Νέα

Η trans που έδινε βιταμίνες....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
:pipa1:
Ημουν σταθερός στις περιπέτειές μου με τραβεστί. Αν και αραίωσα τα ραντεβού μου, φρόντιζα σε τακτά χρονικά διαστήματα να ξεκλέβω λίγο χρόνο. Το έβλεπα σαν δώρο προς τον εαυτό μου. Σαν ικανοποίηση του ανομολόγητου πάθους μου. Είχαν περάσει ήδη 18 χρόνια από την πρώτη μου εμπειρία με trans. Τότε δεν υπήρχε καν internet. Λίγα χρόνια μετά, γύρω στο1997 είχα την ευκαρία να κατεβάζω εικόνες από το πρωτόγονο internet και να ικανοποιώ τα περίεργα γούστα μου. Θυμάμαι την Olivia Love και την Lisa Lawrence που με συντρόφευαν στις μοναχικές μου αναζητήσεις. Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το internet έγινε broadband και οι ταινίες με shemale κυκλοφορούσαν κατά δεκάδες. Αυτό βέβαια άνοιξε και τους σεξουαλικούς μου ορίζοντες, αφού τις ανωμαλίες που παρακολοθούσα online ήθελα να τις κάνω και live. Από το internet πλέον, έκλεινα και τα ανώμαλα ραντεβού μου. Έτσι λοιπόν τηλεφώνησα σε μια «κοπέλα» που υπόσχοταν πιο προχωρημένα πράγματα.
-Μωρό μου δυστυχώς είμαι εκτός Αθηνών. Για την ακρίβεια είμαι στην Γερμανία. Γράψε όμως το τηλέφωνο μιας φίλης μου, που γουστάρει τα αυταρχικά.
Λίγα λεπτά αργότερα τηλεφώνησα και έκλεισα ραντεβού με την Στέλλα για το επόμενο πρωί κατά τις 11:00. Ήταν μια βολική ώρα. Δεν θα με αναζητούσε κανείς αφού δικαιολογήθηκα στην δουλειά.
Την άλλη μέρα, βρέθηκα να ανηφορίζω την Μπενάκη με το ταξί. Σταμάτησα στον αριθμό που μου είπε η Στέλλα και σε λίγα λεπτά βρισκόμουν στην πόρτα του διαμερίσματός της στον ημιόροφο.
Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρυσα ένα gothic πιπίνι γύρω στα 20. Ήταν μελαχρινή με θεϊκό πρόσωπο και σώμα. Αν δεν ήξερα ότι ήταν trans σίγουρα θα την περνούσα για γυναίκα. Δεν είχε μεγάλο στήθος, αλλά τα πόδια της και το πρόσωπό της ήταν απίστευτα. Φορούσε μάυρες δικτυωτές κάλτσες και ψηλοτάκουνες μπότες, μίνι φούστα και ένα δικτυωτό μπουστάκι που άφηνε την λεπτή μέση εκτεθειμένη.
-Μίλησα με την Νικόλ στην Γερμανία και μου είπε ότι γουστάρεις αυταρχικά, μου είπε.
-Ναι έχω αρκετές εμπειρίες αλλά ποτέ δεν είναι αργά για καινούριες φάσεις, απάντησα.
-Τι σου αρέσει;
-Με εσένα θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Όλα επιτρέπονται. Κάνε ότι γουστάρεις.
Η Στέλλα το έπιασε το νόημα. –Βγάλε τα ρούχα σου εκτός από το σλιπάκι και γονάτισε στα τέσσερα, με διέταξε.
Εγώ την υπάκουσα όλο προσμονή και γονάτισα μπροστά της με το πρόσωπό μου κοντά στις μπότες της.
-Ξεκίνα το γλύψιμο, μου είπε και μου έδωσε μια βουρδουλιά στο κώλο με ένα μικρό μαστίγιο που είχε πάρει από ένα συρτάρι.
Ο πόνος με διέγειρε και ξεκίνησα να γλύφω τις μπότες. Για να πω την αλήθεια δεν γουστάρω να γλύφω ένα κομμάτι δέρμα, ωστόσο η φάση ήταν πολύ γκαβλωτική γιατί το πιπίνι ήταν θεϊκό.
Αφού έγλειψα τις μπότες για αρκετή ώρα, με διέταξε να ξεκουμπώσω το φερμουάρ τους στο εσωτερικό μέρος. Όλο λαχτάρα ξεκίνησα να ξεκομπώνω το φερμουάρ από κάθε μπότα γλύφοντας και μυρίζοντας ταυτόχρονα, την υπέροχη γάμπα που αποκαλύπτοταν. Όταν της έβγαλα την πρώτη μπότα έγλειψα  με επιμέλεια το κάτω μέρος του ποδιού της και τα δάκτυλα, μυρίζοντας ταυτόχρονα την μεθυστική μυρωδιά του δέρματος και του ιδρώτα. Η αίσθηση των ποδιών της μέσα στο δικτυωτό καλσόν ήταν απίστευτη. Είχα γκαβλώσει ήδη και η Στέλλα το παρατήρησε.
-Γκάβλωσες πουτανάκι; μου είπε και κατευθύνθηκε πάλι προς το συρτάρι. Έβγαλε ένα δονητή και του φόρεσε καπότα.
Δεν χρειαζόταν να καταλάβω για πού προορίζοταν. Όπως ήμουν στα τέσσερα, είδα τα πόδια της να κατευθύνονται προς τα πίσω μου. Αισθάνθηκα το χέρι της να μου κατεβάζει το σλιπάκι από την πίσω μεριά. Ένιωσα την άκρη του δονητή στον πρωκτό μου. Η πίεση μεγάλωσε και την κατάλληλη στιγμή τον έχωσε όλο μέσα. Αν και είχα αρκετό καιρό να το κάνω, τον πήρα σχετικά εύκολα. Μετά ξανανέβασε το σλιπάκι αφήνοντας τον δονητή να με γεμίζει συνέχεια  αφού τον σταματούσε το σλιπάκι μου.
Ήδη πρέπει να άφηνα σταγόνες σπέρματος από την γκάβλα, όταν την είδα να κάθεται στον καναπέ και να με καλεί κοντά της κάνοντας νεύμα με το δάχτυλό της.
-Ξεκίνα από τα πόδια μου πάλι, με διέταξε.
Εγώ σύρθηκα ανυπόμονα προς το μέρος της και αισθανόμουν τον δονητή να με ανοίγει σε κάθε βήμα που έκανα γονατιστός.
Έφθασα κοντά της και ξεκίνησα να ξαναπολαμβάνω τα υπέροχα πόδια της μέσα στις διχτυωτές κάλτσες. Ανέβαινα σιγά σιγά φροντίζοντας μην αφήσω κανένα σημείο που να μην έχω γλείψει. Έφθασα στο μαύρο διαφανές στριγκ της, που δεν είχε βγάλει. Μπορούσα να διακρίνω τι παίζοταν πίσω από το δαντελωτό ύφασμα. Είχε γκαβλώσει και η πούτσα της εκτείνοταν προς το πλάι. Χωρίς να χάσω χρόνο παραμέρισα το κιλοτάκι και τον πήρα στο χέρι μου. Ήταν τελείως ξυρισμένος και αξιοπρεπέστατος σε μέγεθος, γύρω στα 18 εκατοστά. Ξεκίνησα να τσιμπουκώνω την πανέμορφη trans ενώ ο δονητής εξακολουθούσε να με ανοίγει. Την έγλειφα και κοιτούσα το θυληκό της πρόσωπο. Ξαφνικά με έσπρωξε με το πόδι της. –Πήγαινε στην γωνία γονατιστός, με δίεταξε. Εγώ απορημένος αλλά όλο λαχτάρα, την υπάκουσα.
Ήρθε μπροστά μου με τον πούτσο της προτεταμένο και μου τον ξαναέδωσε στο στόμα. Ξεκίνησε να κινεί την λεκάνη της και να κρατάει με το χέρι της τα μαλλιά μου. Μου γαμούσε το στόμα ενώ ήμουν ανήμπορος και εγκλωβισμένος στην γωνία του δωματίου. Τα χέρια μου κρατούσαν τα υπέροχα κωλομέρια της. Ο δονητής τόση ώρα ήταν μέσα μου. Μάλλον τον είχε ξεχάσει, σκέφτηκα, αλλά δεν με πολυπείραζε. Κάποια στιγμή πήρα την πρωτοβουλία και με τον δείκτη μου παραμέρισα το στριγκάκι. Μετά της έβαλα κωλοδάχτυλο. Είχε τέλεια και σφιχτή σουφρίτσα. Αφού άφησα το δάχτυλό μου μέσα για αρκετή ώρα το έβγαλα και το έφερα μπροστά μου. Στην συνέχεια το έβαλα στο στόμα μου ταυτόχρονα με το γκαβλί της.
–Αυτό  θέλεις πουτάνα; μου είπε και με μία κίνηση γύρισε και μου πρόταξε τον κώλο της. –Γλύψε την κωλοτρυπίδα μου, είπε και με μία κίνηση μου την έφερε στο στόμα.
Εγώ θολωμένος από την γκάβλα έχωνα μέσα την γλώσσα μου όσο μπορούσα. Οι ήχοι που έβγαιναν ήταν αστείοι, αλλά η γκάβλα να γλύφω την πιτσιρίκα trans, με είχε κάνει να ξεχάσω τα πάντα, όχι όμως τον δονητή που αισθανόμουν σε κάθε μου κίνηση. Όση ώρα την έγλειφα από πίσω, εκείνη έπαιζε με τον πούτσο της. Ξαφνικά τη αισθάνθηκα να τραβιέται και να γυρνάει απότομα. Κατάλαβα τι θα συμβεί και μισόκλεισα τα μάτια. Σε πολύ λίγο αισθάνθηκα κάτι καυτό στο μάγουλό μου. Έχυνε στο πρόσωπό μου. Αφού με έχυσε, μάζεψε με τον ακόμη γκαβλωμένο πούτσο της όσα χύσια μπορούσε από το πρόσωπό μου και μου τα έδωσε στο στόμα. Ότι απέμεινε το μάζεψε με το δάχτυλό της και μου το έδωσε και αυτό για γλύψιμο.
-Πάρε την βιταμίνη C, μου είπε και γέλασε.
Μόλις τηςκαθάρισα καλά τον υπέροχο πούτσο, με διέταξε να ξαπλώσω ανάσκελα στην μέση του δωματίου. Ζαλισμένος από την γκάβλα το έκανα και έχασα την οπτική επαφή μαζί της. Σε λίγο ήρθε, και στάθηκε όρθια από πάνω μου, με το κεφάλι μου ανάμεσα στο κάτω μέρος των ποδιών της. Το γκαβλί της ακόμα ήταν σε στύση.
Η θέα της πανέμορφης trans να κάθεται όρθια πάνω από το πρόσωπό μου με απογείωσε. Ξεκίνησα να την παίζω ανελέητα χωρίς ακόμη να βγάλω το σλιπάκι αφού ο δονητής είχε γίνει μέρος του σώματός μου.
-Άνοιξε το στόμα σου, ώρα για την βιταμίνη D, μου είπε. Αισθάνθηκα το καυτό της υγρό στο στήθος και πολύ γρήγορα κατευθείαν στην τρύπα του στόματός μου. Το κάτουρό της είχε γλυκιά γεύση και στην κυριολεξία με έλουσε.  
-Πιες την βιταμίνη σου πουτάνα, μου είπε.
Όσο με κατουρούσε εγώ τον έπαιζα μέχρι που έχυσα. Πρέπει να έχυσα άπειρη ποσότητα αφού το μωρό ήταν από τα πιο γκαβλωτικά που είχα δοκιμάσει, ενώ ο δονητής πίεζε σταθερά τον προστάτη μου.
-Σήκω όρθιος και γύρνα, με διέταξε.
Την υπάκουσα. Μου κατέβασε πάλι το σλίπ και με μία κίνηση έβγαλε τον δονητή.
-Μην χαίρεσαι δεν θα σε γαμήσω σήμερα, ίσως την επόμενη φορά. Αρκετές βιταμίνες πήρες από το στόμα.
Δυστυχώς δεν υπήρχε επόμενη φορά γιατί απ’ ότι έμαθα έφυγε και αυτή στην Γερμανία. Θα έπρεπε να βρω κάποια άλλη για να εξασκηθώ στα νέα κόλπα που μάθαινα από το internet. Και δεν θα αργούσα…..        
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
να αλλαχτει ο τιτλος....παραπλανα οτι ειναι ιατρικο θρεντ
 

Επισκέπτης
Παλι αυτος ο μικρος θεουλης?
Σημερα δεν εχω χρονο,αυριο ομως θα το διαβασω το πρωι με τον καφε.
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
με καυλωσες ασχημα ανωμαλο αγορι
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
:2funny: εχει δικιο και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι ιατρικο !!! αλλα αμεσως μετα καταλαβα οτι δεν ειναι αφου το γραφεις ΕΣΥ !!!
ρε μαν βιταμινες του κωλου θα δινει μαλλον αυτη η τρανς
 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.965
Like
1
Πόντοι
16
Καλή προσπάθεια, αλλά η δεύτερη που έγραψες δύσκολα να ξεπεραστεί!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:kissass: :kissass:
:pipa1:
Δυστυχώς δεν υπήρχε επόμενη φορά γιατί απ’ ότι έμαθα έφυγε και αυτή στην Γερμανία. Θα έπρεπε να βρω κάποια άλλη για να εξασκηθώ στα νέα κόλπα που μάθαινα από το internet. Και δεν θα αργούσα…..        
Σαν απειλή ότι θα γράψεις και άλλα,ακούγεται αυτό!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.202
Like
12
Πόντοι
16
φιλε δωσε μας και αλλες ανωμαλες γαμωιστοριες :cum: γουσταρουμε
με καυλοσε η ιστορια σου τρελο αγορι
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.460
Like
803
Πόντοι
96
Τι Καβάφης και τι Καζαντζάκης! Τι Σεφέρης και τι Ελύτης!Εσύ τους ξεπέρασες όλους .Μπράβο .Νόμπελ και πάλι Νόμπελ!Εσύ χάνεσαι σε αυτή την ιστοσελίδα.Πρέπει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.Χάνεσαι εσύ εδώ!  :lheel:
 

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.202
Like
12
Πόντοι
16
nickgreekgr περιμενουμε την επομενη :fuck2:
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
ρε τον Στελλα.....
 
OP
OP
nickgreekgr

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Ποδολαγνοι ετοιμαστείτε. 
 
OP
OP
nickgreekgr

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Για όσους παίρνουν συμπληρώματα διατροφής. Το καλύτερο...
:cum:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom