Νέα

Η ξενέρωτη Βαλεντίνα (μετέπειτα Στεφανία)!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Φιλάρα συμφωνώ μαζί σου με 1000! έχω γράψει και σχετικά post στα thread που λες!
Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που πληρώνουν όσο-όσο για την ΚΩΛΑΡΑ της!

:bigdick:

Παραθέτω σχετικά thread & post για την Βαλεντίνα χάριν ανακεφαλαίωσης:
(Προτείνω συγχώνευση με αυτό λόγω ίδιου θέματος)

Άλλα:

Ανακεφαλαίωση πορείας:
1) Ξεκινησε το 1999-2000 απο το 40 στη Φυλης
2) Μεταξουργειο Λεωνίδου και Κολωνού
3) Τελευταιος χρόνος: στουντιο Αριστομενους 72 και κατοπιν Βριλησσου 60...
όποιος ξέρει κάτι ας γράψει μάγκες!
:helpplea:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Σωστός ο seducer - το thread συγχωνεύτηκε (έκανα και "μείξη" των τίτλων).

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Εγώ την έχω γαμήσει δύο φορές στα : Φυλης 104 πάροδος και Κολωνού 32Β. Πολύ χάλια όλο μη και μη ήτανε. Τη δευτέρη φορά έφαγε το σκαμπιλάκι της και δεν την χάλασε καθόλου.  :2funny: :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μάλλον τα κονομοισε και σταμάτησε...Όποιος τη βρει ας πει...Καλό μουνάκι και ελληνίδα!

Ναι ελληνίδα  όχι τίποτα ιδιαίτερο , εγω τι γνώρισα απο Φωκαίας που ξεκίνησε  μ' εκείνο του παπαπούστη που πέθανε απο έιτζ, απλά από τις πολλές φορές που την είχα πάρει ήταν πιο προσιτή, μόνο που την αργούσα και καμιά φορά δυσανασχετούσε χωρίς να το δείχνει.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ναι ελληνίδα  όχι τίποτα ιδιαίτερο , εγω τι γνώρισα απο Φωκαίας που ξεκίνησε  μ' εκείνο του παπαπούστη που πέθανε απο έιτζ, απλά από τις πολλές φορές που την είχα πάρει ήταν πιο προσιτή, μόνο που την αργούσα και καμιά φορά δυσανασχετούσε χωρίς να το δείχνει.
Ειχε δουλεψει ποτε Φωκαιας η Στεφανια(Βαλεντινα)? :huh:  Για ποιο τσατσο λες φιλε?Δε θυμαμαι την περιπτωση  :think:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ειχε δουλεψει ποτε Φωκαιας η Στεφανια(Βαλεντινα)? :huh:  Για ποιο τσατσο λες φιλε?Δε θυμαμαι την περιπτωση :rockon:

Ενα ψηλό που πήγεναι για παπάς και τα παράτησε δεν θυμάμε όνομα τώρα

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παντως ρε παιδια η Στεφανια καπου πρεπει να ειναι...ΔΕ μπορει...εν τω μεταξυ η μαλακια με τις πιο πολλες υπηρεσιες  στα στουντιο που ρωταω κατα καιρους,ειναι οτι αν ρωτησεις που πηγε,ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ παρα διαφορες αερολογιες,ενω παιζει και να ξερουν...Αυτη ειναι μια κατασταση που μερικες φορες με εκνευριζει...αντιμετωπιζουν τον πελατη σαν καποιον που ψαχνει απλα μουνοτρυπα,να γαμησει για να φυγουν τα χοντρα,γειωνοντας τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος...Σου λεει:'Κυριος,αυτη εχουμε,κοψε το λαιμο σου...'Εγω πολυ θα εκτιμουσα την ειλικρινια παντως...και οχι την επιτηδευμενη παραπληροφορηση...λες και θα με χασουν απο πελατη αν μου πουν που ειναι η Στεφανια...και η καθε 'εξαφανισμενη' κοπελα...(βλεπε Σονια απο Λελας Καραγιαννη...το τι εχω ακουσει κι απο εκει,δεν περιγραφεται...)

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Παντως ρε παιδια η Στεφανια καπου πρεπει να ειναι...ΔΕ μπορει...εν τω μεταξυ η μαλακια με τις πιο πολλες υπηρεσιες  στα στουντιο που ρωταω κατα καιρους,ειναι οτι αν ρωτησεις που πηγε,ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ παρα διαφορες αερολογιες,ενω παιζει και να ξερουν...Αυτη ειναι μια κατασταση που μερικες φορες με εκνευριζει...αντιμετωπιζουν τον πελατη σαν καποιον που ψαχνει απλα μουνοτρυπα,να γαμησει για να φυγουν τα χοντρα,γειωνοντας τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος...Σου λεει:'Κυριος,αυτη εχουμε,κοψε το λαιμο σου...'Εγω πολυ θα εκτιμουσα την ειλικρινια παντως...και οχι την επιτηδευμενη παραπληροφορηση...λες και θα με χασουν απο πελατη αν μου πουν που ειναι η Στεφανια...και η καθε 'εξαφανισμενη' κοπελα...(βλεπε Σονια απο Λελας Καραγιαννη...το τι εχω ακουσει κι απο εκει,δεν περιγραφεται...)

Αυτή που μπορεί να ξέρει κάτι είναι η τσατσά στο κολωνου 32β i think. μ' αυτην δουλευε.

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
'Αμα την είχε πηδήξει κι ο παπαπούστης που πέθανε από ειτζ τη γαμήσαμε....Μήπως γι αυτό χάθηκε? :headbang:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
'Αμα την είχε πηδήξει κι ο παπαπούστης που πέθανε από ειτζ τη γαμήσαμε....Μήπως γι αυτό χάθηκε? :headbang:

Μη φοβάσε δεν έχει τίποτα η κοπέλα δεν έκανε χωρίς προφύλαξη , άλλωστε πριν ένα μήνα έκανα και αυτή την εξέταση  και είναι όλα καλά συναγωνιστή,

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μη φοβάσε δεν έχει τίποτα η κοπέλα δεν έκανε χωρίς προφύλαξη , άλλωστε πριν ένα μήνα έκανα και αυτή την εξέταση  και είναι όλα καλά συναγωνιστή,

Χαιρομαι αδερφε!!Καλή συνέχεια εύχομαι!!!! :rockon:Θυμάμαι πράγματι ότι προσεχε η συγκεκριμένη...Μια φορά στο 32β μου ζήτησε να αλλάξουμε δωμάτιο επειδή ειχε λεκέ το σεντόνι από προηγούμενο...Που ξέρεις όμως τι κάνει εκτός δουλειάς??Τεσπά ετσι κι αλλιώς σκουφωμένοι γαμάμε....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
H κοπελα ειναι κορμαρα, λαμπαδα.
Αλλα ειναι επιπλο. Ανυπαρκτη στο δωματιο.
ΤΗν πηρα μια φορα πριν 2-3 χρονια.
Απο τοτε την εχω πετυχει πανω απο 10 φορες
αλλα προσπερασα. Δεν αξιζει παρα μονο για 15χρονους
πιτσιρικαδες που χυνουν μολις δουν βυζακια.

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
H κοπελα ειναι κορμαρα, λαμπαδα.
Αλλα ειναι επιπλο. Ανυπαρκτη στο δωματιο.
ΤΗν πηρα μια φορα πριν 2-3 χρονια.
Απο τοτε την εχω πετυχει πανω απο 10 φορες
αλλα προσπερασα. Δεν αξιζει παρα μονο για 15χρονους
πιτσιρικαδες που χυνουν μολις δουν βυζακια.
Τελευταια την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά? :dancing: :dancing:τη γαμαω και ανύπαρκτη!για να γαμήσω πάω όχι για καφέ...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τελευταια την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά? :dancing: :dancing:τη γαμαω και ανύπαρκτη!για να γαμήσω πάω όχι για καφέ...
Πες τα ρε συν-άρρωστε!  :rockon:
Γαμώ την πουτάνα μου γαμώ!
Όποιος έχει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ας μιλήσει ρε παιδιά.
Έχω αρρωστήσει τόσα χρόνια χωρίς την κωλάρα της!
:bigdick:

OP
OP
MaximusChris

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Παίδες κανένα νέο απο την πανέμορφη Βαλεντίνα έχουμε???

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παίδες κανένα νέο απο την πανέμορφη Βαλεντίνα έχουμε???

H τσα^2 από Κολωνού 32 κάτω, που δούλευε παλαιότερα (η γιαγιά με το λευκό μαλλί) μου είπε ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε την δουλειά.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
H τσα^2 από Κολωνού 32 κάτω, που δούλευε παλαιότερα (η γιαγιά με το λευκό μαλλί) μου είπε ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε την δουλειά.
Κρίμα! Κρίμα και άδικο!
Αυτή τη σπάνια κωλάρα να την χαίρεται μόνο ένας!
Αχ ρε Βαλεντίνα! Να σε έβρισκα μια φορά ακόμη και ας πάει και το γαμωδάνειο! Θα πλήρωνα όσο-όσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom