Νέα

Η Sophie Evans στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σχετικά  με  τη  SOPHIE EVANS
Αν δεν με  απατά  η  μνήμη  μου  η  εν  λόγω  δεν  έχει  έρθει  και  για  CITY TOUR ?

δεν νομιζω φιλαρακι να εχει ερθει με city tour διαφημισμενο απο καποιο πρακτορειο,με prive meeting το συζηταμε.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ναι ναι πηγαινετε....θα περασετε καλα!εγω παντως δεν θα ρθω..δεν μπορω τη δημοσιοτητα!
Nά έρθεις να έρθεις φράπανταρ  :-* Ο Τόνυ Ρίμπας δεν θα είναι στο κλάμπ λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και το Σοφάκι ζήτησε για παρτενέρ εσένα (χωρίς πλάκα τώρα).Διάβασε και ορισμένα post σου και υγράθηκε η κοπέλα απο τον τρόπο που τα γράφεις και τα λές :rockon: Τι της έκανες ρε πούστη μου  και δεν μπορεί να δουλέψει πλέων η γκόμενα? Πρώτα η Τζένη τώρα η Sophie Evans ποιός νομίζεις ότι είσαι? Έχουμε και εμείς ψυχή (και πουλί  :rockon:).

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Nά έρθεις να έρθεις φράπανταρ  :-* Ο Τόνυ Ρίμπας δεν θα είναι στο κλάμπ λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και το Σοφάκι ζήτησε για παρτενέρ εσένα (χωρίς πλάκα τώρα).Διάβασε και ορισμένα post σου και υγράθηκε η κοπέλα απο τον τρόπο που τα γράφεις και τα λές :rockon: Τι της έκανες ρε πούστη μου  και δεν μπορεί να δουλέψει πλέων η γκόμενα? Πρώτα η Τζένη τώρα η Sophie Evans ποιός νομίζεις ότι είσαι? Έχουμε και εμείς ψυχή (και πουλί  :rockon:).

γουσταρετε σουσουρο κωλοπαιδα,ε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εσενα θα σε ντυσω λερναια υδρα με 9 καυλια αν δεν κανεις μοκολα,και θα σε καψω σαν τον καρναβαλο στην πατρα,κωλοπαιδι έ κωλοπαιδι! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ελπιζω να μην φαμε καμια πορτα λογω του αδιαχωρητου που θα γινεται?

Επισκέπτης
εσενα θα σε ντυσω λερναια υδρα με 9 καυλια αν δεν κανεις μοκολα,και θα σε καψω σαν τον καρναβαλο στην πατρα,κωλοπαιδι έ κωλοπαιδι! :rockon: :rockon:
Προσεχε μονο γιατι ενα κεφαλι θα κοβεις και δυο θα βγαινουν. :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Οι εμφανίσεις της Sophie Evans σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη αναβάλλονται. Ισχύουν κανονικά τα show στην Αθήνα, 12 και 13 Μαρτίου.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τα τραπέζια για αυριο κλείστηκαν και το μπουρδελα.κομ θα δώσει δυναμικά το παρόν.
:)
Αναμένονται περαιτέρω συμμετοχες!

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ξεκινάμε για το μαγαζι σιγά-σιγά

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τί ώρα θα "παίξει" το σκηνικό ρε παιδιά?ξέρει κανείς?θα είναι συγκεκριμένη ώρα σαν show?νωρίς,αργά?σήμερα ανέβηκα Αθήνα και λέω να πεταχτώ μια βολτίτσα.έχω και μία ιδιαίτερη αδυναμία στην συγκεκριμένη χώρα,οπότε...!αν και γενικά έχει αρκετές Ουγγαρέζες το συγκεκριμένο μαγαζί.ή τουλάχιστον είχε,μέχρι και πριν 1-2 μήνες
τι ξέρουμε,λοιπόν?ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πληροφορία(αν και ρωτάω....τελευταία στιγμή

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όποιος δεν ήρθε έχασε.
Αλλά είναι τυχερός γιατί μπορεί να παει και σήμερα.
Η Σόφι είχε τρελλά κέφια, η Miss Devon που εμφανίζεται μαζί της είναι ένα τρελλο milf συμπατριώτισσά της μάλλον.
Την Σόφι την αδικούν τρομερά η φωτογραφίες παιδιά.
Είναι λιγότερο σκυλί και περισσότερο γλυκιά απο κοντά.
(Βγάλαμε και μια φωτογραφία μαζί)
Φωτογραφήθηκε και για κάποια εφημερίδα που ίσως κυκλοφορήσει με αφιέρωμα σε εκείνη.
Α! Ειπώθηκε από το μικρόφωνο ότι ξεκίνησε την καρριερα της από εδώ
Αυτά.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Όποιος δεν ήρθε έχασε.
Η Σόφι είχε τρελλά κέφια, η Miss Devon που εμφανίζεται μαζί της είναι ένα τρελλο milf συμπατριώτισσά της μάλλον.
Φωτογραφήθηκε και για κάποια εφημερίδα που ίσως κυκλοφορήσει με αφιέρωμα σε εκείνη.
Αυτά.
Εκανε sex show?
Τι εννοουσε οταν ελεγε οτι ξεκινησε απο εδω την καριερα της?
Εδω εφαγε τα πρωτα κουλουρακια?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
προσωπικό χορό με πελάτες έκανε?

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος δεν ήρθε έχασε.
Αυτά.
γινοταν πανικος;;;Μου τη σπανε αυτα, αμα ειναι να μην παω σημερα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σήμερα φιλαράκι δεν μπορείς να πάς με τίποτα.Βγήκαν με τον vasos να πιούνε φραπέ  :2funny:

οχι ρε,βγηκα το απογευματακι μαζι της σε κεντρικο ξενοδοχειο της συγγρου,τα ειπαμε λιγο με τον μανατζερ και συζυγο της toni ribas,μου εξιστορησε τα παιδικα της χρονια και τα εφηβικα και μεχρι εκει ολα καλα!Οταν ομως αρχισα να της εξιστορω εγω τί κανω τα βραδυα τρελλαθηκε!!!!!!δεν το πιστευε οτι συμβαινουν αυτα τα πραγματα στο ελλαντα και για την ιδιαιτεροτητα μου αυτη μου ζητησε να παμε στις αντρικες τουαλετες για να μου παιξει φραπε!οταν εγω ομως της ειπα οτι ξενερωνω με το ιδιο πεοπαιξιμο και οτι θελω πλαγιαστο πισοκωλομπρουμυτο φραπε επι τοπου στο σαλονι που καθομασταν με κοιταξε περιεργα και μου απηυθυνε τον λογο.....λεγοντάς μου.."you are a frick bastard of frapedomalakia,do something to stop this mess".Σαστισα λιγο αλλα τελικα με τον τροπο μου την αναγκασα να μου κανει "καναπεδοσαλονατο" καιφε!Μετα απο αυτο αυτοι ζήσαν καλα και μεις καυλυτερα! :boobies: :dancing: :jerking: :jerking:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Δηλαδη στην Θεσσαλονικη μουφα η  Sophie ,γιατι εδω και μερες που παιρναω απο τον Γατο δεν ειδα ουτε ενα διαφημιστικο,η ολη ιστορια μου θυμισε τον Καλιγουλα πριν 2 χρονια που θα εφερνε μια πορνοσταρ και τρελλαθηκε στην διαφημιση και τελικα ηταν μουφα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom