Ρεστα δινει παλι το αποψινο επεισοδιο
1ος παιχτης ο Δημητρης 22 ετων εργατης σε βιομηχανια
Κατω ο μπαμπας, η νυφη και μια ξαδερφη...
-Το πρωτο πραμα που σκεφτεσαι μετα το σεξ ειναι να... αλλαξεις τα σεντονια?
-Ναι!
Αληθεια!
(Δεν θα ηταν καλυτερα να εβγαζε τα παπουτσια πριν πεσει στο κρεβατι?)
-Εχω μια εμμονη με την καθαριοτητα
Μαν: -Αυτο το σκεφτεσαι και ...κατα τη διαρκεια του σεξ?
-Οχι!
(Φανταστειτε να το σκεφτοταν!!!!!!!!!!!
-Αχ! Τι μου κανεις παιδαρε?
-Σου αλαζω τα σεντονια, μανα μου!)
-Σου αρεσει να βλεπεις συχνα ταινιες πορνο?
-Ναι
Αληθεια!
-Μονος σου?
-Εξαρταται κι απο την παρεα!
(Βλεπει μονο τσοντες στις οποιες ...ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα σεντονια οι πρωταγωνιστες μετα την πραξη!)
-Εχεις αυτοικανοποιηθει μπροστα στην καμερα του κομπιουτερ σου συνομιλωντας στο ιντερνετ?
-Ναι!
Αληθεια!
(-Τι επαθε η συνδεση? Επεσε? γιατι μου βγαζει την "ασπρη οθονη")
Στο τελος κι αφου εκανε ΡΟΜΠΑ την γυναικα του αδερφου του λεγοντας οτι ειναι κατωτερη του, του εχει κανει μαγια και οτι τον παντρευτηκε για τα λεφτα του, αποχωρησε με 25.000Ε
Τη στιγμη που κατεβαινε απο το πλατω ακουστηκε η φωνη του πατερα του να λεει:
"Ιουδα!"
Επομενη παιχτρια η Δημητρα, 23 ετων δασκαλα χορου, αρτι χωρισμενη απο τον αραβωνιαστικο της...
Κατω ειναι η μαμα της, μια φιλη της κι ενας φιλος της
-Θα ηθελες να εχεις πιο μεγαλο στηθος?
-Ναι
Αληθεια!
-Ε, προσπαθω!
(Πως δηλαδη?)
-Καθυστερεις να κανεις σεξ στην αρχη καθε σχεσης σου (ενω το θελεις) προκειμενου να σχηματισουν "καλη εικονα" για σενα οι συντροφοι σου?
-Ναι
Αληθεια!
(Ε, μην με πουν και "πουτανα")
-Πιστευεις οτι με το σεξ θα μπορουσες να κερδισεις οποιονδηποτε αντρα εβαζες στο ματι?
-Ναι
Αληθεια!
(Το καλο τσιμπουκι ειναι το μυστικο! τιποτ'αλλο!)
-Θα χαιροσουν αν η φιλη σου η Κατερινα παντρευοταν πριν απο σενα?
-Οχι
Αληθεια!
(Ετσι οπως καθυστερεις το θεμα "σεξ", η Κατερινα θα βρει τον γαμπρο πρωτη!)
-Κατα τη διαρκεια του σεξ κανεις χορευτικες φιγουρες?
-Ναι!
Αληθεια!
Μανωλιδου: -Δηλαδη τι κανεις περιπου? (για να τις κανω κι εγω στον Αδωνι...) Δεν μπορω να φανταστω χορευτικες φιγουρες εν ωρα... "δρασης"! (πως τα λεει ετσι η μπουμπουκα?) Πιανει αυτο το συστημα? (Επιμενει η Μανωλιδου!!!!)
-Πιανει!
-Αρεσει? Εντυπωσιαζει? (Θελει να μαθει η Ευγενιτσα! Χαρα που θα κανει το βραδυ ο Αδωνις!!!)
-Ναι!
-Μηπως μετα οι συντροφοι σου θελουν μετα να μαθουν κι εκεινοι χορο? (ωραια! Το βραδυ βαλε κατω τον Αδωνι και μαθε του... χορο! Αμ τι! Μονο αυτος θα σε πρηζει κατα τη διαρκεια του σεξ με τα αρχαια του Ελληνικα? "Τι σου ποιω, μητηρ μου?")
-Ως δασκαλα χορου εχεις "αγιξει" μαθητη σου περισσοτερο απ οσο χρειαζοταν?
-Ναι!
Αληθεια
-Ποσο περισσοτερο? (Δηλαδη η Ευγενια ρωταει αν "τον χουφτωσες"? "Χουφτωσ' τον!")
-Ε, οχι και στο μαξιμουμ!
-Στο μινιμουμ... (Εσυ Ευγενια εισαι ικανοποιημενη με το... μινιμουμ?) Το καταλαβε ή περασε απαρατηρητο? Και γιατι τον αγγιξες περισσοτερο απ οσο επρεπε?
-Εχει "ερεθιστει" μαθητης σου την ωρα που χορευατε τανγκο?
-Ναι
Αληθεια!
-Το καταλαβες?
-Το καταλαβα κι εφυγε απο το μαθημα (θα πηγε στην τουαλετα να χτυπησει μια "παχια"! Εμ αυτη η συνηθεια σου να αγγιζεις φταιει!)
-Αυτο ηταν κατι που προσπαθησες εσυ ή απλως ετυχε?
-Προεκυψε! (Α, αυτος ηταν "τσακ-μπαμ"! Αναβε με την πρωτη χωρις πολυ... "αγγιγμα"!)
Τελικα πηρε τα 10.000Ε κι αποχωρησε! Μετα απο αυτην την εκπομπη, θα κανουν ουρά οι νεοι χορευτες να εγγραφουν στη σχολη της!