Νέα

Η πιο γρια που εχετε κανει σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
!blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Το 1973 ναυτης τοτε πηγαμε και τα ηπιαμε στην Πλακα στα περιφημα υπογεια με τα μπακαλιαρακια,οταν φευγαμε για να βγουμε Φιλελληνων να παρουμε κανενα πειρατικο για Πειραια στο τελευταιο καθετο στενο της Φιλελληνων υπηρχε ενα απο τα πολλα τοτε παληα διωροφα με αυλη και ξυλινη σκαλα για τον 1ο οροφο στην πορτα αναμενο το κοκκινο φωτακι και μεσα η Δωρα τουλαχιστον 70 τοτε , χοντρη χωρις δοντια και με μονο ενα κυλοτακι και μια αραχνουφαντη ρομπιτσα , η σηχασια σε ολο της το μεγαλειο ,βυζια κοιλια μπουτια ενα πραγμα ,πως κατσαμε και πηγαμε και οι 4 μαζι της , απορω ακομα , θυμαμαι ομως οτι μονο τσιμπουκι μας εκανε  ,ηταν ενα τσιμπουκι με τα ουλα της....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ιεν φιδι πολι πικιδινο ζι στι ζουγλα του αραρατ
που ρεουν καταρακτεσ κε γαργαρα νερα

ελα τοτε να γινι καντουνιαρις ,θα ξεκινισις βοιθος και αμ ξερισ γραματα θα βγανισ και διπλομα να γινις οδιγοσ

OP
OP
!blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
52 αφκσιθικε φετοσ

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει... ημουν 15 χρονων και ηταν η δευτερη επισκεψη σε μπουρδελο... ειχαμε κανει κοπανα για να γαμησουμε και το γαμησι ειχε 1100 δρχ. το ξεπαρθενιασμα μου ειχε γινει πριν 2 μερες στο μπουρδελακι στη σαρρη με τον αρχιτραβελο χριστινα.... για οσους θυμουνται... (ξεπερθενιασμα με θηλυπρεπη τραβελο :2funny: :2funny:)αυτη την μερα λοιπον ηθελα να κανω μια φαντασιωση μου πραγματικοτητα να παω με μια μεγαλη... ηταν 58 χρονων οπως δηλωσε σε ενα μπουρδελακι στην ερμου, πιθανως να μην υπαρχει τωρα γιατι δεν υπαρχει στο χαρτη των μπουρδελων... διπλα απο εκει μετα απο καποια χρονια ανοιξε το lobby, club με πολυ μουνοκατασταση... ηταν καλοκαιρι και ακομα εχω στο μυαλο μου τον ανεμιστηρα που ειχε το δωματιο και εκανε τρελο θορυβο... φοραγε κατι ασπρα εσωρουχα, περισσοτερο με σαβρακοκυλοτα εμοιαζε... μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει... ημουν 15 χρονων και ηταν η δευτερη επισκεψη σε μπουρδελο... ειχαμε κανει κοπανα για να γαμησουμε και το γαμησι ειχε 1100 δρχ. το ξεπαρθενιασμα μου ειχε γινει πριν 2 μερες στο μπουρδελακι στη σαρρη με τον αρχιτραβελο χριστινα.... για οσους θυμουνται... (ξεπερθενιασμα με θηλυπρεπη τραβελο :2funny: :2funny:)αυτη την μερα λοιπον ηθελα να κανω μια φαντασιωση μου πραγματικοτητα να παω με μια μεγαλη... ηταν 58 χρονων οπως δηλωσε σε ενα μπουρδελακι στην ερμου, πιθανως να μην υπαρχει τωρα γιατι δεν υπαρχει στο χαρτη των μπουρδελων... διπλα απο εκει μετα απο καποια χρονια ανοιξε το lobby, club με πολυ μουνοκατασταση... ηταν καλοκαιρι και ακομα εχω στο μυαλο μου τον ανεμιστηρα που ειχε το δωματιο και εκανε τρελο θορυβο... φοραγε κατι ασπρα εσωρουχα, περισσοτερο με σαβρακοκυλοτα εμοιαζε... μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε....
Το θυμαμαι και εγω αυτο το μπυρδελο ,ειχα παει κανα δυο φορες ,ηταν χαμηλα στην Ερμου κοντα στην εκκλησια.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει...
μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε....
Ειμουν φανταρος τα λεφτα τοτε δεν εφταναν για καφε και τσιγαρα,
εγω με εναν αλλον πηγαιναμε με τραβελια και μας πληρωναν και μετα πηγαιναμε στα μπουρδελα,ηταν η ξακουστη τοτε Αμαλια(θεος συγχωρεστην)στα λαδαδικα θεσ/νικη, ηταν πανω απο 50 χρονων και ενω οι αλλες περνανε 70-80 δρχ αυτη επερνε 50 δρχ

Επισκέπτης
εγω με εναν αλλον πηγαιναμε [glow=red,2,300]με τραβελια[/glow] και μας πληρωναν και μετα πηγαιναμε στα μπουρδελα,ηταν η ξακουστη τοτε Αμαλια(θεος συγχωρεστην)στα λαδαδικα θεσ/νικη, ηταν πανω απο 50 χρονων και ενω οι αλλες περνανε 70-80 δρχ αυτη επερνε 50 δρχ
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: με τραβελια δε νομιζω :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=12pt]εγω με εναν αλλον πηγαιναμε με τραβελια [/size] και μας πληρωναν και μετα πηγαιναμε στα μπουρδελα,ηταν η ξακουστη τοτε Αμαλια(θεος συγχωρεστην)στα λαδαδικα θεσ/νικη, ηταν πανω απο 50 χρονων και ενω οι αλλες περνανε 70-80 δρχ αυτη επερνε 50 δρχ

Ενεργητικοί ή παθητικοί? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom