Νέα

Η Πτήση PIA PK667 της Pakistan Airlines κατέπεσε με 47 άτομα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Αναφέρομαι σε ATR-42...Αν το θεωρείς επικίνδυνο να μην μπεις..Εγώ έχω μπει πολλές φορές και το βρίσκω μια χαρά...
Σαν αεροπλανο μια χαρα ειναι
Λιγακι γκαντεμικο ομως

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Eδω το ATR ειχε προβλημα με τον εναν κινητηρα
Οι πιλοτοι συμφωνα με το checklist επρεπε να τον κλεισουν
Αλλα εκλεισαν τον κινητηρα που λειτουργουσε κανονικα :S

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πού το είδες αυτό;Η PIA έχει πτήσεις προς όλες τις μεγάλες πόλεις του Πλανήτη.

Πράγματι έγινε ένας αποκλεισμός το 2007 αλλά μετά από κάποιο διάστημα ξανα επιτράπηκε στην εταιρεία να ξαναπετάξει χρησιμοποιώντας το σύνολο του στόλου της.

On 29 November 2007, the EU completely removed the ban and PIA's entire fleet was permitted to fly to Europe

Οπότε ταξιδεύουμε άφοβα πλέον και με την Pakistan αλλά και με την Bangladesh airways!

:priest:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Eδω το ATR ειχε προβλημα με τον εναν κινητηρα
Οι πιλοτοι συμφωνα με το checklist επρεπε να τον κλεισουν
Αλλα εκλεισαν τον κινητηρα που λειτουργουσε κανονικα :S
Και τι σχέση έχει το αεροπλάνο με τα λάθη των χειριστών;Και το Airbus 330 της Air France έπεσε στον Ατλαντικό από λάθος του πληρώματος.Αυτό δεν καθιστά το αεροπλάνο ως κακό.Ούτε την εταιρεία φυσικά όταν έχει τόσες πτήσεις καθημερινά χωρίς προβλήματα.

Πράγματι έγινε ένας αποκλεισμός το 2007 αλλά μετά από κάποιο διάστημα ξανα επιτράπηκε στην εταιρεία να ξαναπετάξει χρησιμοποιώντας το σύνολο του στόλου της.

On 29 November 2007, the EU completely removed the ban and PIA's entire fleet was permitted to fly to Europe

Οπότε ταξιδεύουμε άφοβα πλέον και με την Pakistan αλλά και με την Bangladesh airways!

:priest:

Δε σε υποχρεώνει κανείς να ταξιδέψεις με κάποια από αυτές τις εταιρείες.Άλλωστε αν δεν έχεις δουλειά στο Πακιστάν και το Μπαγκλαντές δε θα τις χρησιμοποιήσεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και τι σχέση έχει το αεροπλάνο με τα λάθη των χειριστών;Και το Airbus 330 της Air France έπεσε στον Ατλαντικό από λάθος του πληρώματος.Αυτό δεν καθιστά το αεροπλάνο ως κακό.Ούτε την εταιρεία φυσικά όταν έχει τόσες πτήσεις καθημερινά χωρίς προβλήματα.
Μια χαρα ειναι το ATR, λιγο γκαντεμικο ειπα πως ειναι
Οπως και το Β777 που επεσαν δυο μεσα σε μια χρονια
Το ενα απο πύραυλο πανω απο την Ουκρανια και το
αλλο απο το πληρωμα του, της Malaysian Airlines

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Είχα κάνει την μαλακία πριν πολλά χρόνια να ταξιδέψω με Biman για Μελβούρνη μέσω Ντάκα με ανταπόκριση από εκεί με άλλη διαθέσημη εταιρεία.
Δυο μέρες αναμονή σε αυτό το κωλο αεροδρόμιο όπου αναγνώρισε το εισιτήριο η Singapore airlines και πήγα στον προορισμό μου. Μόνο την τίγρη του Μπαγκλαντές δεν είδα. Άσε που η μπόχα μέσα στο αεροπλάνο ήταν απερίγραπτη με ξεσκισμένα καθίσματα όπως βλέπεις στα έργα και χειρότερα.
Θα μου πεις, δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Ευτυχώς έχουν κόψει λάσπη εδώ και χρόνια από τα αεροδρόμια μας γιατί την πατάνε και άνθρωποι που δεν ξέρουν.

:shit: :shit: :shit:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Με την BIMAN είχα κάνει κι εγώ πέρσι μια πτήση από την Καλκούτα της Ινδίας στο Λονδίνο.Μέσω Ντάκα.Αλλά σε business class.Δεν είχα κακή εμπειρία.Στο αεροδρόμιο δεν είχα χρόνο διότι η ανταπόκριση ήταν μόλις 40 λεπτά οπότε έφυγα τροχάδην για την πύλη εξόδου της άλλης πτήσης.

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι το αεροπλάνο ATR 42.Το χρησιμοποιούν σε δεκάδες χώρες αυτό το μοντέλο για προορισμούς με αεροδρόμια που έχουν περιορισμένο μήκος διαδρόμων.Μέχρι να βρεθεί και να αναλυθεί το περιεχόμενο των μαύρων κουτιών (στην πραγματικότητα είναι κόκκινα για να διακρίνονται) κανείς δεν ξέρει τις αιτίες της πτώσης.

Πορτοκαλιά είναι :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
δεν το εχω ξανααναφερει αλλα ειμαι μοναδικος επιζων απο πολυνεκρη αεροπορικη τραγωδία...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εδω θα ερχοντουσαν...

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
η μοναδική αεροπορική που για να εισέλθεις μέσα πρέπει να περάσουν 10 λεπτά για να ξεμυρίσει.Σακούλες με πτώματα στους διαδρόμους αρκετές φορές.Φέσι μέγιστο στο Ελ. Βενιζέλος και σε άλλα αεροδρόμια παγκοσμίως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom