Σωστα. Πόσοι να ειναι πια οι μαύροι, οι ινδοι και οι πακηδες στο Λονδινο? Μερικες χιλιαδες? Και τι εγινε δηλαδη?
μονο οι ινδοπακιστανοι 1ης μεχρι 3ης γενιας τυπε το 2007 που εφυγα ηταν περίπου 2,5 εκατομμυρια
Σωστα. Πόσοι να ειναι πια οι μαύροι, οι ινδοι και οι πακηδες στο Λονδινο? Μερικες χιλιαδες? Και τι εγινε δηλαδη?
Τελικα μαλλον πολλοί θέλουν να σε γαμησουν είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικα
Αντε, ζυγωνει η ωρα που θ ανταμώσουμε με το κοριτσι, και οι ετοιμασιες εχουν ηδη ξεκινησει...
Βγηκε ο απαραίτητος εξοπλισμος....
μπανακι με αιθερια ελαια....
προσοχή στην εμφανιση.....
και εμφαση στην λεπτομερεια...
για να χουμε δυναμεις....
και το καλυτερο για το τελος...
Θα συνταχθεί και η απαραιτητη κριτικη από την εξοδο με την εν λογω κορασιδα...
Πενταγιω έρχεσαι αλκατραζ μαζι μου με τα ποτάκια σου και τα πριβέ με αράπια κερασμένα απο μένα;;;
Ελα να σκάσουν απο την ζήλια τους όλες οι στριπτιτζουδες με το εργαλείο που θα κυκλοφορώ!!!!
you got the pussy, you put the rules....χαχαχ μονο μεταφορικα μπορουν!
Πενταγιω εγω λεω να πηδηχτουμε και αμα χύσεις πάνω απο 3 φορές να βγάλεις ένα 100αρικο και να μου το αφήσεις στο κομοδίνο.Αν όμως δεν χύσεις θα βγάλω εγω 100 και θα στα αφησω...
χαχαχ ετσιι!!
Επιτρεψε μου να αφησω ομως κ εγω μετα κριτικη για τη παρτη σου!!
εννοείται καλε!
απλα προσεχε μην χαρακτηριστείς ως προμοτορας μονο!
τύπε το μπάρμπεκιου και την σούβλα δε βλέπωΑντε, ζυγωνει η ωρα που θ ανταμώσουμε με το κοριτσι, και οι ετοιμασιες εχουν ηδη ξεκινησει...
Βγηκε ο απαραίτητος εξοπλισμος....
6 τελικα το χουμε το ραντεβουδακι τυπε! αν θες ελα κ συ!pentagio & anania χαβαλέ κάνουμε εύχομαι να μην τα παίρνετε σοβαρά
pentagio & anania χαβαλέ κάνουμε εύχομαι να μην τα παίρνετε σοβαρά
Λες να περιμένεις μόνος τυπε;;;
Τύπε περιμένουμε κριτικη μετά τη συνάντηση και το πήδημα.αφου ρε τυπε εχουμε δωσει ραντεβουδακι στις 6
Τύπε αν είσαι ομορφαντρας τότε να κάνουμε παρέα να φάμε κατιτις κι εμείς από γκομενάκιαείμαι τοσο ομορφανδρας τυπε, που οι περαστικες δεν θα αφησουν τετοια ομορφια ασυνοδευτη στους δρομους των Αθηνων! Οποια προλαβει προλαβε!