EasyRider2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 23
- Πόντοι
- 381
Αγοραζω μετριτης και αμεσα I Phone's 4 ποσοτητα τιμη 250ευρο περιμενω τα μηνυματα σας
Αγοραζω μετριτης και αμεσα I Phone's 4 ποσοτητα τιμη 250ευρο περιμενω τα μηνυματα σας
Χουβαρντα μου εσυ....Αγοραζω μετριτης και αμεσα I Phone's 4 ποσοτητα τιμη 250ευρο περιμενω τα μηνυματα σας
εγω τα αγοραζω 260 ευρω. :-* :-* :-*Αγοραζω μετριτης και αμεσα I Phone's 4 ποσοτητα τιμη 250ευρο περιμενω τα μηνυματα σας
τη βουρτσα με την πουτσα μπερδεψες.λοιπον επειδη ολοι λετε τα δικα σας .. στη μαρνης τα πουλανε 400 ευρο τα μαγαζια τα 4αρια ξεκινανε απο 450 και με το παζαρι
τα περνεις 400 ευρο.
εγω εχω βαλει αγγελια με 250 ευρο σε 15 σιτε εδω και μερες και εχω αγορασει με κοντινες τιμες 8 τηλεφωνα
στα μαγαζια τυπου μαρνης στο αγοραζουν 200 με 250 ευρο το 4αρι
για να σας λυσω και καποιες αποριες
δεν κανω εμποριο
το συγγεκριμενο τηλεφωνο ειναι ενα μεσω που ολα αυτα που εχει μπορω να εχω φρεε επικοινωνια μεσο ιντερνετ
για ολη την οικογενια και τους φιλους μου και να ρηξουμε τα παγια εξοδα μας
απλα βαζω ενα φθηνο πακετο με απεριοριστο ιντερνετ
σε συνδιασμο με το ασηρματο ιντερνετ που εχουμε μηλαμε ολοι φουλ σχεδον τσαμπα
μου λυπουν ακομα 4 τηλεφωνα . ευχαριστω
λοιπον επειδη ολοι λετε τα δικα σας .. στη μαρνης τα πουλανε 400 ευρο τα μαγαζια τα 4αρια ξεκινανε απο 450 και με το παζαρι
τα περνεις 400 ευρο.
εγω εχω βαλει αγγελια με 250 ευρο σε 15 σιτε εδω και μερες και εχω αγορασει με κοντινες τιμες 8 τηλεφωνα
στα μαγαζια τυπου μαρνης στο αγοραζουν 200 με 250 ευρο το 4αρι
για να σας λυσω και καποιες αποριες
δεν κανω εμποριο
το συγγεκριμενο τηλεφωνο ειναι ενα μεσω που ολα αυτα που εχει μπορω να εχω φρεε επικοινωνια μεσο ιντερνετ
για ολη την οικογενια και τους φιλους μου και να ρηξουμε τα παγια εξοδα μας
απλα βαζω ενα φθηνο πακετο με απεριοριστο ιντερνετ
σε συνδιασμο με το ασηρματο ιντερνετ που εχουμε μηλαμε ολοι φουλ σχεδον τσαμπα
μου λυπουν ακομα 4 τηλεφωνα . ευχαριστω