Νέα

Η πιο καυτή καμπυλωτή, μελαχρινή, γεμάτη τατουάζ και χωρίς όρια... δημιουργός περιεχομένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eva_Beti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
54.021
Πόντοι
27.261
λυπάμαι, θα προτιμήσω την ωραία του Καματερού
1743963937595.jpeg

OP
OP
Eva_Beti

Eva_Beti

Content Creator
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
29
Πόντοι
0
Χωρίς ειρωνεία το σχόλιο, αν και πόσο αξίζεις θα φανεί από "εμάς" ως "πελάτες". Από εκεί και πέρα επειδή έχεις βάλει και κάποιες φωτογραφίες και έχουμε ματάκια να κρίνουμε, καλό θα ήταν να είσαι και λίγο μετριόφρων. Για να το πω και ευγενικά

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και την εκτιμώ. Πάντα λαμβάνω υπόψη τα σχόλια και κάνω το καλύτερο δυνατό για να βελτιώνομαι.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
7.971
Πόντοι
2.646
Πάντα έχει ενδιαφέρον όταν κάποιος νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική.
Ναι, η συνδρομή μου κοστίζει 7$, αλλά για αυτά τα 7$ παίρνεις δώρο προσωπική φωτογραφία και βίντεο, αναρτησεις κάθε μερα,εβδομαδιαίες εκπλήξεις , δωρεάν chat...κλπ
Δεν ψάχνω κορόιδα — προσφέρω ποιότητα, συνέπεια και κάτι που δεν βρίσκεις στα free sites.

Αν εσύ βλέπεις «ναυάγια», ίσως κοιτάς στον καθρέφτη. Εκείνοι που πληρώνουν ξέρουν τι θέλουν — και γι’ αυτό μένουν.
Το καραβάκι μου ταξιδεύει υπέροχα. Αν θες να μείνεις στην ακτή και να σχολιάζεις τις βάρκες… απόλαυσέ το. Μόνο πρόσεξε μη σε πάρει το κύμα της ειρωνείας σου.

Με αγάπη, η κοπέλα που αξίζει πολύ περισσότερο από 7$.
Κοπέλα εισαι τυπε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.611
Πόντοι
5.506
Όταν δεν ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στο "καμπυλάτη" και "χονδρή", καλύτερα να μη σχολιάζεις καθόλου.. Είναι σαν να νομίζεις ότι το Cabernet είναι Coca Cola.“μπαμπάτσικη” είναι η σκέψη σου. Καμπυλάτη είναι όταν έχεις σώμα και αυτοπεποίθηση – όχι σύγχυση και κόμπλεξ.
Βγάλε μας και τυφλούς τώρα. :confused::confused:

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
361
λυπάμαι, θα προτιμήσω την ωραία του Καματερού
1743963937595.jpeg
Όχι απλά έμπαινα, νοίκιαζα κιόλας στην ωραία του καματερού!!!! Ειδικά μετά τα διάφορα ναυάγια που κυκλοφορούν και αυτοπροβάλονται εδώ μέσα και στα σκουπιδομίντια!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.774
Πόντοι
456
Πάντα έχει ενδιαφέρον όταν κάποιος νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική.
Ναι, η συνδρομή μου κοστίζει 7$, αλλά για αυτά τα 7$ παίρνεις δώρο προσωπική φωτογραφία και βίντεο, αναρτησεις κάθε μερα,εβδομαδιαίες εκπλήξεις , δωρεάν chat...κλπ
Δεν ψάχνω κορόιδα — προσφέρω ποιότητα, συνέπεια και κάτι που δεν βρίσκεις στα free sites.

Αν εσύ βλέπεις «ναυάγια», ίσως κοιτάς στον καθρέφτη. Εκείνοι που πληρώνουν ξέρουν τι θέλουν — και γι’ αυτό μένουν.
Το καραβάκι μου ταξιδεύει υπέροχα. Αν θες να μείνεις στην ακτή και να σχολιάζεις τις βάρκες… απόλαυσέ το. Μόνο πρόσεξε μη σε πάρει το κύμα της ειρωνείας σου.

Με αγάπη, η κοπέλα που αξίζει πολύ περισσότερο από 7$.
Με όλο το συμπάθιο κοπελιά.
Με 10 ευρώ έχω γαμήσει πολύ πιο όμορφες γιατί να δώσω 7 για μία φωτογραφία;
Μόνο ένας εγκεφαλικά νεκρός θα το έκανε αυτό.

OP
OP
Eva_Beti

Eva_Beti

Content Creator
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
29
Πόντοι
0
Με όλο το συμπάθιο κοπελιά.
Με 10 ευρώ έχω γαμήσει πολύ πιο όμορφες γιατί να δώσω 7 για μία φωτογραφία;
Μόνο ένας εγκεφαλικά νεκρός θα το έκανε αυτό.
Με όλο τον σεβασμό,Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια συνοδό και μια δημιουργό περιεχομένου, μάλλον είσαι σε λάθος μέρος. Μπορείς να αποχωρήσεις ήσυχα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
7.971
Πόντοι
2.646

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.929
Πόντοι
5.565
Και η φάλαινα έχει εκτόπισμα και αυτοπεποίθηση. Δεν την λες όμως καμπυλάτη. Κήτος την λες. :coffee:
υπάρχει και το ¨ντελικάτη¨ που είναι κάτι ανάμεσα, απαιτεί ουρά κι εύκαμπτη, ευέλικτη μέση για να την κουνάει.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
992
Πόντοι
86
Με όλο τον σεβασμό,Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια συνοδό και μια δημιουργό περιεχομένου, μάλλον είσαι σε λάθος μέρος. Μπορείς να αποχωρήσεις ήσυχα.
Content creator και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Αυτή την ορολογία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε 18χρονα, όχι εδω.
Μπορείς να αποχωρήσεις ήσυχα

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.443
Πόντοι
201
Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ζει και να δημιουργεί. Αν το να βγάζεις τη ζωή σου στον αέρα δεν σου αρέσει, δεν χρειάζεται να μπλέκεις. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει, και στο τέλος, αυτό που μετράει είναι η αυθεντικότητα και το τι προσφέρεις. Ας αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι τον εκφράζει, χωρίς να χρειαζόμαστε κριτικές από αυτούς που απλά παρακολουθούν.
Συγγνώμη, αλλά δεν έχει κάποιος την υποχρέωση να ακούσει τα θέλω σου.
Εσύ (και η καθεμιά σαν εσένα) θέλεις να βγάζεις χρήματα πουλώντας τον κωλο σου στο ίντερνετ. Δικαίωμα σου είναι , αλλά δε μπορείς να απαιτήσεις να μην σου γίνεται κριτική, ούτε να επιβάλεις να χαρακτηρίζεται αυτό δημιουργία περιεχομένου.
Το να πασπαλιζεις χρυσόσκονη τα σκατά σου , είναι δικαιωμα σου, δικαίωμα μου όμως και να τα αποκαλώ σκατά με χρυσόσκονη και όχι έργα τέχνης.

Επίσης από τη στιγμή που όχι απλά εκθέτεις το σώμα σου, αλλά θες από αυτό να εξασφαλίζεις το ψωμί και το παντεσπάνι σου, και αυτό θα υπόκειται σε κριτική και δε μπορείς να κάνεις τίποτε για αυτό.
Γνώμη μου λοιπόν είναι πως δεν είναι όμορφα κατανεμημένα τα κιλά σου και δεν έχεις όμορφο πρόσωπο.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Πες μας έναν λόγο, να πληρώσουμε εσένα για βίντεο ή φώτο, έναν γαμ...νο λόγο;

Stories

Νέο!

Stories