μπορει να το βρει η μικρη και να ασχολειτε μαζι του μετα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.557
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• pict0077.jpg
    pict0077.jpg
    365,8 KB · Εμφανίσεις: 12
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
όντως ψιλο φίδια μοιάζει να είναι η ιστορία! Αν γινόταν αυτό που περιγράφεις θα είχε πρόβλημα όλη η πολυκατοικία!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.557
Πόντοι
41.129
OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
όντως ψιλο φίδια μοιάζει να είναι η ιστορία! Αν γινόταν αυτό που περιγράφεις θα είχε πρόβλημα όλη η πολυκατοικία!

Εχει προβλημα κι αλλο ενα διαμρισμα στην πολυκατοικια αλλα δεν εχει την πυγμη να το αντιμετωπισει. Ενημερωτικά μετακόμισε και το νοίκιασε λολ

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Εχει προβλημα κι αλλο ενα διαμρισμα στην πολυκατοικια αλλα δεν εχει την πυγμη να το αντιμετωπισει. Ενημερωτικά μετακόμισε και το νοίκιασε λολ

Αν ενοχλούνται όντως πολλοί τότε πρέπει να κάνετε γενική συνέλευση και να πέσει καραμούζιασμα.. Είναι χοντρό αυτό που κάνουν..

sexusplexusnexus

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
όρια στα DB υπαρχουν και για τις υπολοιπες ωρες απλα φωναξε την αστυνομια να κανει μετρηση. πλεον εχουν decibelo Μετρα επειδη πανε και τσεκαρουν τα μπαρ.
ψαξε τη σχετικη νομοθεσια και θα δεις. στο google.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom