You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πιο γρια που εχετε κανει σεξ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
47 η κυρία ( εγώ 38 ) και ήταν παρτούζα με dp
και επιβιωσες για να μας πεις την ιστορια σουΠροηγούμενη δεκαετία ('90), σε ένα ετοιμόρροπο μπουρδέλο που δεν υπάρχει πια, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Πρέπει να ήταν γύρω στα 60. Πεσμένα βυζιά, τριχωτό μουνί, σκυλέ φάτσα, σχετικά καθαρή. Underground κατάσταση.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γουσταρω τετοιες φασειςΠροηγούμενη δεκαετία ('90), σε ένα ετοιμόρροπο μπουρδέλο που δεν υπάρχει πια, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Πρέπει να ήταν γύρω στα 60. Πεσμένα βυζιά, τριχωτό μουνί, σκυλέ φάτσα, σχετικά καθαρή. Underground κατάσταση.
πες ρε τυπε και λεπτομεριες τι ετσι θα την βγαλεις
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και γω τον νωντα απο το μπου.....Tη Βαρβάρα από Δροσοπούλου
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
και επιβιωσες για να μας πεις την ιστορια σου
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
και γω τον νωντα απο το μπου.....
xaris papidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
45
γουσταρω τετοιες φασεις
πες ρε τυπε και λεπτομεριες τι ετσι θα την βγαλεις
Θυμάμαι ότι η ίδια έκανε και την τσατσά, μπορεί να έμενε και εκεί μέσα. Πρέπει να ήταν εξηντάρα, μη σου πω και παραπάνω. Σπασμένη σκυλέ φάτσα, ρυτίδες παντού, τρίχες στις μασχάλες και κάτω από τη μύτη, όπως έχουν αρκετές γριές. Θυμάμαι ότι δεν ήθελε να μου πάρει πίπα και για να μου σηκωθεί μου τον έπαιξε. Μετά είχα ανέβει από πάνω της, της είχα σηκώσει τα πόδια και θυμάμαι ότι άρχισε να μου λέει κάτι κουλά προσποιητά προστυχόλογα και με είχε πιάσει γέλιο...
Πάντως, απ' ό,τι θυμάμαι, έχυσα στο τέλος.
Επισκέπτης
τι γελατε ρε μαλακες ηλιθιοι ειστε?και γω τον νωντα απο το μπου.....
η πιο γρια ηταν πουτανα ...συγκεκριμενα η ρουλα απ την πιατσα της μαυρομιχαλη η κοντουλα που μασαει τσιχλα...εγω ημουν 21 αυτη πρεπει να ταν 55 (αν ξερει κανενας ποσο ειναι ας μου πει)
απο μη πουτανες καπου στα 45 νομιζω αλλα αμα ειναι μεγαλη η αλλη δε τη ρωτας κιολας...δεν ειναι ωραιο...τι να της πεις...μπορει και να μη σου κατσει μετα :S
ηρωαςΘυμάμαι ότι η ίδια έκανε και την τσατσά, μπορεί να έμενε και εκεί μέσα. Πρέπει να ήταν εξηντάρα, μη σου πω και παραπάνω. Σπασμένη σκυλέ φάτσα, ρυτίδες παντού, τρίχες στις μασχάλες και κάτω από τη μύτη, όπως έχουν αρκετές γριές. Θυμάμαι ότι δεν ήθελε να μου πάρει πίπα και για να μου σηκωθεί μου τον έπαιξε. Μετά είχα ανέβει από πάνω της, της είχα σηκώσει τα πόδια και θυμάμαι ότι άρχισε να μου λέει κάτι κουλά προσποιητά προστυχόλογα και με είχε πιάσει γέλιο...
Πάντως, απ' ό,τι θυμάμαι, έχυσα στο τέλος.
αποστόλης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σου ρε νωντα
Επισκέπτης
καλα εσυ εισαι μεγαλος ανωμαλιαρης και βιτσιοζος τυπος τελικα!
μου βαζεις κατι φλωρους με πουκαμισακια αβαταρ και το παιζεις μπον βιβερ και οτι γαμας μονο σιτιτουρ μοντελακια
και τελικα μια μας λες οτι ειχες μπλεξει με μια πρεζου αναρχικια, μια μας λες οτι πηδηξες μια 85 κιλα ,τωρα λες για την πενηνταρα
αστα ψοφια!ζεις και συ για να τρως μερεντα απο κωλοκυνθους!παραδεξου το
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αστα ψοφια!ζεις και συ για να τρως μερεντα απο κωλοκυνθους!παραδεξου το
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Πόσο ήταν η γιαγιά με το νυφικό;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν σε χαλασε που εισαι η μεγαλυτερη πουτανα που εχω παει....ηλικιακα εννοαω....τι γελατε ρε μαλακες ηλιθιοι ειστε?