rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
άσχετο...
οι κριτικές σου είναι έργα τέχνης !!!
διάβαζα πριν λίγο και ξεράθηκα κανονικά από τα γέλια...(με την καλή έννοια)
![]()

άσχετο...
![]()
ο ριγκο ειναι ποιητης φιλε δες ατακαάσχετο...
![]()
Εισαι μαλακας η παριστανεις τον μαλακα ?Καταθεση ψυχης απο τον Σταμ. Περιμενω κατι αναλογο και απο τον Αχαχουχα. , :'(
εξαιρετικά κολακευμένος ;)ο ριγκο ειναι ποιητης φιλε δες ατακα
¨"ταυτόχρονη πεο-αιδιολειχία στην εξηκοστή έννατη στάση"![]()
![]()
![]()
Τη συναισθηματική ανικανότητα...
ναι καί ?Τη συναισθηματική ανικανότητα...
Εσυ απλα να μην μετανιωνεις για τιποτα και να τα βλεπεις ολα, ως ενα μαθημα ζωης !!!!θενξ φιλε μου... τα ειπα δεν εχω να φοβηθω τιποτα..
Απλα να τα βλεπουν μερικοι που ειναι στην αγνοια τους...
Μπορει να παιζουν παιχνιδι οτι και καλα εχουν γκομενα,να ζησουν και αυτοι την μαγεια του να εχεις σχεση τυπε μου.Προς υποψήφιους και νυν αγαπουληδες ….
Αν πιστεύεται ότι με σοκολατακια λουλουδια καλα λογακια και δωρακια θα κερδισετε την συμπαθεια από μια ιεροδουλη κουνια που σας κουναγε. Όχι μονο θα σας τα τρωει κανονικα αλλα και θα σας κοροϊδεύει ασχημα από πισω . εγω ομιλησα για το καλο σας![]()
ναι καί ?
πάνω απ'όλα η απόλαυση , όλα τα άλλα είναι επουσιώδη και υποκατάστατα![]()
ειχα χαλασει ποσα 20ευρα στη φυλης.. της εστελνα αφιερωματα στο φεισμπουκ ...της εστελνα διαφορα μυνηματα..
αλλα προσεξτε με ποια ελπιδα? οτι θα σταματησει την δουλεια και οτι θα γινει γκομενα μου.. οχι σαν μερικους που θελουν να την πιασουν γκομενα ενω δουλευει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόχειρα - πρόχειρα θα μπορούσα να σου πω, έτσι γι' αρχή, ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο πελάτης του μπουρδέλου αντιμετωπίζει την αντισυνουσιαζόμενη ως τρύπα
-τουναντίον, αυτό είναι δεδομένο για την ιερόδουλο και τον τρόπο που ή ίδια αντιλαμβάνεται τον εαυτό της και τη σχέση της με το σώμα της-
και επιπλέον ότι η εναλλαγή των συντρόφων δεν είναι φαινόμενο παθογενές.
Αντιθέτως, είναι η φυσική επιταγή, την οποία παρακάμπτει ο κοινωνικός κανόνας της μονογαμίας, τον οποίο εσύ θεωρείς αυθεντία.
Επόμενο είναι λοιπόν να θεωρείς τη δυσφορία προς τη μονογαμία, δυσπροσαρμοστικότητα και ανικανότητα.
Ξαναγύρνα τωρα να διαβάσεις τα βασικά της ψυχανάλυσης, για να δεις για ποιο λόγο οι αυστηρά μονογαμικοί
("ικανοί για σχέση", κατ' εσέ) δεν μπρούν με τίποτα να ανεχθούν (για ψυχολογικούς λόγους) την πολλαπλότητα στους ερωτικούς συντρόφους και σε ποιο βαθμό αυτή η μονογαμικότητα είναι αποτέλεσμα ισχυρών καταναγκασμών.
Πιστεψε με δεν εχεις ιδεα τι θα πει απολαυση,οταν με το καλο και σου ευχομαι γρηγορα,βρεις καποια κοπελα που θα σε γουσταρει,και θα την βλεπεις να λιωνει για την πουτσα σου,να την γαμας ολη νυχτα και να σε ξυπναει το πρωι με πιπα γιατι θα σε θελει παλι,και κυριως χωρις αυτο το γαμημενο πλαστικο που βαζουμε στην πουτσα,τοτε θα καταλαβεις τι θα πει πραγματικη απολαυση αγαπητε.ναι καί ?
πάνω απ'όλα η απόλαυση , όλα τα άλλα είναι επουσιώδη και υποκατάστατα![]()
Σε γενικές γραμμέςΠρόχειρα - πρόχειρα θα μπορούσα να σου πω, έτσι γι' αρχή, ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο πελάτης του μπουρδέλου αντιμετωπίζει την αντισυνουσιαζόμενη ως τρύπα
-τουναντίον, αυτό είναι δεδομένο για την ιερόδουλο και τον τρόπο που ή ίδια αντιλαμβάνεται τον εαυτό της και τη σχέση της με το σώμα της-
και επιπλέον ότι η εναλλαγή των συντρόφων δεν είναι φαινόμενο παθογενές.
Αντιθέτως, είναι η φυσική επιταγή, την οποία παρακάμπτει ο κοινωνικός κανόνας της μονογαμίας, τον οποίο εσύ θεωρείς αυθεντία.
Επόμενο είναι λοιπόν να θεωρείς τη δυσφορία προς τη μονογαμία, δυσπροσαρμοστικότητα και ανικανότητα.
Ξαναγύρνα τωρα να διαβάσεις τα βασικά της ψυχανάλυσης, για να δεις για ποιο λόγο οι αυστηρά μονογαμικοί
("ικανοί για σχέση", κατ' εσέ) δεν μπρούν με τίποτα να ανεχθούν (για ψυχολογικούς λόγους) την πολλαπλότητα στους ερωτικούς συντρόφους και σε ποιο βαθμό αυτή η μονογαμικότητα είναι αποτέλεσμα ισχυρών καταναγκασμών.
Καλπάζον Αλτσχάιμερ.Δε μίλησα για μονογαμικούς! Εσύ ομιλείς.
Επίσης βάζεις λόγια (γραφόμενα) τα οποία δεν υποστήριξα.
Εντάξει τώρα;Η συνεχής εναλλαγή τον οδηγεί σε συναισθηματική επιπέδωση, ανίκανο να χτίσει μια οποιαδήποτε σταθερή σχέση αφού δε θα ικανοποιείται. Δε θα ζει την εναλλαγή που έχει συνηθίζει και θα καταφεύγει και αυτός στον πληρωμένο έρωτα.
ποιος μιλαειΠρος υποψήφιους και νυν αγαπουληδες ….
Αν πιστεύεται ότι με σοκολατακια λουλουδια καλα λογακια και δωρακια θα κερδισετε την συμπαθεια από μια ιεροδουλη κουνια που σας κουναγε. Όχι μονο θα σας τα τρωει κανονικα αλλα και θα σας κοροϊδεύει ασχημα από πισω . εγω ομιλησα για το καλο σας![]()
ναι αλλα τέτοια συμπεριφορά χλευάσετε από μια ιερόδουλη. Και αυτό δεν το λεω εγω αλλα οι ιδιες που το εχου πει …οπότε ..Μπορει να παιζουν παιχνιδι οτι και καλα εχουν γκομενα,να ζησουν και αυτοι την μαγεια του να εχεις σχεση τυπε μου.
επισης και αυτοι που στελνοθν πμ σε αυτες και το παιζουν γαμιαδες τους κοροιδευουνποιος μιλαει![]()
![]()