Νέα

η σκυλα μου τρεμει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τύπε εδω δεν εχουμε να φαμε,και εχεις και σκυλα;

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τύπε εδω δεν εχουμε να φαμε,και εχεις και σκυλα;
Αυτό ξαναπές το μεγάλε ! Λεφτά δεν υπάρχουν ούε για αστείο και κοιτάμε τα σιτιτούρια !! Πολύ απλά δε θα πληρώσει ένα σκυλί μια φορά για να βρεί την υγεία της η σκύλα του !!

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Αυτό ξαναπές το μεγάλε ! Λεφτά δεν υπάρχουν ούε για αστείο και κοιτάμε τα σιτιτούρια !! Πολύ απλά δε θα πληρώσει ένα σκυλί μια φορά για να βρεί την υγεία της η σκύλα του !!
:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστοτατος !!!!!!!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
η σκυλα μου εδω και κατι μερες ειχε βγαλει πολες τσιμπλες στα ματια κατι σαν υγρο της βαζω κοληριο εντωμεταξυ εχει ενα τρεμουλο ειδικα στο αριστερο ποδι σαν να το κουτσαινει.ακομα και τωρα που κοιμαται τρεμει και ροχαλιζει γνωριζει κανεις τιποτα;γιατι με στεναχωρει που την βλεπω ετσι

αρχή αλτσχάιμερ είναι τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:

μην μου πεις ότι  περιμένεις σοβαρή απάντηση εδώ μέσα
αν όντως σε ενδιέφερε δεν θα άνοιγες  τέτοιο θέμα εδώ  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εννοειται αμα χρειαστει κανα φαρμακο να παρω
Θα χρειαστει εξετασεις και αναλογα τι εξετασεις θα σου κοψει το κοστουμι
Παρακαλα μην χρειαστει τιποτα χειρουργεια

Ευχομαι να πανε ολα καλα

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Να πας το ζωντανό στον κτηνίατρο. Σε καμιά περίπτωση να μη δώσεις παυσίπονο χωρίς γνώμη κτηνιάτρου. Depon και ασπιρίνεις π.χ. είναι θανατηφόρα για τις γάτες (διαλύουν το σηκώτι) ... και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες παρενέργειες στους σκύλους αν δοθεί λάθος δοσολογία.

απο τις 3 η ωρα δεν κοιμηθηκα την ειχα μεσα σπιτι και την λυπομουνα την κακομοιρα που ετρεμε σκεφτηκα να της δωσω κανα παυσιπονο αλλα λεω αστο καλυτερα μην κανω καμια μαλακια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
7 μηνων ειναι τωρα σηκωθηκε βγηκε εξω αλλα κουτσαινει το αριστερο της ποδι και τρεμει και τα ματια της ειναι θολα και τσιμπλιαζουνε .παντως τρωει κανονικα
φίλε επειδή κ γω έχω σκυλάκι και θυληκό μάλιστα, σου συστήνω να την πας κατευθείαν στον κτηνίατρο για το θέμα των ματιών αλλά και για το πρόβλημα στο περπάτημα...πρέπει να το δεις άμεσα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρωτας ρε μαλακα αν ο αλλος εχει φραγκα για γιατρους...
Υπαρχουν και οι φιλοζωικες ρε που εχουν γιατρους που τα εξεταζουν δωρεαν αν δεν εχει ο αλλος λεφτα.Απο το να βασανιζεται το ζωντανο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
η σκυλα μου εδω και κατι μερες ειχε βγαλει πολες τσιμπλες στα ματια κατι σαν υγρο της βαζω κοληριο εντωμεταξυ εχει ενα τρεμουλο ειδικα στο αριστερο ποδι σαν να το κουτσαινει.ακομα και τωρα που κοιμαται τρεμει και ροχαλιζει γνωριζει κανεις τιποτα;γιατι με στεναχωρει που την βλεπω ετσι

Εχω μια φολα να σου δωσω, θα γινει καλα αμεσως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom