Νέα

Ιαπωνία: όποιος πάει γαμάει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πολυ ακριβα και ως επι το πλειστον οι Ιαπωνεζες ειναι ξενερωτες και στο κρεβατι κομοδινα (αυτα ειναι βεβαια προσωπικες εμπειριες)!!!

Λογω κωλοδουλειας που εχω γυρισει την Ανατολη για σχιστοματες συστηνω ανεπιφυλακτα Βιετναμεζες τα κανουν ολα και σε στραγγιζουν ....  :tn04:

Aν εχει γιατι οχι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μπειτε στο Booking.com  και καντε μια υποθετικη κρατηση στο Τοκυο 23 με 27 Δεκ και θα δειτε τιμες. Απο 270 τα 3στερα εως περιπου 1000 ευρω τα 5στερα για 4 μερες.
Αλλαξτε τις ημερομηνιες σε 30 Δεκ με 3 Ιαν και τα ιδια ξενοδοχεια θα τα δειτε με τιμες καπου 700 ευρω τα 3στερα και 3-5 χιλιαδες τα 5στερα για 4 μερες.
Τα 3στερα οπως εχω πει ειναι καπου 12 μ2 αντε 14 μ2 μαζι με το μπανιο.
Ενα ημιδιπλο κρεβατι και ενα μικρο γραφειακι.... αλλα παντα πιτζαμες πανω στο κρεββατι. Λιτα πραγματα....
-------------------
Καπου ναφερθηκε οτι οι ιαπωνες δεν γαμανε... Μεγα λαθος....
Δεν ξερω αν η νεα γενια εχει αποβλακωθει με τα κινητα και το νετ.
Μουχει πει γειτονας που τωρα ειναι 80 χρονων συνταξιουχος Πρωτος Μηχανικος στα καραβια οτι μεχρι το 1975 που συναντουσε Ιαπωνες ναυτικους στα λιμανια, ητανε μεγα γαμηκουλες, και οταν ο Ιαπωνας ηθελε γυναικα, την επαιρνε. Ξοδευαν πολυ παραπανω απο οτι ηταν να ξοδεψει ενας Ελληνας.

------------------
Καπου επισης αναφερθηκε οτι Ιαπωνιδες ειναι ψυχρες η κατι τετοιο.
Μεγα λάθος.... Καυλοραπανα ειναι και ανωμαλιαρες.....
Ειχα παει με Ιαπωνιδα ποιο παλια, αλλα και προσφατα ειχα μια εμπειρια με Ιαπωνιδες...
Μεναμε διπλα-διπλα σε ξενοδοχειο εκτος Ελλαδος και η γνωριμια εγινε στο μπαλκονι, οπου καθε πρωι επινα τον καφε μου και καπνιζα. Δεν ειμαι μουρνταρης, αλλα αυτες μου ζητησανε φωτια, δινοντας μου αφορμη για κουβεντα.
Φαγαμε μαζι το βραδυ, πληρωσα εγω με το ζορι το λογαριασμο διοτι θελανε να πληρωσουνε τα δικα τους ξεχωριστα, και αν και δεν το περιμενα αποδεχτηκαν την προσκληση μου να πιουμε αλλο ενα μπουκαλι κρασι -που προμηθευτηκα απο καβα- στο δωματιο μου. Φυσικα πηρα 3 μπουκαλια, αλλα εκ των υστερων διαπιστωσα οτι μαλλον δεν χρειαζοταν το κρασι για να τις ριξω στο κρεββατι.
Γουσταριζα ποιο πολυ την μια οποτε την πηδουσα πιο πολυ, και καποια στιγμη η αλλη αρχισε να διαμαρτυρεται. Τελος παντων μετα απο 3 μερες ευτυχως φυγανε διοτι με φερανε στα ορια μου. Δεν ειμαστε δα και 20 χρονων....
--------------------
Οι Ασιατισες και δη οι Ιαπωνιδες γουσταρουν πολυ την πίπα, μα παρα πολυ. Δεν υπαρχει Ασιατισα που δεν θα κανει πιπα με απολυτη ευχαριστηση.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε λεφτερη να επεσες σε πορνοσταρ της ιαπωνιας που γλενταγαν τα λεφτα τους με ταξιδάκια στο εξωτερικο το εχεις σκεφτει?

γιατι και εγω καποια στιγμη που ημουν για καφε εξω με παρεα και μια της παρεας ξανθια ρουμανα βυζαρου 25χρονη ηταν του χωρου, εκανε κατι κοπλιμεντα στο γκαρσονι, τι ωραιο αρωμα και τετοια, οποτε κι αυτός μπορει να νομιζε ωπα μου την πεφτει η γκομεναρα και που να ηξερε ότι αυτά ηταν τα λιγοτερα που λεει σε αντρες, συνηθως λεει "τον εχεις μεγαλο" " τι ωραιος πουτσος" και τετοια για να τους φτιαξει...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
φιλε λεφτερη να επεσες σε πορνοσταρ της ιαπωνιας που γλενταγαν τα λεφτα τους με ταξιδάκια στο εξωτερικο το εχεις σκεφτει?

γιατι και εγω καποια στιγμη που ημουν για καφε εξω με παρεα και μια της παρεας ξανθια ρουμανα βυζαρου 25χρονη ηταν του χωρου, εκανε κατι κοπλιμεντα στο γκαρσονι, τι ωραιο αρωμα και τετοια, οποτε κι αυτός μπορει να νομιζε ωπα μου την πεφτει η γκομεναρα και που να ηξερε ότι αυτά ηταν τα λιγοτερα που λεει σε αντρες, συνηθως λεει "τον εχεις μεγαλο" " τι ωραιος πουτσος" και τετοια για να τους φτιαξει...

Δεν νομιζω οτι ητανε πορνοσταρ, αν και δεν ειχα τροπο να να το μαθω. Για το μονο που ειμαι σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαν μολις βγει απο το παρθεναγωγειο. Επισης αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι Ιαπωνιδες τουριστριες γαμιουνται αβερτα με δυτικους οταν βγουν εκτος Ιαπωνιας. Πιστευω ομως οτι οι περισσοτερες το κανουν εστω και μια φορα....
------------------
Φετος το καλοκαιρι εμεινα οικογενειακως  σε νησι 3 μερες σε ενα παραθαλασσιο καμπιγκ φιλοξενουμενος του ιδιοκτητη ο οποιος μου παραχωρησε μια τροχοβιλα.
Το απογευμα σκανε μυτη 2 μουναρες Ελληνιδες πιτσιρικες 19-20 χρονων τις οποιες χαζευα στην κυριολεξια στη παραλια που παιζανε ρακετες και το βραδυ στο εστιατοριο του καμπιγκ.
Εκει την πεσανε σε ενα κακομουτσουνο Αλβανο πιτσιρικα, που ειχε εκει στο καμπιγκ ο φιλος μου για καθαρισμους και θεληματα. Παρτουζα τις επαιρνε το κωλοπαιδο καθε μερα. Λες νατανε πορνοσταρ;  χα χα χα
------------------
Το τριτο κουφο που μουρχεται τωρα στο νου... Στο Αμστερνταμ στα κοκκινα φαναρια δυο Ελληνιδες τουριστριες που η μια προσπαθει να πεισει την αλλη να παρουνε μαζι μια πουτανα παρτουζα.
Τελικα η μια δεν δεχτηκε και η αλλη πηγε στο μπουρδελο και περασε μεσα. Καναμε πως χαζευαμε με ενα φιλο που ημασταν μαζι και περιμεναμε να βγει... Βγηκε μετα απο περιπου μιση ωρα και ελαμπε απο χαρα....  Τι διαολο... πορνοσταρ και αυτες;  χα χ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μπειτε στο Booking.com  και καντε μια υποθετικη κρατηση στο Τοκυο 23 με 27 Δεκ και θα δειτε τιμες. Απο 270 τα 3στερα εως περιπου 1000 ευρω τα 5στερα για 4 μερες.
Αλλαξτε τις ημερομηνιες σε 30 Δεκ με 3 Ιαν και τα ιδια ξενοδοχεια θα τα δειτε με τιμες καπου 700 ευρω τα 3στερα και 3-5 χιλιαδες τα 5στερα για 4 μερες.
Τα 3στερα οπως εχω πει ειναι καπου 12 μ2 αντε 14 μ2 μαζι με το μπανιο.
Ενα ημιδιπλο κρεβατι και ενα μικρο γραφειακι.... αλλα παντα πιτζαμες πανω στο κρεββατι. Λιτα πραγματα....
-------------------
Καπου ναφερθηκε οτι οι ιαπωνες δεν γαμανε... Μεγα λαθος....
Δεν ξερω αν η νεα γενια εχει αποβλακωθει με τα κινητα και το νετ.
Μουχει πει γειτονας που τωρα ειναι 80 χρονων συνταξιουχος Πρωτος Μηχανικος στα καραβια οτι μεχρι το 1975 που συναντουσε Ιαπωνες ναυτικους στα λιμανια, ητανε μεγα γαμηκουλες, και οταν ο Ιαπωνας ηθελε γυναικα, την επαιρνε. Ξοδευαν πολυ παραπανω απο οτι ηταν να ξοδεψει ενας Ελληνας.

------------------
Καπου επισης αναφερθηκε οτι Ιαπωνιδες ειναι ψυχρες η κατι τετοιο.
Μεγα λάθος.... Καυλοραπανα ειναι και ανωμαλιαρες.....
Ειχα παει με Ιαπωνιδα ποιο παλια, αλλα και προσφατα ειχα μια εμπειρια με Ιαπωνιδες...
Μεναμε διπλα-διπλα σε ξενοδοχειο εκτος Ελλαδος και η γνωριμια εγινε στο μπαλκονι, οπου καθε πρωι επινα τον καφε μου και καπνιζα. Δεν ειμαι μουρνταρης, αλλα αυτες μου ζητησανε φωτια, δινοντας μου αφορμη για κουβεντα.
Φαγαμε μαζι το βραδυ, πληρωσα εγω με το ζορι το λογαριασμο διοτι θελανε να πληρωσουνε τα δικα τους ξεχωριστα, και αν και δεν το περιμενα αποδεχτηκαν την προσκληση μου να πιουμε αλλο ενα μπουκαλι κρασι -που προμηθευτηκα απο καβα- στο δωματιο μου. Φυσικα πηρα 3 μπουκαλια, αλλα εκ των υστερων διαπιστωσα οτι μαλλον δεν χρειαζοταν το κρασι για να τις ριξω στο κρεββατι.
Γουσταριζα ποιο πολυ την μια οποτε την πηδουσα πιο πολυ, και καποια στιγμη η αλλη αρχισε να διαμαρτυρεται. Τελος παντων μετα απο 3 μερες ευτυχως φυγανε διοτι με φερανε στα ορια μου. Δεν ειμαστε δα και 20 χρονων....
--------------------
Οι Ασιατισες και δη οι Ιαπωνιδες γουσταρουν πολυ την πίπα, μα παρα πολυ. Δεν υπαρχει Ασιατισα που δεν θα κανει πιπα με απολυτη ευχαριστηση.....

Φιλε ασχετο αλλα ξεροχυνω με υπογραφη σου :heavymetalbig:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.397
Πόντοι
506
Kι εμένα ναυτικός μου έλεγε για μία γιαπωνέζα που τα είχε. Του έστελνε γράμματα επί πολλά χρόνια και ή μάνα του τα πέταγε στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή το έμαθε αλλά ήταν αργά.

Σε γενικές γραμμές οι ιαπωνες πάσχουν από έντονη υπογεννητικότητα καί είναι εθισμένοι στο cyber sex κι έτσι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.397
Πόντοι
506
Λογω κωλοδουλειας που εχω γυρισει την Ανατολη για σχιστοματες συστηνω ανεπιφυλακτα Βιετναμεζες τα κανουν ολα και σε στραγγιζουν ....  :tn04:
Chow Kit και Pudu , Kuala Lumpur. 10-15 ευρώ παζαρεψιμα.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
φιλος μου ειχε παει τοκιο για ένα χρονο για μια μετεκπαιδευση στη δουλεια του.στον ένα χρονο ειχε ρηξει 2 ιαπωνεζες.στο σεξ ελεγε δεν ελεγαν πολλα πραγματα απλα ηταν λεει διατεθειμενες ολη μερα να τις εχεις γυμνες στο κρεβατι και να τις κανεις ότι γουστάρεις.ο φιλος μου εβγαλε ολη την ανωμαλια του.επισης μου ειπε ότι είναι και μη μου απτου και γενικα ευαίσθητες και αρρωστιάρες.

Tsoutsouvroutzou

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Με τα καλα του δηλαδη και τα κακα του. Αυτο με το cyber sex δυστυχως το εχουν ολοι στην Ασια. Αλλα σα γυναικες, γνωμη μου, θεωρω πως ειναι τοπ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
φιλος μου ειχε παει τοκιο για ένα χρονο για μια μετεκπαιδευση στη δουλεια του.στον ένα χρονο ειχε ρηξει 2 ιαπωνεζες.στο σεξ ελεγε δεν ελεγαν πολλα πραγματα απλα ηταν λεει διατεθειμενες ολη μερα να τις εχεις γυμνες στο κρεβατι και να τις κανεις ότι γουστάρεις.ο φιλος μου εβγαλε ολη την ανωμαλια του.επισης μου ειπε ότι είναι και μη μου απτου και γενικα ευαίσθητες και αρρωστιάρες.

Μπορεις να μου το κανεις ψιλά;
Τι πρεπει δηλαδη να κανει μια γκομενα για να "λεει πολλά" στο γαμηση;

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Μπορεις να μου το κανεις ψιλά;
Τι πρεπει δηλαδη να κανει μια γκομενα για να "λεει πολλά" στο γαμηση;
ηταν περισσοτερο παθητικες παρα να παρουν αυτές πρωτοβουλίες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για να λεει πολλα στο γαμησι μια πρεπει να δινει κωλο , να τα καταπινει και να δεχεται και γκολντεν σαουερ.
αλλιως πιπα και μουνι κανουν ολες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
οι Ασιατισες δεν μου αρεσουν αλλα Γιαπωνεζα δεν εχω παρει και ειναι το απωθημενο μου , να τη χυσω στα ματια θελω πιο πολυ ... γουσταρω τις πορνοδιαστροφικες φατσες τους.
καλη πιπα οι ασιατισες δεν νομιζω , δεν εμεινα ποτε ευχαριστημενος ... ουτε στο γαμησι γενικα ,μου τη δινει αυτο το παιδικο που βγαζουν.
Χρησιμες πληροφοριες απο το θρεντ ,ετοιμαζομαι για Τοκυο το καλοκαιρι αν δεν υπαρξει καποιο απροοπτο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στην Ιαπωνια οπως και στις περισσοτερες χωρες υπαρχουν αρκετες ομορφες ντοπιες γυναικες.

Σε επιπεδο στατιστικων μεσων ορων ασφαλως και δεν μπορεις να βρεις τον αριθμο ομορφων γυναικων που βρισκεις στα Σλαβικα μουνολιβαδα. Ουτε και μπορεις ασφαλως να τις συγκρινεις ως σωματοτυπους

Αν ομως ψαξεις μεθοδικα και εξυπνα θα βρει ομορφες γιαπωνεζες. Και αυτες ειναι πολυ ιδιαιτερες. Κυριως γιατι ειναι εγκεφαλικες και ξερουν να  ιντριγκαρουν τον αντρα τοσο σεξουαλικα οσο και γενικοτερα με ασυνηθιστους για τη δυση τροπους.

Και αυτο για κατι "βαρεμενους" οπως η αφεντια μου που εχω βαρεθει τις περισσοτερες γυναικερς φυλες του κοσμου εχει ιδιαιτερη αξια !! :grin:

Περα απο τη ποσοτητα και τη ποιοτητα υπαρχει και η ιδιαιτεροτητα.

Πρεπει ομως να εχει καποιος την εμπειρια και να ειναι σχετικα ανοιχτομυαλος για να μπορεσει να την εκτιμησει.

Αν καποιος ολη του τη ζωη εχει μαθει να τρωει μονο σε σουβλατζιδικα δεν θα εκτιμησει ουτε καν θα δοκιμασει το γευμα ενος γκουρμε εστιατοριου. Και αν ποτε το δοκιμασει θα σχολιαζει το μεγεθος των μεριδων. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτο δεν εχει αξια.

Καλο ειναι καποιος να δοκιμαζει νεες "γευσεις". Παντος ειδους !! :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Φιλε Mind που εχουμε και την κοινη εμπειρια απο την Βουδαπεστη του 88 ,τα σλαβικα μουνολιβαδα δεν συγκρινονται κατα την γνωμη μου με οπουδηποτε αλλου.
Παντως ειμαι φαν των γκουρμε εστιατοριων και ειδικα των γιαπωνεζικων :grin: οποτε μου δινεται η ευκαιρια δεν την αφηνω να παει χαμενη ,σου προτεινω ανεπιφυλακτα το sushisamba του Λονδινου αν δεν το εχεις επισκεφθει ηδη φυσικα.

Καταλαβαινω οτι υπαρχει μια αντιφαση μεσα μου γιατι οπως προειπα ενω δεν μου αρεσουν οι ασιατισες με εξιταρουν πολυ οι γιαπωνεζες ,προφανως ειναι αυτη η ιδιαιτεροτητα που αναφερεις και που αισθανομαι οτι αυτες την εχουν σε μεγαλο βαθμο.
Μενει να αποδειχτει και στην πραξη αυτο , ελπιζω συντομα :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.948
Πόντοι
3.656
Στην Ιαπωνια οπως και στις περισσοτερες χωρες υπαρχουν αρκετες ομορφες ντοπιες γυναικες.

Σε επιπεδο στατιστικων μεσων ορων ασφαλως και δεν μπορεις να βρεις τον αριθμο ομορφων γυναικων που βρισκεις στα Σλαβικα μουνολιβαδα. Ουτε και μπορεις ασφαλως να τις συγκρινεις ως σωματοτυπους

Αν ομως ψαξεις μεθοδικα και εξυπνα θα βρει ομορφες γιαπωνεζες. Και αυτες ειναι πολυ ιδιαιτερες. Κυριως γιατι ειναι εγκεφαλικες και ξερουν να  ιντριγκαρουν τον αντρα τοσο σεξουαλικα οσο και γενικοτερα με ασυνηθιστους για τη δυση τροπους.

Και αυτο για κατι "βαρεμενους" οπως η αφεντια μου που εχω βαρεθει τις περισσοτερες γυναικερς φυλες του κοσμου εχει ιδιαιτερη αξια !! :grin:

Περα απο τη ποσοτητα και τη ποιοτητα υπαρχει και η ιδιαιτεροτητα.

Πρεπει ομως να εχει καποιος την εμπειρια και να ειναι σχετικα ανοιχτομυαλος για να μπορεσει να την εκτιμησει.

Αν καποιος ολη του τη ζωη εχει μαθει να τρωει μονο σε σουβλατζιδικα δεν θα εκτιμησει ουτε καν θα δοκιμασει το γευμα ενος γκουρμε εστιατοριου. Και αν ποτε το δοκιμασει θα σχολιαζει το μεγεθος των μεριδων. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτο δεν εχει αξια.

Καλο ειναι καποιος να δοκιμαζει νεες "γευσεις". Παντος ειδους !! :grin: :grin:
  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
σωραιος ρε μιντ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε Mind που εχουμε και την κοινη εμπειρια απο την Βουδαπεστη του 88 ,τα σλαβικα μουνολιβαδα δεν συγκρινονται κατα την γνωμη μου με οπουδηποτε αλλου.
Παντως ειμαι φαν των γκουρμε εστιατοριων και ειδικα των γιαπωνεζικων :grin: οποτε μου δινεται η ευκαιρια δεν την αφηνω να παει χαμενη ,σου προτεινω ανεπιφυλακτα το sushisamba του Λονδινου αν δεν το εχεις επισκεφθει ηδη φυσικα.

Καταλαβαινω οτι υπαρχει μια αντιφαση μεσα μου γιατι οπως προειπα ενω δεν μου αρεσουν οι ασιατισες με εξιταρουν πολυ οι γιαπωνεζες ,προφανως ειναι αυτη η ιδιαιτεροτητα που αναφερεις και που αισθανομαι οτι αυτες την εχουν σε μεγαλο βαθμο.
Μενει να αποδειχτει και στην πραξη αυτο , ελπιζω συντομα :grin:

Καλημερα φιλε !! :hi:

Εχω δουλεψει ενα χρονο στο city αλλα αρκετα χρονια πριν και δεν το ξερω το sushisamba. Οταν ξαναπαω θα το τιμησω.

Οι καταστασεις που καποιοι μεγαλυτεροι ζησαμε πιο παλια στην Ανατολικη Ευρωπη απλα δεν θα ξαναυπαρξουν πιστευω.

Οποιος ψαχνει βρισκει. Για να σου δωσω μια ιδεα. Η κοπελιτσα  στη φωτογραφια ειναι απο πατερα γιαπωνεζο και μητερα απο τη Σανγκαη. Εχει ομως γιαπωνεζικα χαρακτηριστικα για αυτους που ξερουν. Τη γνωρισα στη Μπανγκκοκ που δουλευε για 1 χρονο με αποσπαση απο τη δουλεια της.

Τωρα που το σκεφτομαι Γιοκοχαμα δεν εχω παει!! :grin:  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι φωτογραφιες δεν φαινονται και γραφει 0 κιλομπαητ, ξαναποσταρε τις ολες να παρουμε και ματι και καμμια ομορφη γιαπωνεζα ειναι σπανιο ειδος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom