Νέα

Η ζωή μετά την πορνεία – Τι κάνουν οι ιερόδουλες όταν γεράσουν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tolispss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως για τα κοριτσια, το happy end συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Στατιστικά ελάχιστες επανέρχονται σε φυσιολογική ζωή, γιατί εκτός από διάφορα παθολογικά (εξασθένηση ανοσοποιητικού κλπ), έχουν κυρίως τεράστια ψυχολογικά προβλήματα. Οπότε αν προλάβουν να γεράσουν, οι περισσότερες είναι για ψυχίατρο. Αρκετές μπλέκουν με περιθωριακούς τύπους και με ναρκωτικά. Τη Τζούλια την είδατε φαντάζομαι..
Έχει υπολογίσει κανείς με πόσους μπορεί να έχει πάει μέσα σε 3-5 χρόνια μια πόρνη; Αν μιλάμε για 10 χρόνια; Εντωμεταξύ γλυκαίνονται με τα λεφτά και δεν ξεκολάνε με τίποτα, ακόμα κι αν λένε ότι το κάνουν για λίγο καιρό να μαζέψουν λεφτά. Εγώ ξέρω μια που ξεκόλησε (έγινε φίλη μου και μου είπε την ιστορία της), όμως ήταν πόρνη για 2 χρόνια μόνο (δεν πρόλαβε να συνηθίσει), ήταν μορφωμένη με σπουδές και ξεκίνησε αμέσως μια κανονική δουλειά.
 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Περιορισθήτε στο θέεμα του θρεντ. Όταν γεράσουν λέει.
 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
2.314
Like
28
Πόντοι
16
Τέτοιο νήμα και να μην υπάρχει ποστ του Απόλυτου;;;;;;;;;; :huh: :huh: :huh: :huh:

τυπε με ολα αυτα τα πορνογκρανια που εχει το αρθρο που εβαλε ο αντισθενης,θα ελεγε κανεις οτι το θρεντ δημιουργηθηκε εξ'αρχης για τον απολυτο.και ιεροδουλες,και γκρανια  :rockon: :rockon: :rockon:
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Αν εχουν βγαλει φραγκα κια τα εχουν καβατζοση παιρνουν καλα....φυσικα εχουν ιδιοτικο ψυχιατρο...αν δεν εχουν βγαλη η ταχουν φαει....προνειας βιβλιαριο και  ψ ν α ..... Ενα 2 τις εκατο παντρευονται και κανουν παιδια....και ξεκοβουν.....το υπολοιπο 50 τις εκατο φευγη απο ναρκοτικα....απο ασθενειες και απο προαγογους  :rockon:
 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Πάντα θα υπάρχουν γεροντολάγνοι που θα τις γαμάνε και θα τις χύνουν στα μούτρα και 120 να φτάσουν.
Εμένα αυτό που με παραξενεύει είναι πως στο διάολο μία που βγάζει 100-150 ευρώ την ημέρα (μιλάω για μπουρδέλο και να είναι μέτριας εμφανίσεως) από τα 20της μέχρι τα 40 να ΜΗΝ έχει κάνει ένα γαμημένο κομπόδεμα.Η μόνη λογική εξήγηση που δίνω είναι πως τέτοια βλήματα που είναι είτε τους τα τρώνε οι αγαπητικοί είτε τα τρώνε οι ίδιες σε αμάξια/λούσα.
Πως διάολο γίνεται όλες αυτές στη Διδύμου/Καλύμνου/Ρεμουνδου κτλπ να δουλεύουν στα 50 τους ένας Θεός ξέρει,εκτός και αν έχουν βάλει σκοπό να περάσουν αυτόν εδώ σε κατοχή χρήματος

etiquette_with_smaug_by_justjingles-d6y48qn.jpg
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Η απάντηση στο ερώτημα του θέματος είναι από όλα έχει ο μπαξές.
Παρακάτω οι κατηγορίες

1.Υπάρχουν γυναίκες που συνεχίζουν μέχρι τα γεράματά τους να κάνουν την ίδια δουλειά απευθυνόμενες σε πουρόλαγνους που δεν είναι και λίγοι. 2.Υπάρχουν γυναίκες που υπό το βάρος των ψυχολογικών τους προβλημάτων καταντούν ψυχοπαθείς, η  ναρκομανείς η και τα δύο. 3. Υπάρχουν γυναίκες που κολάνε σε ένα ( η και περισσότερους σε διαφορετικές εποχές ) νταβάδες οι οποίοι τις στιβουν σαν λεμονόκουπες και τις πετάνε. 4. Ύπάρχουν όμως και κάποιες που επενδύουν σωστά τα χρήματα που βγάζουν νέες, και το γυρίζουν σε κάτι άλλο επαγγελματικά έξω από το χώρο του σεξ. 5. Υπάρχουν και κάποιες γάτες που πετυχαίνουν ένα καλό γάμο χρησιμοποιώντας την καλή τους εμφάνιση και τη κάνουν από το χώρο τη κατάληλη στιγμή ( νωρίς και όσο περνάει η μπογιά τους ).

Ο άνθρωπος είναι ο αρχιτέκτονας της ζωής του. Οι γυναίκες αυτές προικίζονται με ένα προσόν. Την εμφάνισή τους. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μυαλό τους το πως θα χρησιμοποιήσουν το προσόν τους. Από στατιστικής απόψεως η ωραία εμφάνιση και το γερό μυαλό πολύ σπάνια συμβαδίζουν πράγμα που φαίνεται από το πως καταλήγουν οι περισσότερες γυναίκες του χώρου δηλαδή στις κατηγορίες 1-3 που γράφω παραπάνω.

Η κατηγορία πάντως που πραγματικά πολύ δύσκολα εξηγείται είναι η 3. Οι γυναίκες δηλαδή που κάποιος νταβάς τις βγάζει στο κλαρί πουλώντας τους έρωτα.

Κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί, κυρίως παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαινεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θυληκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος, αλλά πιστέψτε με υπάρχει.

Η ανάλυση του φαινομένου σε άλλο σημείο γιατί μπορεί να έχω γίνει ήδη κουραστικός. .

 

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πολύ ενδιαφέρον θέμα
Να προσθέσω τα εξής :
Κάποιες γίνονται οι ίδιες ιδιοκτήτριες οίκου ανοχής
Κάποιες κάνουν κάποια επένδυση με την καβάτζα τους ( πχ σαλέ στην Αράχωβα .. ονόματα δεν λέμε)
Κάποιες ειδικά στο εξωτερικό γίνονται Αφέντρες και συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά για αρκετά χρόνια μέχρι να γεράσουν εντελώς
( πχ Κλαίρη απο Βουλιαγμένης και Μαρία απο Καλλιθέα )
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
Κάποιες ειδικά στο εξωτερικό γίνονται Αφέντρες και συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά για αρκετά χρόνια μέχρι να γεράσουν εντελώς
με μεγαλη ζητηση στον Ευρωπαΐκο Βορρα...κυριως σε Γερμανια. :grin: ;)
 

koen1977

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Μηνύματα
21
Like
4
Πόντοι
0
:2on1:υπάρχει και σχετικό ντοκιμαντέρ που πραγματευεται το ίδιο θέμα
επειδή δεν έχω βρει ακόμα ελληνικούς υπότιτλους δεν το έχω δει
 

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Μηνύματα
279
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα που είδα της φωτό συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν ιερόδουλες 86 ετών. Γάμησε τα, τι κάνουν οι τανες όταν γεράσουν; :zfuck:
 

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Οι εξυπνες εκει γυρω στα 30 - 35 αλλαζουν σελιδα στην ιστορια της ζωης τους, παντρευονται και κανουν οικογενεια... Ξερω 2 μεχρι στιγμης η μια πλεον αρκετα μεγαλη με παιδι και εγγονια η αλλη στα 35 παντρευτηκε πριν 2 χρονια.Υπαρχουν βεβαια και αυτες που νομιζουν πως τα νιατα και το χρημα θα ειναι για παντα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom