Νέα

Η σύγχρονη - άρρρωστη Ελλάδα - Φρίκη στα μάτια του επσικέπτη .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mια χαρα ειναι η Αθηνα δε λεω. Οταν ομως σφαξανε τον ανθρωπακο για μια καμερα φριξατε και ωριοσασταν. Τοτε δεν ηταν μια χαρα η Αθηνα ?
Αμ την πηρα νωρις χαμπαρι τη δουλεια, την κοπανησα και ησυχασα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σφερδεκλε και απολυτε η μαλακια με τετοιους τυπους ειναι οτι προσβαλλονται ευκολα
και μετα δεν σου μιλανε. Κριμα που δεν τον εχουμε απο κοντα να πεφταν τιποτα ψιλες
"γιατι δεν μιλας ρε μαλακα?" πααααααφ παρε μια χαχχαχαχαχα

εκει θα αναγκαζοταν  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mια χαρα ειναι η Αθηνα δε λεω. Οταν ομως σφαξανε τον ανθρωπακο για μια καμερα φριξατε και ωριοσασταν. Τοτε δεν ηταν μια χαρα η Αθηνα ?

και εξω γινονται αυτα τυπε.
Ειναι αναλογα την γειτονια που θα πας.
Στο Γιοχανεσμπουργκ δεν πλησιαζεις καν στο κεντρο.
Ειναι ισοδυναμο με ολο το κεντρο εδω και τις περιοχες Θησειο , μοναστηρακι κτλπ
εδω δεν πας μονο Ομονοια βραδυ.

Αμερικη τα ιδια... κακοφημες συνοικιες εχει παντου
απλα εχουν βαλθει τωρα δημοσιογραφοι και ΟΛΟΙ να ριξουν τον γιωργακη  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σφερδεκλε και απολυτε η μαλακια με τετοιους τυπους ειναι οτι προσβαλλονται ευκολα
και μετα δεν σου μιλανε. Κριμα που δεν τον εχουμε απο κοντα να πεφταν τιποτα ψιλες

τυπε θα επρεπε να προσεχουμε μην μας εκανε μηνυση :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ο τιποσ ειναι θεοσ!μιποσ ξερουμε ποσ λεγοντε αυτεσ οι τενιεσ μπασ και τισ βρο στο βιντεο κλαμπ να τισ δο?
ι σε καπιο σαιτ αμα ξερισ να τισ εβλεπα!οτι ξερισ γραφτο χιστι μου!!!ποροθικα με το τσιρτσιναμπα!

Death Wish 1 2 και 3.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Καλύτερα αντάρτης στα βουνά, παρά σκλάβος στην πόλη.

Με την γαλλίδα το μιλφ, τι έκανες τελικά την  :knockinb: ή έπινες μπύρες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε θα επρεπε να προσεχουμε μην μας εκανε μηνυση :2funny:

Την μηνυση επρεπε να την κανω εγω πρωτος
που εχω αποκτησει ψυχολογικα προβληματα και εφιαλτες
βλεποντας το σουλουπι του καθημερινα  :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Οχι βια στον Αβραμη.
Απλα τωρα εχει βρει φιλαρακια στο τσατ και παιζει.
Υπομονη.

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η ελλάδα δεν συμμετέχει στο ευρωπαικό κεκτημένο ... δεν εχει ευρωπαικο χαρακτήρα περισσότερο με ανατολίτικο παζάρι φέρνει ....

οι αλλοδαποί, τα ναρκωτικά, η εμφανής ψυχοπάθεια πλέον ..... πλήρης παρακμή ....

η πολη σε αρρωσταίνει οι άνθρωποι σε κουράζουν ολα μα ολα βρωμάνε .....

πως ζειτε εδώ ?  δεν λυπάστε τους απογόνους σας ?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Οπως θα ξέρετε μερικοί , μένω στην οδό Φυλής , στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας.
Κοινώς στα μπουρδέλα.

Η λύση είναι μία.Κυκλοφορούμε με μηχανάκια με τους φίλους μου και κλωτσάμε Πάκηδες.

Στο σπίτι μου κατουράνε και χέζουν μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας.Ρουμανογυφτάκια βιάζουν ότι τετράποδο κινείται.Και Σωμαλοί και Κούρδοι μου βιάζουν την προσωπικότητα.Παραθέτω παλιότερα:

Μένω ΠΑΝΩ στην οδό Φυλής , εκεί που αρχίζουν τα μπουρδέλα , όπως ειπα και πριν εδώ και 20+ χρόνια.

Είμαστε οι τύποι που μας βλέπετε να περπατάμε έχοντας για χέρια μας ψώνια ή κυκλοφορούμε με μέλη της οικογένειας μας και σας κανουμε να αναρωτιέστε για το τι είμαστε ενώ κάνετε τσάρκα.Οι τύποι με τα καροτσια λαικής την Τετάρτη το μεσημέρι στην Φυλής.

Παιδί μικρό γυρνούσα από τα αγγλικά και πρεζόνια βαρούσαν ένεση πάνω στη φλέβα της ψωλής τους έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας μου...

Πουτάνες (τότε μουνάρες) να φιλάνε στο μάγουλο τον χοντρό τσάτσο που άραζε σε σκαμπό Ιουλιανού + Φυλής...

Οι γκόμενες που έφερνα σπίτι και τα έβλεπαν όλα αυτά και με ρωτούσαν " ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ?" και εγώ να φουσκώνω σαν παγώνι από την περηφάνια.

Η Φυλιανή ζωή χαρακτηρίζεται από περιπέτεια , σκληραγώγηση του χαρακτήρα και ψυχικά εφόδια που σε συντροφεύουν για πάντα.Το τι έχουν δει τα μάτια μου από βρέφος μέχρι και τώρα δεν περιγράφονται. Σαν τώρα θυμάμαι εκείνο το βράδυ που πήγαινα σε πάρτυ γενεθλίων σε πρώιμη τάξη του δημοτικού σε σπίτι φίλου μου και περνώντας από το ύψος της Διδύμου  στους κάδους σκουπιδιών , αντίκρισα μία σακούλα παραφουσκωμένη με καπότες γεμάτες χυσοαμολάδα , που είχε μόλις πετάξει μια τσατσά. Ηταν φλέγον θέμα στις παιδικές μας συζητήσεις για εβδομάδες.

Κοπάνες από το σχολείο και μπουρδελότσαρκες πρωί πρωί , συνεταιρικά ΠΡΟ-ΠΟ με νταβάδες που μένανε στην πολυκατοικία μου , Πακιστανοί που έμπαιναν στην είσοδο του σπιτιού μου και έχεζαν τσιρλιό δίπλα από το ασανσέρ , έμποροι ναρκωτικών και μπούκες από ΟΠΚΕ 4 η ώρα τα χαράματα και τους έψαχναν αν τους κρύψαμε στο σπίτι , διμοιρίες ΜΑΤ σε διάφορα επεισόδια στη Βιλλα Αμαλίας , μαχαιρωμένοι Κούρδοι στο Γκευ Μπαρ στην Φυλής , γέρος πρεζάκιας που συστηματικά έπαιρνε φόρα και έσκαγε με την πλάτη πάνω σε 20 αμάξια στη σειρά και τα βαθούλωνε και τελικά τον τσιμπήσαμε , ένας θείος μου πάρκαρε το ΦΟΡΝΤ ΜΟΝΤΕΟ του Φυλής μία μέρα για επίσκεψη και όταν εφυγε το βρήκε χυμμένο στην τάπα της βενζίνης από τύπο που τον έπαιζε και τον ειδαν περίοικοι.

Αμέτρητα πράγματα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση εμένα και των Φυλιανών μου φίλων που μας έκαναν παρανοϊκούς χούλιγκανς και συμπλεγματικά υποκείμενα που βρίσκουν διέξοδο μόνο στις γκόντζο πορνοταινίες και το κικ μποξινκ.

Ζούμε στο σκοτάδι και κανείς δεν ξέρει για εμάς.Κανείς δε σκέφτεται εμάς όταν ανακουφίζει τις μπάλες του δίνοντας ακάποτο τελειωτικό στη Διδύμου ή όταν κατουράει πίσω από κάποιο αμάξι λίγο πριν γαμήσει.Σας βλέπουμε...και σας κάνουμε λέιζερ από το μπαλκόνι...

Φυλής και Φερρών , το υπέροχο λειβάδι...Ενα οικόπεδο με γκρεμισμένο σπίτι στο οποίο βρίσκουν ανακούφηση δεκάδες πρεζόνια πρωί βράδυ...

Το μίνι μάρκετ στο ίδιο σημείο με τους Ρώσσους που παίρνουν μπύρα με 20 λεπτά...

Η πιτσαρία που πλέον έκλεισε με τους ρουμάνους και το κύκλωμα 80 ατόμων που έκλεβαν...

Αγνές στιγμές του να ζεις σε αυτό το μέρος...

Η ηδονή του να μυρίζεις κατρουλίλα βαλκάνιων κατακαθιών...Μμμμμμμμ.....

Πραγματική ευλογία η λαϊκή της Τετάρτης... Δεκάδες Πακιστανοί και γύφτοι που σέρνονται σαν τις σάπιες μπεκάτσες για να φάνε ένα μανταρίνι.

Το γκέυ μπαρ στη Φυλής προς Ηπείρου... Κάθε βράδυ τσακωμοί και σπασμένα αμάξια από πούστηδες....

Μου αρέσει.

Τον τελευταίο καιρό , με τη δολοφονία του γείτονα κλπ , η γειτονιά μας γνωρίζει μεγάλη άνθιση.Καθημερινή κλωτσοπατινάδα σε τελευταίους Πακιστανούς , επεισόδεια με αναρχικούς στη Βίλλα Αμαλίας , τύπος να ταμπουρώνεται σε εγκαταλελειμένο σπίτι με Καλάσνικοφ και ΟΠΚΕ να κάνουν εισβολή και τελικά να συλλαμβάνουν ιρακινά πρεζόνια.

Μια μέρα είχα φέρει μία γκόμενα να τη γαμήσω στο σπίτι μου (ενώ στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν η μάνα μου).

Ενώ της πάταγα το μπούτσο μέσα της στο δρόμο μαχαιρώθηκαν κάτι Ιρακινοί - Αφγανοί και φώναζαν ακατάληπτα πράγματα.Ολο το περιστατικό πέρασε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο μου και ακούγονταν όλα καθαρά.Η γκόμενα φρίκαρε και μάλλον δε θα τη ξαναγαμήσω (σπίτι μου).

Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και να ζητήσω αποζημίωση , ώστε να γαμάω στο ΜΗΔΑΣ ΧΟΤΕΛΣ στην Ερυθραία?

Κατά τα άλλα , στο υπέροχο λειβάδι (Φερρών και Φυλής) καυκάσια πρεζόνια αναζητούν λίγη ζεστασία μέσα στης φυλωσίες των δέντρων , καθώς βαράνε την πρεζούλα τους.Στην τελευταία σκούπα που πραγματοποίησαν δυνάμεις καταστολείς ,ένας 40χρονος είχε μάζί μέσα στο λειβάδι το 8χρονο κοριτσάκι του , οι μπάτσοι τον έδεσαν, ήρθε η γυναίκα του και οι μπάτσοι τραβολογούσαν το κοριτσάκι φωνάζοντας στη μάνα "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΠΡΕΖΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?".

Kαι μέσα σε όλα , μετά από μερικές μέρες στο υπέροχο λειβάδι συνεπλάκησαν Χ.Α. - Αναρχικοί , με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών που κατέληξε μέσα στα σπίτια γιαγιάδων.Το λειβάδι βρίσκεται δεξιά όπως βλέπουμε στη φωτογραφία , γωνία.

GuVdZ.jpg

0PZrm.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τιποσ ειναι θεοσ!μιποσ ξερουμε ποσ λεγοντε αυτεσ οι τενιεσ μπασ και τισ βρο στο βιντεο κλαμπ να τισ δο?
ι σε καπιο σαιτ αμα ξερισ να τισ εβλεπα!οτι ξερισ γραφτο χιστι μου!!!ποροθικα με το τσιρτσιναμπα!
http://[URL unfurl="true"]www.saint.org/images/blogger/death-wish-4-charles-bronson-724713.jpg[/img[/URL]]
ειναι η σειρα ταινιων death wish  :headbang3:
ο τυπος γεμιζει με καυτο μολυβι πολλα καθικια δικε μου ;D

He's back in New York bringing justice to the streets...
If He Can't Find Justice ... He'll Make His Own!
He's Judge, Jury and Executioner!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η ελλάδα δεν συμμετέχει στο ευρωπαικό κεκτημένο ... δεν εχει ευρωπαικο χαρακτήρα περισσότερο με ανατολίτικο παζάρι φέρνει ....

οι αλλοδαποί, τα ναρκωτικά, η εμφανής ψυχοπάθεια πλέον ..... πλήρης παρακμή ....

η πολη σε αρρωσταίνει οι άνθρωποι σε κουράζουν ολα μα ολα βρωμάνε .....

πως ζειτε εδώ ?  δεν λυπάστε τους απογόνους σας ?

ειμαστε καλτ τυποι φιλε  :grin:

α τωρα σε θυμηθηκα εσενα παικτη
εισαι απο εκεινους που εμπαιναν και μας ελεγαν πως ζουν
στο εξωτερικο και βγαζουν 1000000 ευρω το μηνα και κανουν φοβερη ζωη

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

η συμπεριφορά σου ταιριάζει με το περιβάλλον που ζεις ....

μια απο τα ίδια ....

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπως θα ξέρετε μερικοί , μένω στην οδό Φυλής , στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας.
Κοινώς στα μπουρδέλα.

Η λύση είναι μία.Κυκλοφορούμε με μηχανάκια με τους φίλους μου και κλωτσάμε Πάκηδες.

Στο σπίτι μου κατουράνε και χέζουν μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας.Ρουμανογυφτάκια βιάζουν ότι τετράποδο κινείται.Και Σωμαλοί και Κούρδοι μου βιάζουν την προσωπικότητα.Παραθέτω παλιότερα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ......

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Mην παπαγαληζουμε
1)Ελληνας. Μην μπερδευουμε και αποκαλουμε Ελληνες τους νεοελληνομαιμουδες Μογγολοεβραιοτουρκο...σπορους.
2)Αστυνομια. Φυσικα και δεν την ενδιαφερει γιατι ειναι ολα τα ανω...ενας Ελληνας πραγματικος ΠΟΤΕ δεν θα χτυπουσε      αλλον Ελληνα
3) Στρατος. Μια απο τα ιδια
4)Εισαγγελεις-δικαστες. Επισης!!!
5)εκκλησια. αλλο κακο, φυσικα Επισεις!!!!

Ο Ελληνας δεν μπασταρδευεται, ουτε κανει αλλαξοκολιες....

Αν σκεφτητε τα ανω κακα....θα καταλαβετε αρκετα οπως και γιατι δεν εχουν πεταξει τα 301 περιττωματα ακομα(μας κλεβουν ανοιχτα), τα περιττωματα που μας κουβαλησαν(και τους πληρωνουμε και απο πανω).....αν τα καταλαβετε μετα....Τα λογια θα ειναι περιττα....
ενα τελευταιο...Ο Ελληνας δεν εχει λεφτα ο νεομαιμουελληνας ειναι Glamouros

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και εξω γινονται αυτα τυπε.
Ειναι αναλογα την γειτονια που θα πας.
Στο Γιοχανεσμπουργκ δεν πλησιαζεις καν στο κεντρο.
Ειναι ισοδυναμο με ολο το κεντρο εδω και τις περιοχες Θησειο , μοναστηρακι κτλπ
εδω δεν πας μονο Ομονοια βραδυ.

Αμερικη τα ιδια... κακοφημες συνοικιες εχει παντου
απλα εχουν βαλθει τωρα δημοσιογραφοι και ΟΛΟΙ να ριξουν τον γιωργακη  :grin:

ΚΑΙ ΘΕς ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom