papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 149
- Like
- 54.021
- Πόντοι
- 27.261
λυπάμαι, θα προτιμήσω την ωραία του Καματερού
Χωρίς ειρωνεία το σχόλιο, αν και πόσο αξίζεις θα φανεί από "εμάς" ως "πελάτες". Από εκεί και πέρα επειδή έχεις βάλει και κάποιες φωτογραφίες και έχουμε ματάκια να κρίνουμε, καλό θα ήταν να είσαι και λίγο μετριόφρων. Για να το πω και ευγενικά
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και την εκτιμώ. Πάντα λαμβάνω υπόψη τα σχόλια και κάνω το καλύτερο δυνατό για να βελτιώνομαι.
φιλοξενεί, δραστήριοι, πήγαινε αλλού, πολλή ερμηνεία θέλει η απάντηση σου.
Άλλη φορά.
Κοπέλα εισαι τυπε?Πάντα έχει ενδιαφέρον όταν κάποιος νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική.
Ναι, η συνδρομή μου κοστίζει 7$, αλλά για αυτά τα 7$ παίρνεις δώρο προσωπική φωτογραφία και βίντεο, αναρτησεις κάθε μερα,εβδομαδιαίες εκπλήξεις , δωρεάν chat...κλπ
Δεν ψάχνω κορόιδα — προσφέρω ποιότητα, συνέπεια και κάτι που δεν βρίσκεις στα free sites.
Αν εσύ βλέπεις «ναυάγια», ίσως κοιτάς στον καθρέφτη. Εκείνοι που πληρώνουν ξέρουν τι θέλουν — και γι’ αυτό μένουν.
Το καραβάκι μου ταξιδεύει υπέροχα. Αν θες να μείνεις στην ακτή και να σχολιάζεις τις βάρκες… απόλαυσέ το. Μόνο πρόσεξε μη σε πάρει το κύμα της ειρωνείας σου.
Με αγάπη, η κοπέλα που αξίζει πολύ περισσότερο από 7$.
Βγάλε μας και τυφλούς τώρα.Όταν δεν ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στο "καμπυλάτη" και "χονδρή", καλύτερα να μη σχολιάζεις καθόλου.. Είναι σαν να νομίζεις ότι το Cabernet είναι Coca Cola.“μπαμπάτσικη” είναι η σκέψη σου. Καμπυλάτη είναι όταν έχεις σώμα και αυτοπεποίθηση – όχι σύγχυση και κόμπλεξ.
Όχι απλά έμπαινα, νοίκιαζα κιόλας στην ωραία του καματερού!!!! Ειδικά μετά τα διάφορα ναυάγια που κυκλοφορούν και αυτοπροβάλονται εδώ μέσα και στα σκουπιδομίντια!λυπάμαι, θα προτιμήσω την ωραία του Καματερού
![]()
κρυφοδεσποινίδα δάσκαλε!content creator αλλη μια νεα ορολογια για την κρυφοπουτάνα
κρυφοδεσποινίδα δάσκαλε!
Με όλο το συμπάθιο κοπελιά.Πάντα έχει ενδιαφέρον όταν κάποιος νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική.
Ναι, η συνδρομή μου κοστίζει 7$, αλλά για αυτά τα 7$ παίρνεις δώρο προσωπική φωτογραφία και βίντεο, αναρτησεις κάθε μερα,εβδομαδιαίες εκπλήξεις , δωρεάν chat...κλπ
Δεν ψάχνω κορόιδα — προσφέρω ποιότητα, συνέπεια και κάτι που δεν βρίσκεις στα free sites.
Αν εσύ βλέπεις «ναυάγια», ίσως κοιτάς στον καθρέφτη. Εκείνοι που πληρώνουν ξέρουν τι θέλουν — και γι’ αυτό μένουν.
Το καραβάκι μου ταξιδεύει υπέροχα. Αν θες να μείνεις στην ακτή και να σχολιάζεις τις βάρκες… απόλαυσέ το. Μόνο πρόσεξε μη σε πάρει το κύμα της ειρωνείας σου.
Με αγάπη, η κοπέλα που αξίζει πολύ περισσότερο από 7$.
Με όλο τον σεβασμό,Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια συνοδό και μια δημιουργό περιεχομένου, μάλλον είσαι σε λάθος μέρος. Μπορείς να αποχωρήσεις ήσυχα.Με όλο το συμπάθιο κοπελιά.
Με 10 ευρώ έχω γαμήσει πολύ πιο όμορφες γιατί να δώσω 7 για μία φωτογραφία;
Μόνο ένας εγκεφαλικά νεκρός θα το έκανε αυτό.
Τυπε, τον τύπο εβα τον φτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει. Νομίζει ότι είμαστε κοσμοπολιταν εδώσας έχει βάλει στη σειρά και σε τάξη η κυρία εβα βλέπω
![]()
![]()
υπάρχει και το ¨ντελικάτη¨ που είναι κάτι ανάμεσα, απαιτεί ουρά κι εύκαμπτη, ευέλικτη μέση για να την κουνάει.Και η φάλαινα έχει εκτόπισμα και αυτοπεποίθηση. Δεν την λες όμως καμπυλάτη. Κήτος την λες.![]()
δεν είμαστε ?Τυπε, τον τύπο εβα τον φτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει. Νομίζει ότι είμαστε κοσμοπολιταν εδώ
Content creator και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Αυτή την ορολογία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε 18χρονα, όχι εδω.Με όλο τον σεβασμό,Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια συνοδό και μια δημιουργό περιεχομένου, μάλλον είσαι σε λάθος μέρος. Μπορείς να αποχωρήσεις ήσυχα.
Συγγνώμη, αλλά δεν έχει κάποιος την υποχρέωση να ακούσει τα θέλω σου.Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ζει και να δημιουργεί. Αν το να βγάζεις τη ζωή σου στον αέρα δεν σου αρέσει, δεν χρειάζεται να μπλέκεις. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει, και στο τέλος, αυτό που μετράει είναι η αυθεντικότητα και το τι προσφέρεις. Ας αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι τον εκφράζει, χωρίς να χρειαζόμαστε κριτικές από αυτούς που απλά παρακολουθούν.