tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
..... μέχρι να αρχίσει να ξανακουνάει...... η γής!...... και να φτύνει ατσάλι!
;)
..... μέχρι να αρχίσει να ξανακουνάει...... η γής!...... και να φτύνει ατσάλι!
Πάει το α.
Τ β παραμένει...
Να το βρείτε μόνος σας. Είναι χρωστούμενη απάντηση σε ανταπάντηση σε άλλο νήμαχα χα μέ μπερδέψατε τώρα, καί καλά κάνατε
ρωτήστε με γιά τό β......
Έάν ένθυμούμαι .....είπατε ναί στήν έρώτηση έκείνη,Να το βρείτε μόνος σας. Είναι χρωστούμενη απάντηση σε ανταπάντηση σε άλλο νήμα
Και όμως, το συνέχισα παρακάτω.Έάν ένθυμούμαι .....είπατε ναί στήν έρώτηση έκείνη,
όπότε τί νά άπαντήσω τώρα.... Είπατε ναί !!
Άν λέγατε όχι θά άπαντούσα !!!!
κι η μεγιστη θεραπεια για να κρυψεις το ποσο ρηχες ειναι οι μαλακιες που λες,ειναι να μπαχαλευεις και να θολωνεις τα νερα τους για να μη φαινεται ο πατοςΗ μέγιστη θεραπεία γιά τόν πανικό είναι, να τόν κάνεις κομματάκια τόσο μικρά, πού νά μή τά βλέπεις....
Δε βαριέσαι, πες ότι δέν τά διάβασες....άσε που θα
ξεχυθούμε στα ίντερνέτια κι έμείς ......
κι η μεγιστη θεραπεια για να κρυψεις το ποσο ρηχες ειναι οι μαλακιες που λες,ειναι να μπαχαλευεις και να θολωνεις τα νερα τους για να μη φαινεται ο πατος
χαχαχα δε σε χαλασε...Αντε ρε γαμήσου μαλάκα !!!!!!!!!!
Ποια είναι αυτή?
ολα τα νησια μας ειναι πανεμορφα.αναλογα τι ψαχνει ο καθεναςΗ Ρόδος είναι το ωραιότερο νησί της Ελλάδας, ακόμη και τώρα που την κάψανε.
[size=7pt](δεν είμαι Ροδίτης)[/size]
Ακριβώς, η Ρόδος συνδυάζει τα πάνταολα τα νησια μας ειναι πανεμορφα.αναλογα τι ψαχνει ο καθενας
εχω περασει αξεχαστα στο φαληρακι.εφτιαχνα κανα ρεντ σκουτερακι και εκανα κονε με αγγλιδες ετσιΑκριβώς, η Ρόδος συνδυάζει τα πάντα
η αληθεια ειναι φιλε μου οτι αν ψαξεις σε πολυ βαθος εχουν ψυχικα αποθεματα κρυμενα :oΒλέπεις; ;)
Και οι Αγγλίδες έχουν το μεγάλο καλό ότι είναι ανοιχτοί άνθρωποι και μπορείς να τις γνωρίσεις εις βάθος
Δεν είμαι δυστυχώς αρκετά προικισμένος ώστε να μπορώ να φτάνω τόσο βαθειάη αληθεια ειναι φιλε μου οτι αν ψαξεις σε πολυ βαθος εχουν ψυχικα αποθεματα κρυμενα :o
Kαλα...χαλαρωσε...Ακριβώς, η Ρόδος συνδυάζει τα πάντα
σ ωραιοςΔεν είμαι δυστυχώς αρκετά προικισμένος ώστε να μπορώ να φτάνω τόσο βαθειά