Νέα

Η ψυχολογία του αγαπούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Επισκέπτης
άσχετο...
οι κριτικές σου είναι έργα τέχνης !!!
διάβαζα πριν λίγο και ξεράθηκα κανονικά από τα γέλια...  :2funny: (με την καλή έννοια) :smitten:
ο ριγκο ειναι ποιητης φιλε δες ατακα

¨"ταυτόχρονη πεο-αιδιολειχία στην εξηκοστή έννατη στάση"  :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Προς υποψήφιους και νυν αγαπουληδες ….

Αν πιστεύεται ότι με σοκολατακια λουλουδια καλα λογακια  και δωρακια θα κερδισετε την συμπαθεια από μια ιεροδουλη κουνια που σας κουναγε. Όχι μονο θα σας τα τρωει κανονικα αλλα και θα σας κοροϊδεύει  ασχημα  από πισω . εγω ομιλησα για το καλο σας  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καταθεση ψυχης απο τον Σταμ. Περιμενω κατι αναλογο και απο τον Αχαχουχα. , :'(
Εισαι μαλακας η παριστανεις τον μαλακα ?
Πες την αληθεια ομως !!!!!!

Ποτε δεν περιμενα να βρω τον ερωτα της ζωης μου σε μπουρδελο, ουτε και το επιδιωξα αυτο ποτε !!!!!
Ειναι τερμα ηλιθιο οπως κι αν το δει κανεις !!!

Το σταμ90 που τον κοροιδευετε ολοι, ηταν λογικο να συμβει αυτο που περιεγραψε λογω απειριας και ενθουσιασμου λογω νεαρης ηλικιας.
Σε αρκετους θα μπορουσε να συμβει αυτο, σε μια τετοια ηλικια.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Φυσικά κοροϊδεύετε τον τύπο "αγαπουλη" ή έστω τον περιπαίζετε...

Πάντως και ο αγαπούλης, και ο μπουρδελιάρης, και ο απλός θαμώνας του site ... όλοι τέλος πάντων, του σχετικού χώρου, τύποι, έχουν ένα κοινό. Την συναισθηματική ανικανότητα.
Τη συναισθηματική ανικανότητα να γνωρίσουν μια κοπέλα με φυσιολογικό τρόπο. Aκόμα και να προλάβουν κάποιοι να πουν πως έχουν φυσιολογική σχέση...αυτό δε λεει κάτι. Tο να καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα δείχνει πως δε καλύπτονται συναισθηματικά, ερωτικά, σεξουαλικά από τη σχέση τους.

Ο "αγαπούλης" βέβαια επενδύει συναισθηματικά  πιο πολύ. Ψευδαισθητικά νομίζει πως θα ζήσει τον έρωτα (που δεν μπορεί να βιώσει στην καθημερινότητα) και χτίζει μια πιθανολογούμενη σχέση στο κεφάλι του με την πουτάνα (που δεν έχει λόγο - εμπορικά - να το διαψεύσει..και τον συντηρεί αηδιασμένη για δικό της όφελος)

Ο "μπουρδελιάρης" νομίζει πως οι πουτάνες είναι απλές τρύπες που θα ικανοποιήσει το γενετήσιο ένστικτό του. Η συνεχής εναλλαγή τον οδηγεί σε συναισθηματική επιπέδωση, ανίκανο να χτίσει μια οποιαδήποτε σταθερή σχέση αφού δε θα ικανοποιείται. Δε θα ζει την εναλλαγή που έχει συνηθίζει και θα καταφεύγει και αυτός στον πληρωμένο έρωτα.

Ερωτικά είναι και οι δυο ανίκανοι να στηρίξουν μια σχέση.. και ακόμα και να το καταφέρουν δε θα αντλούν ευχαρίστηση από αυτή.

Και αν θέλετε μπορούμε να το πάμε και παραπέρα...σε άλλους τύπους ατόμων που γράφουν εδω.
Ολοι όμως έχουν ένα κοινο. Οσο και αν - πεισματικά - δεν το παραδέχεστε.

Τη συναισθηματική ανικανότητα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο ριγκο ειναι ποιητης φιλε δες ατακα

¨"ταυτόχρονη πεο-αιδιολειχία στην εξηκοστή έννατη στάση"   :2funny: :2funny: :2funny:
εξαιρετικά κολακευμένος  ;)

αφιερώνω και ένα τραγουδάκι σχετικό με το θέμα του thread :

...θέλω πελάτη που να ελπίζει εμένα να αλλάξει για να με κερδίσει!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θενξ φιλε μου... τα ειπα δεν εχω να φοβηθω τιποτα..

Απλα να τα βλεπουν μερικοι που ειναι στην αγνοια τους...
Εσυ απλα να μην μετανιωνεις για τιποτα και να τα βλεπεις ολα, ως ενα μαθημα ζωης !!!!

Σκεψου ησουν σε προχωρημενη ηλικια, να ειχες δημιουργησει κατι και να βρισκοταν μια "επιτηδια διαβολογυναικα" να στα κανει ολα φτερα στον ανεμο για χαρη της και να σε παραταγε μετα....
Εδω μεσα θα δεις και τετοιους  αρκετους !!!

Σου εχω ξαναπει φιλε μου....
Κοιτα ασχολησου με τυχον σπουδες σου και φτιαξε την δουλεια σου, η ασχολησου με κατι εποικοδομητικο, να παρεις και μια "γραμμη η σειρα" στην ζωη σου και ολα θα ερθουν στην ωρα τους.....

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πρόχειρα - πρόχειρα θα μπορούσα να σου πω, έτσι γι' αρχή, ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο πελάτης του μπουρδέλου αντιμετωπίζει την αντισυνουσιαζόμενη ως τρύπα
-τουναντίον, αυτό είναι δεδομένο για την ιερόδουλο και τον τρόπο που ή ίδια αντιλαμβάνεται τον εαυτό της και τη σχέση της με το σώμα της-
και επιπλέον ότι η εναλλαγή των συντρόφων δεν είναι φαινόμενο παθογενές.
Αντιθέτως, είναι η φυσική επιταγή, την οποία παρακάμπτει ο κοινωνικός κανόνας της μονογαμίας, τον οποίο εσύ θεωρείς αυθεντία.
Επόμενο είναι λοιπόν να θεωρείς τη δυσφορία προς τη μονογαμία, δυσπροσαρμοστικότητα και ανικανότητα.
Ξαναγύρνα τωρα να διαβάσεις τα βασικά της ψυχανάλυσης, για να δεις για ποιο λόγο οι αυστηρά μονογαμικοί
("ικανοί για σχέση", κατ' εσέ) δεν μπρούν με τίποτα να ανεχθούν (για ψυχολογικούς λόγους) την πολλαπλότητα στους ερωτικούς συντρόφους και σε ποιο βαθμό αυτή η μονογαμικότητα είναι αποτέλεσμα ισχυρών καταναγκασμών.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Αν πιστεύεται ότι με σοκολατακια λουλουδια καλα λογακια  και δωρακια θα κερδισετε την συμπαθεια από μια ιεροδουλη κουνια που σας κουναγε. Όχι μονο θα σας τα τρωει κανονικα αλλα και θα σας κοροϊδεύει  ασχημα  από πισω . εγω ομιλησα για το καλο σας  :grin:
Μπορει να παιζουν παιχνιδι οτι και καλα εχουν γκομενα,να ζησουν και αυτοι την μαγεια του να εχεις σχεση τυπε μου.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
ναι καί ?  :think:

πάνω απ'όλα η απόλαυση , όλα τα άλλα είναι επουσιώδη και υποκατάστατα  :)

Δεν το κατακρίνω.
Αν έχεις το ψυχικό σθένος να ζήσεις με αυτό το τρόπο..είναι σεβαστό.
Αν κατορθώνεις και βρίσκεις την απόλαυση...ακόμα καλύτερα..

Ο κανόνας λέει πως με την πάροδο των ετών, όταν θα είσαι γέρος και μόνος (εξαιτίας αυτού του τρόπου ζωής)..θα έχεις αναθεωρήσει τις προτεραιότητες σου όσον αφορά τις απολαύσεις.
Γιατί και σωματικά δε θα μπορείς πια...
Αλλά και συναισθηματικά θα είσαι ανεκπαίδευτος να προσαρμοστείς (πχ στη συντροφικότητα που θα αναζητάς ως το εναπομείναν στοιχείο)...εξαιτίας της αενάου αναζητήσεως της απολαυσης στις 10λεπτου συναντήσεις των τρωγλών του Μεταξουργείου... ή των πολυτελών στουντιο.

Επισκέπτης
ειχα χαλασει ποσα 20ευρα στη φυλης.. της εστελνα αφιερωματα στο φεισμπουκ ...της εστελνα διαφορα μυνηματα..

αλλα προσεξτε με ποια ελπιδα? οτι θα σταματησει την δουλεια και οτι θα γινει γκομενα μου.. οχι σαν μερικους που θελουν να την πιασουν γκομενα ενω δουλευει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ναι ηλιθιε!Εσυ εισουν καλυτερος που ειχες την απαιτηση να παραιτησει την δουλεια της και την ζωη της για τα φοιτητομουτρα σου!
Ειλικρινα αυτο δεν το καταλαβαινω!Στον κοσμο των πουτανοκαψουρηδων το θεωρω το πιο χαζο!Να εχεις την απαιτηση οχι μονο να συναψετε σχεση αλλα να παραιτησω και στον πρωτο μηνα την δουλεια της για χατηρι του γκομενου και πιθανου μελλοντα γαμπρου! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εγωιστικο και κυριως χαζο!

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Πρόχειρα - πρόχειρα θα μπορούσα να σου πω, έτσι γι' αρχή, ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο πελάτης του μπουρδέλου αντιμετωπίζει την αντισυνουσιαζόμενη ως τρύπα
-τουναντίον, αυτό είναι δεδομένο για την ιερόδουλο και τον τρόπο που ή ίδια αντιλαμβάνεται τον εαυτό της και τη σχέση της με το σώμα της-
Αντιθέτως, είναι η φυσική επιταγή, την οποία παρακάμπτει ο κοινωνικός κανόνας της μονογαμίας, τον οποίο εσύ θεωρείς αυθεντία.
Επόμενο είναι λοιπόν να θεωρείς τη δυσφορία προς τη μονογαμία, δυσπροσαρμοστικότητα και ανικανότητα.
Ξαναγύρνα τωρα να διαβάσεις τα βασικά της ψυχανάλυσης, για να δεις για ποιο λόγο οι αυστηρά μονογαμικοί
("ικανοί για σχέση", κατ' εσέ) δεν μπρούν με τίποτα να ανεχθούν (για ψυχολογικούς λόγους) την πολλαπλότητα στους ερωτικούς συντρόφους και σε ποιο βαθμό αυτή η μονογαμικότητα είναι αποτέλεσμα ισχυρών καταναγκασμών.

Δε μίλησα για μονογαμικούς! Εσύ ομιλείς.
Επίσης βάζεις λόγια (γραφόμενα) τα οποία δεν υποστήριξα.

Ο πολυγαμικός για σένα σημαίνει και μπουρδελιάρης ή αγαπούλης?
Μιλάμε για τον αγοραίο έρωτα!
Μπορεί κάποιος να είναι πολυγαμικός χωρίς να πηγαίνει στα μπουρδέλα.

(σας επιστρέφω τις υποδείξεις περί μελέτης στην προσεκτικότερη ανάγνωση των γραφομενων μου)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι καί ?  :think:

πάνω απ'όλα η απόλαυση , όλα τα άλλα είναι επουσιώδη και υποκατάστατα  :)
Πιστεψε με δεν εχεις ιδεα τι θα πει απολαυση,οταν με το καλο και σου ευχομαι γρηγορα,βρεις καποια κοπελα που θα σε γουσταρει,και θα την βλεπεις να λιωνει για την πουτσα σου,να την γαμας ολη νυχτα και να σε ξυπναει το πρωι με πιπα γιατι θα σε θελει παλι,και κυριως χωρις αυτο το γαμημενο πλαστικο που βαζουμε στην πουτσα,τοτε θα καταλαβεις τι θα πει πραγματικη απολαυση αγαπητε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε γενικές γραμμές  :thumbsup:

"Το ζευγάρι δεν ειναι η ιδανική σχέση απλά ειναι η μόνη που υπάρχει"
Φρανσουά Τρυφώ : Ζιλ και Ζιμ 1962

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δε μίλησα για μονογαμικούς! Εσύ ομιλείς.
Επίσης βάζεις λόγια (γραφόμενα) τα οποία δεν υποστήριξα.
Καλπάζον Αλτσχάιμερ.
Η συνεχής εναλλαγή τον οδηγεί σε συναισθηματική επιπέδωση, ανίκανο να χτίσει μια οποιαδήποτε σταθερή σχέση αφού δε θα ικανοποιείται. Δε θα ζει την εναλλαγή που έχει συνηθίζει και θα καταφεύγει και αυτός στον πληρωμένο έρωτα.
Εντάξει τώρα;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

ποιος μιλαει  :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Μπορει να παιζουν παιχνιδι οτι και καλα εχουν γκομενα,να ζησουν και αυτοι την μαγεια του να εχεις σχεση τυπε μου.
ναι αλλα τέτοια συμπεριφορά χλευάσετε από μια ιερόδουλη. Και αυτό δεν το λεω εγω αλλα οι ιδιες που το εχου πει …οπότε ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom