αυτα μου λες και δε μπορω να σε ξεχασω!
Μου λειπεις.. δευτερα καφε κανονισε! Χρωσταω κ κατι οργασμους!! :-*
αυτα μου λες και δε μπορω να σε ξεχασω!
επαγγελματικους?Μου λειπεις.. δευτερα καφε κανονισε! Χρωσταω κ κατι οργασμους!! :-*
Έτσι είναι.Σωστό.Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι γι τιποτα στη ζωη ποσο μάλλον για την ψυχολογία ενος ανθρώπου κ το το τι εχει στο μυαλό του...δεν μπορει να μπει σε νορμες ουτε να αναλυθεί συμφωνα με τα δικα μας προτυπα κ δεδομένα. ...
Επειδή μου έχει τύχει να γνωρίσω από πολύ κοντά μια κοπέλα στα 30+ που κάποια στιγμή της ζωής της έκανε βίζιτες , σε πολύ κλειστό κύκλο είναι αλήθεια , εννοώ των 15 ατόμων περίπου (ο καλός φίλος που μου την είχε γνωρίσει μπορεί να μου το επιβεβαιώσει ή όχι σε pm) , συμπέρασμα δεν έχω βγάλει.
Επειδή το έχω κουβεντιάσει μαζί του , νομίζω ότι οι απόψεις μας για τον λόγο που την οδήγησε στην βίζιτα, έχουν κάποια απόσταση.
Για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα , η κοινή παράμετρος σχεδόν πάντα είναι το χρήμα.
Μετά μπαίνουν πολλές ακόμα παράμετροι που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα και τις ειδικές συνθήκες στη ζωή της γυναίκας.
Για την συγκεκριμένη η οποία ήταν και είναι πλούσια!!!!!!!!!! , εγώ πιστεύω ότι οι λόγοι ήταν το πήδημα , το οποίο της άρεσε υπερβολικά !!!!!!!! και τ ότι ήθελε να μετρήσει το πόσο άξιζε σαν γυναίκα. Όμως το χρήμα δεν ΄ταν ο λόγος.
Έτσι νομίζω τελικά και σίγουρος δεν είμαι. Προσπάθησα πολλές φορές να την κάνω να μου ανοίξει την καρδιά της αλλά δεν το κατάφερα. Οι λόγοι που μου έδινε δε μ έπεισαν.
Τώρα το πώς αντιπαρέρχονταν το γεγονός ότι πηδήχτηκε με γέρους και κακάσχημους άντρες , πώς άντεχε να τους τσιμπουκώνει και να ανοίγει τα πόδια... τί να πω....μεγάλη άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή.
Σ' αυτό προσωπικά διαφωνώ. Χωρίς να τις έχω θεοποιήσει, με ενδιαφέρουν ως συν-άνθρωποι. Γι' αυτό και συνήθως συζητώ μαζί τους αν υπάρχει διάθεση και χρόνος. Μια φορά κατακαλόκαιρο, μου έτυχε με βρεθώ με Ελληνίδα άματερ cg και μετά το ραντεβού να βγούμε για φαγητό. Πίστεψέ με η συζήτηση μαζί της ήταν πολύ ουσιαστικότερη απο πολλές άλλες παρά την αντιδιαμετρικά αντίθετη ζωή που είχαμε.Ποιους μπορεί να ενδιαφέρει η ζωή των CG? Φαντάζομαι αυτούς που τις έχουν θεοποιήσει, τις έχουν εξιδανικεύσει μέσα από τις συναλλαγές μαζί τους. Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά, πιο βατά και πιο καθημερινά απ΄οσο φαντάζεται ο καθένας μας. Δεν κρύβει ούτε μυστήρια ούτε τίποτα το διαφορετικό.
Απλώς όλες αυτές δίνουν ή νομίζουν οτι δίνουν την παράσταση της ζωής τους. Οταν κλείσουν τα φώτα όμως θα αποκαλυφτεί το τεράστιο κενό και τα πολλά λάθη. Και τότε την θέση των πολλών "αν" θα την πάρουν οι δικαιολογίες και οι χαρακτηρισμοί. Ισως κάποτε ο μόνος κριτής να τις δικαιώσει και να τις απαλλάξει από τις τύψεις. Αυτοί που πέρασαν από πάνω τους ήταν απλώς καμουφλαρισμένα χαρτονομίσματα. Πιθανών πολλοί από αυτούς να ήθελαν και κάτι παραπάνω... Όμως τα καράβια αν και αράζουν σε ασφαλή λιμάνια, είναι φτιαγμένα για να ταξιδεύουν.
συμφωνω....Σ' αυτό προσωπικά διαφωνώ. Χωρίς να τις έχω θεοποιήσει, με ενδιαφέρουν ως συν-άνθρωποι. Γι' αυτό και συνήθως συζητώ μαζί τους αν υπάρχει διάθεση και χρόνος. Μια φορά κατακαλόκαιρο, μου έτυχε με βρεθώ με Ελληνίδα άματερ cg και μετά το ραντεβού να βγούμε για φαγητό. Πίστεψέ με η συζήτηση μαζί της ήταν πολύ ουσιαστικότερη απο πολλές άλλες παρά την αντιδιαμετρικά αντίθετη ζωή που είχαμε.
Συγκρινεις τελείως διαφορετικά πράγματα! Το ίδιο ειναι "βρισκω πλούσιο γκόμενο" και το ιδιο "γινομαι πουτανα"? Seriously? Πρακτικά δεν εχουν καμια σχέση. Στην πρωτη συμβιβαζεσαι μεν με εναν γκομενο που δεν πολυθες , εχεις να κανεις με εναν ανθρωπο ομως, τον οποίο γνωριζεις , τον συνηθιζεις και με τον οποίο μπορεις και να δεθεις ενδεχομένως. Πολλές κιόλας μπορει να ψαρώνουν και με την εξουσια-χρήμα και να τον βρισκουν γοητευτικό. Εν πάσει περιπτώσει, δεν εξεταζουμε την ηθική πλευρα του θέματος. Το ιδιο ειναι αυτο με το να τσιμπουκωνεις και να γαμιεσαι με κάμποσους αγνωστους καθε μερα?!
Παιδια αν ηταν τοσο ευκολο οσο το λέτε και ειδικα τωρα με την κριση θα γίνονταν όλες call girls! Δε σου λέω πολλά-πολλά κιόλας, 50-60 ευρω τη φορά να παίρνεις , που ειναι η minimum ταριφα απ'οτι εχω δει , με 3 μονο ραντεβου την εβδομαδα βγαζεις ενα 600άρι-700άρι το μηνα! Αν εισαι και ομορφη παίρνεις 100 ευρω και 6 ραντεβού τη βδομαδα....2400 το μηνα! Μεσ'την κριση, και γαμώ τα λεφτά με ελάχιστο κόπο. Γιατι δεν το κάνουν όλες, ή εστω πολλές? Φυσικά γιατι για μια φυσιολογικη κοπελα που ειναι στα καλά της αυτο το πράγμα ειναι αδιανόητο!