anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Πόσα καίς το χιλιόμετρο;
Πόσα καίς το χιλιόμετρο;
Αλλαξέ φώτο βαρεθήκαμε βυζιά βάλε κώλο.
Παρέπεται οτι θα πρεπει να μας ενημερωσεις να μην τρωμε εκεινη την ωρα και βγαλουμε τ' αντερα μας.Επεται μουνακι με γραμμουλα οπως μ συστησε συναγωνιστης του οποιου δεν αρεσει το εντελως αποτριχωμενο μνι μ
Τυποι ειμαι ακομα Ελλαδισταν
Προλαβαινετεεε!!!!
Α αρχιζετε και μπαινετε στο νοημα, ευχάριστο αυτο.Τελικώς, την έχει συναντήσει κάποιος, ή όλα αυτά είναι φούμαρα...;
:S
πες της οτι εισαι ινδοπακιστανοαραβας-κατια πα πα πα...έχω δηλώσει την προτίμησή μου στα νταρντανομωρά αλλά εξακολουθεί να με γράφει...πενταγιώ είσαι άκαρδο και άπονο γκομενάκι...
εχασε η βενετια βελονι δηλαδη???Μαγκες κλεινω το κυκλο γνωριμιων κ σιγα σιγα ετοιμαζω βαλιτσες για τη ξενιτια.
Θελω να σας ευχαριστησω για το χρονο σας κ να πω οτι δηλωνω εκστασιασμενη με τη τελευταια γνωριμια.
Εις το επανιδειν :-*
ΤσακίδιαΜαγκες κλεινω το κυκλο γνωριμιων κ σιγα σιγα ετοιμαζω βαλιτσες για τη ξενιτια.
Θελω να σας ευχαριστησω για το χρονο σας κ να πω οτι δηλωνω εκστασιασμενη με τη τελευταια γνωριμια.
Εις το επανιδειν :-*
α πα πα πα...έχω δηλώσει την προτίμησή μου στα νταρντανομωρά αλλά εξακολουθεί να με γράφει...πενταγιώ είσαι άκαρδο και άπονο γκομενάκι...
Τσακίδια
Σε πηρανε τιποτα μαύροι παρτουζα στον Αγιο Παντελεημονα?Αποψε σας αγαπω ολουςςς ειχα μια πολυυυυ ομορφη βραδιααα!!!
Εφαγες μποεμικα σουβλακια και ειχες μια πολυυυυ ομορφη βραδια;;Αποψε σας αγαπω ολουςςς ειχα μια πολυυυυ ομορφη βραδιααα!!!
Αποψε σας αγαπω ολουςςς ειχα μια πολυυυυ ομορφη βραδιααα!!!